Supervuoro Verkkolehti »

Tahkon leidit 2021

Viestejä
747
Viisaammuudesta ei tiedä, mutta kyllähän Leidien sisäpeli oli aika kehnoa. Lyönnit nousivat suurimmalta olisi ylös tai menivät laittomiksi. Aikalailla helpotettiin kaverin ulkopeliä, eikä päästy kunnolla haastamaan.
 
Viestejä
528
Leidien pelinjohtaja Mika Lehto harmitteli yhtätoista ykköspaloa, jotka tekivät sisäpelin pyörittämisen vaikeaksi. Hän laittoi palot Virkiän lukkarin Niina Härkösen hyvän pelin piikkiin. Eräs jota Härkösen syötöt eivät masentaneet oli Ellinoora Peltonen. Etenijäjokeri Peltonen meni kentälle 100% varmuudella. Voisikohan hän pelata jo tolpat hihassa?
Leidien peli on mielestäni tällä kaudella heilahdellut enemmän kuin viime kaudella. Hyvän ja huonon päivän ero on ollut suurempi. Tosin viime kaudella sarjaohjelma jossain määrin avitti joukkuetta.
 
Viestejä
895
Toisen jakson ehdin Espoosta käsin katsomaan. Mitään en tunne menettäneeni. Lyöntipeli oli kehnoa, ja paloja tuli kolmansien kopinnostoilla useampia. Tähän laitetaan päälle muutamat harhaheitot, niin eipä Lapuan paljoa tarvinnut suorittaa. Sen tasoinen joukkue pystyy kyllä juoksunsa itsekin tekemään, ei tarvitsisi auttaa noin paljon.

Toki tasonmittaus oli todella kova nyt.
 
Viestejä
528
Tahkon Leidit pelasi tänään kauden parhaan ottelunsa kun joukkue kukisti sarjakakkosen Porin Pesäkarhut jaksoin 1-0. jaksot päättyivät 4-4 ja 3-1. Ensimmäisellä jaksolla Leidit ei hätkähtänyt Pesäkarhujen 0-3 johtoa vaan kavensi ensin kahdella juoksulla ja meni sitten 4-3 johtoon. Pesäkarhut pystyi kuitenkin viimeisellä sisävuorollaan tasoittamaan jakson. Toisella jaksolla Leidit meni vuorostaan 3-0 johtoon eikä Pesäkarhut pystynyt kuromaan umpeen kotijoukkueen etumatkaa. Näin koko ottelu meni riemukkaasti Leideille.
Ottelussa käytiin taistoa kahdella rintamalla. Lukkareiden kamppailussa Anni Heikkilän ja Minttu Vettenrannan välillä päädyttiin mielestäni tasapeliin. Molemmat pelasivat erinomaisesti. Sen sijaan Leidien "raskas tykistö" Iina Valkeejärvi ja Pauliina Harinen oli jonkin verran parempi kuin Pesäkarhujen parivaljakko Emilia Linna ja Susanna Puisto. Ensimmäisellä jaksolla Valkeejärven hurja tykki kakkospuolelle kiidätti pallon Pihkalan kuuluisalle muuntajalle ja tuotti 1+1 juoksua. Myös Valkeejärven pesät täyttänyt vaihtolyönti toisella jaksolla oli lyöntitaidetta parhaimmillaan. Harinen teki 4 juoksua ottamattomilla lyönneillä.
Katsojia oli 340 ihanteellisessa parinkymmenen asteen poutasäässä.
Hienoa Leidit!
 
Viestejä
747
Tämä oli kauden ensimmäinen voitto ns. neljästä kovasta tällä kaudella ja ensimmäinen voitto Pesäkarhuista 2000-luvulla. Aiemmin yhteensä kahdesti on voitettu Manse PP (2019 ja 2020).
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
486
Nämä on tärkeitä virstanpylväitä matkalla huipulle, onnea! Kun olen katsonut leidien pelejä jonkun verran, on joka pelissä hieman eri pelaajilla hyvä päivä ja toisilla heikompi. Kestävämpään menestykseen huippujoukkeita varmaan tarvitaan varmastikin se, että koko porukan leveydeltä tulee tasalaatuista hyvätasoista suorittamista pelistä toiseen. Niin taidollisesti kuin fysiikankin osalta.
 
Viestejä
528
Tahkon Leidit kukisti eilen Kempeleen Kirin. Ensimmäisellä jaksolla Kempele meni peräti neljän kunnarin siivittämänä 8-0 johtoon ennen kuin Leidit heräsi taistelemaan. Lotta Vahvelaisen kolmospuolen läpilyönnillä (1+2) sekä parilla muulla tikillä Leidit kavensi tilanteeksi 5-8. Tasoitukseen asti voimat eivät kuitenkaan riittäneet.
Toisella jaksolla Leidit laittoi lukot oviin ja vei jakson 2-0. Supervuoron mentyä tasan 1-1 lähes 2,5 tunnin ottelu ratkesi lopulta kotareissa Leideille 3-1. Näin joukkue saalisti arvokkaat 2 sarjapistettä.
Leidien parhaana palkittiin erinomaisen ottelun pelannut Lotta Vahvelainen.
 
Viestejä
35
Niin, arvon Leidit. Katsokaapa Ruutu+ lähetys tänään ajassa 2:27 (hidastukset). Päätuomari lahjoittaa pisteen lapualle. Lukkari irti kotipesästä toistakymmentä senttiä, silti palo.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös