Supervuoro Verkkolehti »

Vanha ja uusi tulospalvelu ovat eri mieltä tuloksista. Kumpi on oikeassa?

Viestejä
11
Moi

Olen tässä tutkiskellut menneiden kausien runkosarjojen tuloksia, ja olen tehnyt joitain erikoisia havaintoja. Aloitan sillä, että vanha tulospalvelu ja uusi tulospalvelu ovat eri mieltä tästä nimenomaisesta tuloksesta:

Vuoden 2019 miesten superpesiksen runkosarjassa vanhan tulospalvelun mukaan Kankaanpää sai 33 pistettä ja Koskenkorva 27 pistettä, kun uuden tulospalvelun mukaan molemmat saivat 30 pistettä.

Koska ero on kolme pistettä kumpaankin suuntaan, voisi kuvitella, että jompaankumpaan palveluun on merkitty Kankaanpään ja Koskenkorvan välisen ottelun tulos väärinpäin. Molemmissa on kuitenkin tismalleen samat lopputulokset jokaiselle runkosarjan ottelulle (ei ainoastaan näiden joukkueiden otteluille) ainakin kävijälle näkyvässä listauksessa.

Kumpi on oikeassa? Mistä tämä ero johtuu? Miten voin luottaa siihen että kuluvan kauden taulukko uudessa tulospalvelussa ja Superpesiksen etusivulla on virheetön?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
9
Koskenkorva oli käyttänyt edustuskelvotonta pelaajaa yhdessä ottelussa ja tulos oli muutettu Kankaanpään voitoksi. Ottelu kuitenkin näkyy kummassakin tulospalvelussa edelleen Koskenkorvan voittona ja varmaankin tästä syystä uuden tulospalvelun sarjataulukko on väärin.
 

LBC

Viestejä
3,631
Mielenkiintoista. Olisiko niin, että vanhan tulospalvelun pistejako on voitu "runnoa käsin" taulukkoon tuollaisissa tapauksissa. Ja nykyinen pesistulokset.fi ottaa pisteet "pelkästään atomeista". Tällöin pitäisi jonkinlainen korjausmahdollisuuskin tuolla olla, koska vastaavia tulee varmasti eteen silloin tällöin. Tai voihan ominaisuus ollakin, mutta historiaa ladattaessa ei olla tuota tapausta muistettu.

Ja eri asia sitten on, miten se tulos muutetaan, pitäisikö tuloksenkin näkyä jotenkin korjattuna, vaikka pelitapahtumat näyttäisi toista? Kossun ja Kankaanpään kärkilyöntitilastoissa on pelureita, joilla on täydet 30 peliä, ja niin varmaan oikein onkin. Atte Brandt, joka oli tuo edustuskelvoton pelaaja, näyttäisi myös pitäneen ainokaisen tuodun juoksunsa koko kaudella nimenomaan tuosta pelistä. Ja Brandt pelasi ennen hylkyäkin Kossussa 3 nollan pisteen peliä, joista ainakin 12.7. oli jo maksun myöhästymisen ajalla.

Pesiksen Maailmakin muuten näyttää molemmille joukkueille 30 pistettä.
 
Viestejä
9
Nykyisessä tulospalvelussa on mahdollista korjata tulos jälkikäteen: naisten ykkösessä 14.5. pelatun ottelun PuPe-LaVe tulos muutettiin edustuskelvottomuuden vuoksi. Otteluohjelmassa näkyy muutettu tulos 0-2 (0-1, 3-4) ja otteluseurannassa alkuperäinen tulos 2-1 (5-3, 3-4, 2-1) tilastoineen.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös