Supervuoro Verkkolehti »

Hyvinkään Tahko 2024

Viestejä
3,210
No kyllä se kova heitto on kova, oli sitten mitattu maileissa tai missä tahansa. Toki pesäpallossa pitää se pallo kiinnikin ottaa, ennen kuin pääsee heittämään😁 mutta siitä ei mihinkään pääse, että käsi on kova
Olis jännä nähdä myös, kenellä on tarkin heittokäsi koripallon vapaaheittoviivalta, kuka heittää keihästä pisimmälle (jaardeissa) ja kuka pärjää dartsissa.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,041

Kohosen riidan oikeuskäsittelyssä esille tullutta:

Maanantaina hän ja hänen puolisonsa Jenna Kohonen kertoivat, että pelinjohtajasopimuksia olivat tarjonneet Manse PP:n lisäksi Hyvinkään Tahko ja Ykköspesis-seura Haminan Palloilijat.

Loppusuoralla olivat Superpesiksessä pelaavat Manse ja Tahko, jotka Kohosten mukaan molemmat tarjosivat kahden vuoden sopimuksia. Tamperelaisseuran hyväksi tilanteen ratkaisi raha. Mansen tarjoama kuukausipalkka oli noin tuhat euroa enemmän kuin Tahkon tarjous.

Jenna Kohosen mukaan valinta olisi osunut Tahkoon, jos tarjoukset olisivat olleet yhtä hyvät. Hyvinkää olisi ollut hänen kannaltaan ihanteellinen asuinpaikka, sillä hänen vanhempansa asuvat Klaukkalassa ja Mäntsälässä. Lisäksi Jenna Kohosen työt ovat Helsingissä.
 
Viestejä
895
Ei pitäisi mitenkään henkseleitä paukutella, kun tietää, ettei ne meidän samaan aikaan toteutuneetkaan pelinjohtosopparit kovin hyvin menneet, ja kuinka kauan niistä vielä väännetäänkään.

Silti olen kyllä tyytyväinen siihen, että Kohoseen ei päädytty, tai että Kode ei päätynyt meihin.
Täysi syy uskoa Mansen pelaajia Puputti & kump. tässä, heillä ei ole mitään syytä valehdella Kohosesta mitään.

Hyvä pelaaja ei tee hyvää pelinjohtajaa automaattisesti, eikä varsinkaan ihmisjohtajaa, joka on vielä tärkeämpää. Ehkä ajan mittaan tässä voi hyväksi tulla, mutta harvoin suoraan pelikentiltä uran loputtua.
 
Viestejä
744
Pihkalan katsomoremontti edistyy.
1000007012.jpg
 
Viestejä
895
Ei ole ollut julkista. Tämä on tapahtunut kun Jonne Kemppainen vielä "hoiteli" asioita toimistolla, eli kyllä siitä on jo hetki aikaa, toimiston väki kun on jo kahdesti vaihtunut sen jälkeen.

Uskottava se kai on. Ei ole mitään syytä Kodella väittää, että muita tarjouksia oli, jos ei ollut.
 
Viestejä
1,472
Täytyy kyllä olla todella tyytyväinen, että Manse tarjosi Kodelle enemmän palkkaa kuin Tahko. Tuskanhiki nousee otsalle ajatellessa mahdollisuutta, että Kode olisi Hyvinkäälle palkattu. Meillä olisi nyt kaksi oikeusjuttua yhden sijaan.

Herra jestas mikä helpotus. Ihan kuin vessassa olisi käynyt.
 
Viestejä
603
Tai sitten Tahko olisi halunnut kunnolla panostaa, M olisi jäänyt toiseksi, Kode olisi muuttanut jo ennen joulua, vaimon neuvomana, Marttiin tai Mäntsälän Hirvihaaraan. Talvi olisi mennyt Riku R:n tukemana kuin siivillä, kesällä pätevä kaksikko pelinjohtajina, tunnetta kyllä ja kosolti pisteitä. Kesän lopuksi pronssipeliin ja mitskut kaulaan. Ei käräjiä, vain tyytyväistä hyrinää.
 
Viestejä
354

Hutunkeittäjät saavat vieraakseen viime kauden vakiojäsenensä Sami Österlundin. Nykyään Tahkon kakkospelinjohtajana toimiva mies kertoo, kuinka Tahkon harjoituskausi on sujunut ja mikä on joukkueen iskukyky tällä hetkellä.

Keskustelussa esiin nousee yksityiskohtia siitä, mitä joukkueen arjessa tarkoittaa se, kun tavoite on nostaa tasoa ja vakiinnuttaa paikka välieräjoukkueena.

Myös lukkariharjoittelu, estämissääntö ja supervuoroparin poistaminen runkosarjan otteluista puhuttavat kolmikkoa studion uumenissa. Neljän kuukauden tauko ei Samin jutuissa kuulu, vaan hän jatkaa siitä, mihin syksyllä lopetti.
 
Viestejä
603
Hutunkeittäjistä selvisi ainakin se, että Österlund asuu Helsingissä, missä taitaa Tokkarikin nykyään asua ja olla virassa, kai. Pokela taas taitaa asustaa Treella ? ja joukkue treenaa Hlinnassa.
 
Viestejä
895
Niin, Hyvinkää on siitä hyvä paikka, että sinne pääsee etelän isosti asutuilta alueilta nopeasti. Ei siellä tarvitse asua, mutta luulen, että asumukset kyllä järjestyisivät, jos asianosaiset sen tarpeelliseksi sarjakauden aikana kokisivat. En ihan ymmärrä, miksi asumisjärjestelyt sinänsä ketään ulkopuolista kiinnostavat, enkä varsinkaan, miten Tokkari tähän kaikkeen liittyy.

Nimimerkillä: 18 vuotta matseihin pääasiassa Espoosta matkustava.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös