Supervuoro

Fera Rauma 2019

Viestejä
39
#1
Fera tehnyt sopimuksen Jenna Siiran kanssa. Tervonen ja Koski jatkavat.

Kokoonpano toistaiseksi:
Jasmin Andreasen
Vilma Heinola
Eveliina Kesti
Meea Lehtinen
Vilma Mäkelä
Niina Nukarinen
Karoliina Koski
Laura Pohjola
Jenna Siira
Kati Tanhua
Venla Tanhua
Miia Tervonen
Tilda Tuomi
Tinja Töyrylä
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2,725
#10
Tulipa korkattua kauden eka peli paikan päällä tänään! Otanlahdessa, kun Fera sai vieraita Sipilän kotipitäjästä. Jälleen kerran piti todeta, että pesis on kesäpeli!! Tänään oli enempi talviriehan kelit, mutta pipa päässä, niin kyllähän siel just tarkeni... :D

Fera vei tasaisen pelin 1-0. Jaksot 1-1 ja 3-2.

Eipä tuosta kauheasti jääny kerrottavaa. Nukarinen oli kyl sähäkkä etukentällä, kuin myös mailan varressa! Olisi mielestäni ansainnu palkinnonkin? Siira myös esitti hyviä otteita sisäpelissä.

Voittojuoksun löi Meea Lehtinen, ja muistaakseni Tervonen toi. Molemmilta aika tasavahva esitys, mutta kuten yleensä, aina jää parannettavaa tuleviin koitoksiin! 2p kuitenkin, eli kelpo kotiavaus.

Säät kun lämpenee, niin varmasti pelikin kulkee paremmin. Ja katsomossakin varmaan porukka notkistuu... Tänään reilu 400 katsojaa paikalla. Ens viikolla vieraissa Pesäysit ja koton Kirittäret.

Ai niin, pakko mainita vielä Feran pj Toni Ojala! Jumalaare, äijä huusi, hyppi ja viuhkakin lenteli välillä... :) Sanosin että askelmittariin olis kertyny ulkovuorojen aikana varmasti se 10 000 askelta! Tsemppas pelaajiakin, ja antoi kehujakin kun niitä oli joku ansainnu! (y)(y)
 
Viestejä
2,725
#11
Ailahtelevaa! Tänään Pesisysejä vastaan eka jakso nokkaan 2-1, nihkeää molemmilta toki peli, mutta Ysit sai sen yhden enempi...

Toka jakso selkeetä onnistumista, 3-8 voitto. Superissa sitten hyvin rakennettiin ajolähtö, ja pidettiin sitä yllä, mutta juoksut jäi lyömättä. Silti voitto, kun 0-1 tuli vapaalla. Ysit pidettiin nollilla omassa sisävuorossa, ja näin 2p mukaan.

Olisin itte palkinnu samat kuin "virallinen raati" eli Tervo ja Töyrylä. Töyrylälle 1-4/1 tänään (y)

Niin se oli muuten Töyrylän eka kunu superpesiksessä!! Pallo muistoksi! Grattis, grattis, grattis! (y)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2,725
#12
MyVestä nihkeämmälläkin esityksellä 0-1 voitto tänään. Tilastot näkee vaikka txt-tv:stä yms. Että ei niistä sen enempää, mutta yhden noston haluan tehdä!

Nimittäin paras ulkopelaaja tänään(kin) :
Jasmin Andreasen!
Kyllä! Todella sähäkkä esitys! Hyviä hakuja etukentältä jne jne jne (y)(y)(y)

Lupaavaa menoa! Loppukaudeks paikka lunastettu...
 
Viimeksi muokattu:
#13
No en tiedä tuosta Jassusta...
Tänään oli todella vaisu.
Henkilökohtaisesti toivon Venlaa suht nopeasti lautaselle. Ennen heinäkuuta on nämä sijoitukset Feralle sarjataulukossa muistoja vain. Onneksi Jassu keskittyy kuitenki naisissa pelaamiseen eikä mussuttamiseen. B-tytöissä haukkuu tuomareiden lisäksi omat ja vieraat.
 
Viestejä
2,725
#14
No joo, kyllähän Jassu eilenkin muutamia kärpäsiä otti ja hyviä hakuja etukentältä. Siinä nyt vaan ei Feralla ollu oikeen saumaa, Karhut näytti kuka on alueen queeni... :)

Mä en tiedä noista b-junnujen peleistä, ja siellä huuteluista, mutta eilenkin oli Feran parhaita ulkopelaajia kyl!
 
#16
Fera alkaa olla tukalassa tilanteessa. Sarjataulukko toki näennäisesti on vielä raumalaisten puolella, mutta pelillinen ahdistus on kamalaa katsottavaa. Touhusta ei tule juuri nyt yhtään mitään, eikä Raumalla tunnetusti kauan tällaista katsella.

Ironista on se, että juuri, kun "jokaviikkoinen" pelinjohtajarumba vähän oli tulossa päätökseen, seuraava hyvä päätös olisi vaihtaa pelinjohtajaa...
 
Ylös