Supervuoro Verkkolehti »

Vimpelin Veto 2024

Viestejä
443
Toivottavasti ensi viikolla olisi enemmän oikea Superpesis-joukkue kentällä. Mitään ottamatta pois viime viikonlopun joukkueelta, mutta olisi mielenkiintoista nähdä miten Puli peluuttaa ns. aitoa pelaajarinkiä jolla sitten oletettavasti kesälläkin tullaan pelaamaan. Nyt ratkaisut olivat varmasti sidoksissa pelaajamateriaaliin. Mutta ihan hyvin tämmöselläkin joukkueelle vedettiin pienistä häpläilyistä huolimatta. Siellä kasvamassa kovia pelaajia superiin.
 
Viestejä
116
Pelkästään hienoa, että Veto on mukana fugepesiksessä. Parina vuonna olen ollut katsomassa, toivottavasti ensi keväänäkin ehtii.

Fugepesis on loistava keksintö: useat joukkueet ovat siellä treenileirillä ja harjoituspelejä on pelattu jo vuosia. Joukkueet valmiina, kenttä valmiina, miksi olla pelaamatta sarjapeliä suomalaisen Fuengirolan yhteisön edessä. Meille pesäpallofaneille kerrankin mahdollisuus lähteä lämpimään katsomaan peliä.

Siinä on tunnelmaa kun pallo nousee Andalusian taivaalle.
Joo joo, varasin jo kalenteriin matkan, Espanjassa nähdään.
 
Viestejä
837
Onneksi oli Pertun soppari Mansen uutisissa. Pelkäsin, että olisivat napanneet Elmeri Anttilan. Perttu toki kova tekijä yhä edelleen.
Anttilalla on käsittääkseni voimassa oleva sopimus Vimpeliin kaudeksi 2024. Eli ilman muuta sen jälkeisistä kausista varmaan jo neuvotellaan, ja on täysin mahdollista että asioista sovitaankin jo nyt, mutta niiden julkistamista ei tarvitse pelätä ennen kuin ensi kesän pelit on pelattu. Ja varmaan ihan ensimmäiset "tiedot" asiasta tulevat Elmon tai jonkin muun "hevosmiesten tietotoimiston" suunnalta. Seurat eivät sopimuksia julkaise ennen kuin siihen on sovelias ajankohta, eli käytännössä ennen nykyisen sopimuksen päättymistä.
 
Viestejä
116
"Vaikka Manse onkin tosissaan liikkeellä, todennäköisin skenaario on kuitenkin edelleen se, että kaikki avainpelaajat jatkavat Vimpelissä myös ensi kauden jälkeen."

Meillä on Suomen paras meno Saarikentällä niin kuka johonkin Tampereella haikailisikaan?
 
Viestejä
451
Tänään Veikkauksen mukaan jo melkolailla ykköskokoonpanolla matkassa

1 Heikkala Olli
Kakkospolttaja
2 Kanala Mikko
Kakkosvahti
3 Anttila Elmeri
Kolmoskoppari
4 Rinta-aho Matias
Sieppari
5 Heikkala Juho
Kolmospolttaja
6 Lassila Aleksi
Kolmosvahti
7 Kortehisto Veeti
Kakkoskoppari
8 Lassila Severi
Ykkösvahti
9 Kinnunen Teemu
Lukkari
10 Vainionpää Jukka-Pekka
11 Kortehisto Atte
12 Mäkelä Janne
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös