Supervuoro Verkkolehti »

Alajärven Ankkurit 2020

Viestejä
1,950
Lönni näyttää olevan tänään normaalisti Vimpelin suomensarjan joukkueen kokoonpanossa, joten ei ole siirtynyt mihinkään.
 
Viestejä
424
Tässä on nyt ladattu niin herkuteltu asetelma Haminan ja edelleen vahvistuneen Lipon välille, että Ankkurit ja Kuopio pääsevät haastamaan ”vain voitettavaa” lähtökohdista. Kärki toimi Haminaa vastaan hyvin ja Penninkangas pelasi kauden parhaan pelinsä. Oli minusta aikakin, koska hän omaa potentiaalin sarjan parhaaksi kakkoseksi uhkineen ja vihdoin toimineiden pienten ansiosta. Brandt kuuluu neloseksi, jos kärkiporukoille meinaa Ankkurit pärjätä. Lähtisin tekemään Sasusta vitosta. Potentiaali on hänellä kuitenkin kotiuttajista Aten kanssa kovin.
 
Viestejä
21
Kova ja tärkeä viikko tulossa! Keskiviikkona Alavus kotona ja viikonloppuna pohjoisen reissu Oulu-simo. 2 pistettä huutaas niin ollaan varmuudella pudotuspeleissä 🤔 Lipolla viimmeinen runkosarjan peli ankkuria vastaan joten molemmille hyvä harjoitus pudotuspelejä varten.
 
Viestejä
89
Osalle nuorista pelaajista tänään on neljäs peräkkäinen pelipäivä, kun pelaavat myös poikien superia. Kova on tahti, ei ihme jos tänään näkyy suorituksissakin. Simo varmaan ei taivu helpolla kotonaan. Voitolla tänään tulee välierissä vastaan Hamina, tappiolla Oulu. Oululle ei ole saatu oikein mitään tänä kesänä, Hamina sentään voitettu kerran, joten ehkä Haminaa vastaan olisi hieman paremmat mahdollisuudet lisäpeleihin. Hyvä kausi joka tapauksessa jo tässä vaiheessa, nyt vaan ilman paineita kovia pudotuspelejä alle tulevia vuosia varten (y)
 
Viestejä
141
Todella hyvin pelasivat eilen Oulussa. Huomio kiinnittyi Tuukka Etulan erinomaisiin suorituksiin kopparina. Haki mm. Hallasuon varmalta näyttäneestä kumurasta sellaisen syöksykopin, joka vetää vertoja Veijo Parhialan legendaarisille syöksykopeille joskus 70-luvun lopulla. 😉
 
Viestejä
484

(y) ... vielä kun Iivarisen Matti palaisi valmennuspuolelle ;).
 
Viestejä
484
Jaa nytkö Matti kelpaisi kun on näyttänyt muualla tietotaitonsa Kyllä pidettiin Hetjärvellä aikamoiseNa sylkykuppina

Eiköhän alajärveläiset ole hyvin perillä Matin ansioista lajivalmentajana viimeisen 20:n vuoden aikana - se on melkoinen määrä Superpesispelaajia, joita Iivarinen on urallaan valmentanut. Pelinjohtajat nyt tuppaavat joutua "tulilinjalle", kuten muissakin joukkuelajeissa kaikkialla maailmassa.
 
Viestejä
424
Ankkureilla alkaa sunnuntaina mielenkiintoiset pelit, joissa tarjolla on vain voitettavaa. Taitaa olla niin, että nousu tulisi nyt liian äkkiä, mutta tottahan finaalipaikkaa kannattaa tosissaan tavoitella.

Nuorten superi päättyi pettymykseen vaikka hyvin nuoret taistelivatkin Sotkamoa vastaan. Kurikka ja kumppanit olivat liian kovia ja käytännössä mitalipelien kannalta oli ratkaisevaa hävitä viimeisessä pelissä niukasti Hyvinkäälle kun puhdas voitto olisi tuonut lohkovoiton ja huomattavasti helpomman loppuohjelman. Hyvänä puolena on se, että nyt voidaan keskittyä näihin ykkösen peleihin.

Runkosarjan viimeisissä peleissä oli monenlaisia kokeiluja kokoonpanossa. Itse lähtisin Haminaa vastaan tutulla kärjellä, mutta Iivarisen pitäisin kärjen kotiuttajana Brandtin ohella. Haminassa kärki toimi erinomaisesti, mutta kotiutuksissa oli paljon toivomisen varaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös