Supervuoro Verkkolehti »

Haminan Palloilijat 2024

Viestejä
1,030
Niin, tarkoitin kyllä pidempää ajanjaksoa taaksepäin. HP: lla on ollut jopa vaikeuksia saada sopivia harkkamatseja.
 
Viestejä
11,818
Niin, tarkoitin kyllä pidempää ajanjaksoa taaksepäin. HP: lla on ollut jopa vaikeuksia saada sopivia harkkamatseja.

Hmm, nykyään pelataan harkkamatseja ylipäätään enemmin kuin ennen talvisin kun noita sopivia halleja on ihan eri tavalla olemassa. Mutta voihan se olla, että HP ei ole pelannut niitä harvoja otteluitaan juuri niitä joukkueita vastaan mitä katsomohani haluaisi.
 
Viestejä
11,818
Aika monta taas poissa , Rouhi, Roope Erik, Elmo, Julli, olikos Kirka harmaissa?

Kiri on joo varusmiespalveluksessa. Sen takia kokoonpanossa näyttää olevan kaksi kolmoskopparia..…

Tulospalvelun mukaan Leevi kyllä kakkoskoppari. Kiva nähdä Akseli T. kokoonpanossa.

Rouhi on pelannut vain kaksi peliä ekana viikonloppuna, onkohan loukkaantunut?
 
Viestejä
11,818
Tilastoseurannan perusteella harmillinen loppu ekalle jaksolle. Ei Mansen tasoinen joukkue tarvitse apuja harhaheitoista vaikka ei pelaisikaan parhaalla kokoonpanolla (kait). Toisaalta heikkoja vastustajia vastaan ei niitä harhaheittojakaan ehkä tule niin helpolla.

Jaksopeli kaiken muuttaa voi, suuntaan tai toiseen.
 
Viestejä
1,030
Manse sai kaksi juoksua helpolla. Kotipesässä Elias ei saanut heitto kiinni ja toinen juoksu turhalla heitolla 2- pesästä ohi. Ei Manse peli miltään mestaripeliltä vaikuttanut. Haminalla pitävä ulkokenttä, vaikka nuoria kentällä. Sisäpelissä ykköskärki pelasi ihan hyvin. Sisäpelissä tuli liian paljon nukahduksia. Pitää saadaa Jatkuvuutta peliin.
 
Viestejä
11,818
Kaikki juoksut lasketaan ja ovat tulostaululla samanarvoisia, tekotavasta huolimatta. Oliko se harha kakkoselta selvästi ohi vai menikö läpi? Tuollaiset syö varmaan mutta noissa ne erot tulevat helposti näkyviksi.

Kyllähän tuo tasoero alkaa näkyä ainakin taululla. Lese on kyllä hämmentävän iskussa ollut talvisarjassa.
 
Viestejä
1,030
Nyt menee HP: lla heikosti. Into ja yritys puuttuu. Nyt pitäs viheltää peli poikki. Ja miehet harjoittelemaan. Huonoja heittoja ja takakenttä näyttää epävarmalta. Sisäpeli täysin tukossa, oikeastaan vain ekassa vuorossa ekalla jaksolla saatiin jotain aikaiseksi. Sisäpeliin täytyy saada ryhtiä kesää ajatellen.
 
Viestejä
1,486
Viime kesänä jo näytti, että Lese on aikalailla elämänsä lyönnissä. Jokin uudenlainen varmuus on jostain löytynyt, ehkä iän myötä on tullut rauhaa tekemiseen.

Aivan varmasti tuleva kesä on Leselle huomattavasti parempi kuin edellinen superin kausi. Kunhan vain näytönpaikkoja siunaantuu.
 
Viestejä
11,818
Ekan jakson loppu oli varmaan pettymys ja Mansen hyvä alku toiseen jaksoon hoiti sit varmaan loput. Ei saisi, mutta pesäpallo on herkkä laji. Takentän epävarmuus ei voi nimiä katsomalla olla yllätys. Toisena kopparina mahdollisesti tuleva huippupelaaja jonka pelipaikka ei mitenkään välttämättä tulee olemaan koppari - Leevi on pelannut 94 liiton peliä pääosin juniorisarjoissa ja niistä 16 kopparina - ja toisena konkari jonka parhaat ulkopelivuodet ovat jo useamman vuoden takaa.
 
Viestejä
1,030
Tältä päivältä saatiin tietoa, missä tarvitaan kehittymistä. Aikaa on kesään vielä ihan hyvin. Sarja on sen verran kova kesällä, että parasta rosteria tarvitaan. Käytännössä se tarkoittaa kokeneemman kaartin läsnäoloa.

Kesän alkukauteen pitäisi löytä sellainen kokoonpano, jolla saadaan myös sisäpeliin jatkuvuutta. Talvisarja on hyvä paikka kokeiluun, toivottavasti pj löytää sellaisen. Ei se helppoa ole, paljon pelikelpoisia pelaajia on rosterissa, varsinkin ulkopeliin. Parilla juoksulla jaksossa ei useinkaan voiteta. Itse olen hivenen huolissani siitä, että viime kauden läpäri-iloittelua ei tulla näkemään.

Huomenna sitten Kopla vastassa. Mielenkiintoista nähdä, onko tämän päivä peli herätellyt joukkuetta.
 
Viestejä
1,486
Näillä sisäpeliotteilla tuskin on montaakaan jaksoa nipistettävissä kärkipään porukoilta, kun ulos päästään. Kokoonpanot kyllä ovat eläneet aika paljon, mikä ei ainakaan edistä kärjen yhteispeliä.

Talvisuper ja harjoituspeli Koplaa vastaan huomioiden numerot 1-4 ovat olleet joka kerta erilainen yhdistelmä pelaajia.

Hyvä sentään, että ulkopeli on ainakin jakson verran pitänyt jokaisessa pelissä. Siihen pitää nojata kesälläkin, jotta on mahdollisuus tosissaan pelata pisteistä.
 
Viestejä
15
Mikähän mahtaa olla terveydentila joukkueella? Teemu istuu vaihtopenkillä, Elmo kakkospelin johtajana ja lopetti vimpeliäkin vastaan pelaamisen kesken 2. jakson, Juha toikan piti olla mukana vimpeliä vastaan alunperin mutta ei ollutkaan vieläkin kipeä vai mikä on? Nyt heikkiläkin poissa tuskin kouvolalle tahalleen tasoitusta annetaan? Roopea ei näy edes vaihtopenkillä. Kyllä olisi ollut kiva nähdä yksi peli kärki kokoonpanolla mutta hyvä tietysti että junnut pääsee pelaamaan. Toivottavasti porukka on kondiksessa kesällä.
 
Viestejä
601
Heme huilaa näköjään, kyllä poissaolevilla täytyy olla loukkaantumisia taustalla, muuten en ymmärrä peluutusta. Kouvolalla paras A-ryhmä😎, voi tulla kylmää kyytiä...
 
Viestejä
11,818
Jup, mukana roikkuminen olisi kiva ylläri ja joku tieto joukkueen terveystilanteesta olisi sellainen myös.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös