Supervuoro Verkkolehti »

Ulvilan Pesä-Veikot 2024

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2,997

Raimo “Rami” Bragge palaa Ulvilaan Hyvinkäällä vietetyn vuoden jälkeen. Braggen kanssa on solmittu yksivuotinen sopimus. Viime kesänä Bragge veti Hyvinkään miesten Superpesisjoukkuetta. Paluu kasvattajaseuraan tapahtuu hyvillä mielin. “Vuoden tauon jälkeen otan hyvillä mielin ja toiveikkain odotuksin UPV:n takaisin komentooni. Yhden kauden mittainen visiitti Hyvinkäälle oli hyvin antoisa monessakin suhteessa, vaikka pienestä jäikin kiinni suuremmatkin saavutukset mutta joskus urheilussa asiat ovat todella pienestä kiinni, ja niistä voi aina oppia , kun vaan oikein oivaltaa. Eli toisin sanoen huippupesiksen salat tuli päivitettyä rankimman kautta”, Bragge kuvailee mennyttä kautta.

Bragge toimi miesten edustusjoukkueen pelinjohtaja-valmentajana kaudella 2022, ja ottaa tulevalla kaudella vastuulleen suomarin lisäksi B-pojat
 
Viestejä
461
No nyt! Tästäkö se lähtee? 🙂

Tarttis viel pari pelaajaa... Suunnan muutosta, sarjanousuun nopiasti!
Viime kausihan pelattiin sarjassa säilymisestä.
Samalla olis mukava, jos katsojiakin eksyis peleihin enempi!

Puitteethan sinänsä olis heittämäl ykköseen.
Näinköhä se tulis taas kausari jopa ostettua?? 🤔👉
 
Viestejä
461
Raipe Mäkiselle vuoden jatkot! 👍

Kilpailu kovenee! Kovia nimiä tekee soppareita suomariin. Toisaalta liitto just haki ilmotuksella halukkaita joukkueita sarjaan...

Eli tasoerot kärjen ja häntäpään välil lienee suuret? 🤔
 
Viestejä
461
"🟡Ulvilaan on tulossa todella hyvä nippu, jossa on sekä kokemusta että johtajuutta, ja jolla voidaan taistella pitkälle syksyyn.
🔴 Vihervaaralla ei ole henkilökohtaisia tavoitteita tulevalle kaudelle, mutta joukkueen tavoitteena on parantaa peliä kauden mittaan, jotta Ulvilassa pelataan pleijareita ja tapellaan noususta!"

Tuossa lainauksia Lokkien fb-sivuilta...
Toivotaan, notta noususta vajaan vuoden päästä tapellaan! 👊

Mut vietetää ny joulut ekaks... 😀
 
Viestejä
461
Lokkiparvi täydentyy taas, kun Atte Piisi tekee paluun, yks plus yks muotoisella sopimuspaperilla. 👉

Piisi, Mäkinen, Vihervaara... Sopimuspelureitten tilannetta en nopiaan löytäny mistään, nettisivuillakin viime kauden rosteri, mutta lupaavalle näyttää! 👍
 
Viestejä
461
Ja tänään täydentyi rosteri taas yhdellä...

Keke Koivisto, viime kauden kapteeni, vuoden jatkot! 👉
 
Viestejä
215
Tämän voisi kirjoittaa Supervuoron tämän foorumiosion useampaan ketjuun: hienoa että on porukkaa - Ylläpito mukaan lukien - joka seuraa pesistä muutenkin kuin superissa tai ykkösen kärjessä ja pitää seuroja esillä. Pysyy vähän kartalla, vaikka olisi muuttanut muualle ja/tai tutut, joskus tarkkaankin seuratut joukkueet ajautuneet valokeilan reunahämäärään. Ensimmäisen suosikkiseuran lisäksi kiinnostavat myös sen entiset kilpakumppanit, joita aikanaan tuli livenä nähtyä.
 
Viestejä
461
Samuli Kankaanpää 1+1 soppari. Pelannut junnupelejä omassa nimikkoseurassaan KaMassa, kuin UPV:ssa.
Lisäks Suomaria Jokioisis, Pomarkus ja Eurajoella.
Kasvattiseura on pääministerimme kanssa sama, eli Köyliön Lallit :)
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös