Supervuoro

Tässä osassa muistellaan menneitä

Viestejä
964
Tuolta markkinointi-ketjusta kun jo lähti tämmönen menneitten muistelu käyntiin, niin laitanpa sille oman ketjun, näin kesä-aamun kunniaksi :)

Eli mihin sijoittuu parhaat pesäpallomuistosi? Dramaattiset pelit jolloin ehkä pudottiin tai noustiin, voitettiin mestaruus....

Tuolla jo tosiaan mainitsinkin, että Riihimäen suunnalla asuneena, pikkupoikain ekat pesäpallopelit niin katsomossa kuin kentällä sijoittuu Piikinmäkeen. Silloiseen Ällään, siis RPL:ään!

Toki myös naapurissa tuli Tahkon pelejä käytyä katsomassa. Samoin Kouvolassa, KPL:n vääntöjä, kun vaari-vainaa asui siellä, ja omisti KPL:n kausarin useana vuonna. Siitä siis symppikset KPL:n suuntaan, jos joku ihmettelee, miten riksulainen niitä seuraa.... ;)

Silloinhan meillä pesisjunnuilla oli pesispassi, jolla pääsi kaikkiin pesäpallopeleihin ilmaseks, kaikkialla Suomessa. En tiedä onko nykyjunnuillakin samanlaista? Kausari siis kaikkiin peleihin :)

Eihän Ällä hurjan hyvin sillon pelaillut, SM-sarjassa kuitenkin. Jakke Laurilahan oli yks kovia nimiä, jonka varmaan monet tuntee? 1995 Ällä sitten putos, ja meni kyykkyyn... :(

Siis kohta 20 vuotta sitten! Niin ne vuodet vierii.... RiiPe, eli RiihiPesis tuli Ällän raunioille, mutta se ei enää ole saanut semmoista kannatusta osakseen. Ykkösessähän RiiPekin pelasi pitkään, kunnes sekin romahti, ja rämpi alempia sarjoja....

Kaikkien aikojen mahtavin pelaajatapaaminen oli muuten ittelleni Mauri Pyhälahden kohtaaminen, ollessani jotain 10-v. Pyhis opetti mulle lukkaroinnin saloja, mutta salaisuudeks ne jäikin omalla kohdalla.... ;)

Tämmösellä muistelulla avasin ketjun, aamukahvin lomassa. Toivottavasti tähän ja muuallekin voorumille saatais enemmän keskustelua!!!
 
Viestejä
2
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Omat rakkaimmat pesäpallomuistot ajoittuvat 80-luvulle. Tuolloin asustelin Soinissa ja pesäpallo oli varmaankin suosituimpia harrastuksia koltiaisten keskuudessa. Soinin Sisun junnuissa sitä tuli mailaa viuhutettua ja tietysti mestaruussarjan otteluita käytiin katsomassa Alajärvellä, Vimpelissä ja Seinäjoella. Ankkurit oli tietysti se ehdoton ykkössuosikki ja ne suurimmat idolit lienee: Jouni Peura, Jouko ja Marko Etula, Veijo Turpela ja tietysti legendaarinen Matti Iivarinen.

Ankkureiden pelit olivat aina suuria merkkitapauksia ja auta armias jos lähiseudun joukkue sattui vastaan niin voi poijat sitä tunnelmaa. Etelä-Pohojalaaset ovat pesishullua kansaa :) Hyvää pesisviihdettä tarjosi toki myös Vimpelin saarikenttä sillä onhan Vimpelissä varmaan edelleenkin fanaattisin kannattajakunta kuten silloinkin ja mikäs sen viihdyttävämpää kuin seurata tilannetta jossa poijjaat terveen urheilun hengessä laukkaa porukalla jokeen pallonhakuun läpilyönnin päädyttyä sinne. Oi niitä aikoja :)
 
Viestejä
1,644
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Jaahas, mitähän sitä itse muistelisi... No otetaan muutama muisto mitkä varmasti jää (tai jo jäänyt) ikuisesti muistiin ja sitten kavereiden kanssa kaljotellessa että "muistatko senkin kun..."

2007, Miesten superpesis, Karsintasarja, Kankaanpää - Oulu, 22.8.2007 Tulos: 1 - 2 (0 - 1, 4 - 1, 2 - 3) Katsojia: 1256

Peli oli KaMan hallussa. Eka jakso oli tunnustelua ja vähän suppeaa vääntöä. Kolmostilanteet 8-4 KaMalle, mutta ainut joka onnistui iskemään pinnan oli Pasi Pohjola. Yhtään en muista millä lyönnillä mutta jokatapauksessa. Toinen jakso oli KaMan showta. Tuntui että tuli kunnon flowtila ja tällä pelillä kaatuisi vastus kun vastus.

Supervuoroon mentiin ja KaMa aloitti sisällä ja iski kaksi juoksua Jukka Lankisen ja Allu Rautiaisen lyönneillä. Voitolla oltaisiin hyvin todennäköisesti Superpesiksessä kaudella 2008. Hyvin nopeasti Lippo napsi kaksi paloa taululle ja palon päässä oli KaMan voitto. Sitten tuli synkkä hetki. Viimeinen lyöjä tuli lyömään, Marko Pelkonen. Oli ajolähtö ja tilanne oli todellakin 2-0 KaMalle. Yhden sai antaa.

Ensimmäinen ja toinen lyönti selvitettiin. Oli kolmas lyönti, lyönti oli kopinmallinen, pikkaisen kiertävä pallo aivan takarajan tuntumaan. Aivan peruspallo, ei ihmeellisyyksiä. Kopparipari Rinnevuori / Kemppainen olivat molemmat toisistaan parin metrin säteellä, Rinnevuori "varmisti" takana parin metrin päässä, ja Kemppi otti pallon kiinni aivan takarajan tuntumasta. Jollain ihmeen ilmeellä Kemppainen ei palloa saanut kiinni, kimpoaa sen verran huonosti Kempin räpsästä toiseen suuntaan missä Rinnevuori oli, ja Pelkonen kotiutti tällä lyönnillä Kontion kolmoselta ja Jokisen kakkoselta.

Jälkikäteen on niin monta kertaa jossiteltu että olis antanu pallon vaan tippua maahan, se olisi ollut näkemyksemme mukaan parikymmentä-kolmekymmentä senttiä takalaiton, ja olisi syntynyt kolmas palo. Lopulta Oulu sai järjestettyä kolmostilanteen, josta vielä kaiken kruunuksi oma koira, Jouni Itävalo iski kolmospuolen välilyönnillä Lipolle voiton ja jälkikäteen katsottuna sinetöi Superpesispaikkansa ensi kesälle.

Tällöin *itutti meinaan sitten ankarasti. Miten voi tapahtua näin jos koko peli on ollut hyvää ulkopeliä, miten perus koppipallo voidaan söhertää noin pahasti?
http://www.pesiksenmaailma.fi/index.php/component/tilastot/?sarja=1&sarjavaihe=6&kausi=2007&view=ottelu&otteluid=14999&sivu=vierasjoukkue Tuolta voi vielä silmäillä Lipon supervuoron pöytäkirjan. Kirjuri on ilmeisesti myös vitutuksessaan kirjannut väärin mm. tuon V-P Jokisen etenemisen 2->3, tuossa näkyy että se oli kärkieteneminen mutta sitähän se suinkaan ei ollut kun Kontio polki kolmosella samaan aikaan juoksua. Samalla lyönnillä tuli molemmat juoksut.
 
Viestejä
964
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

tommosia vastaavia löytyy munkin kirjastosta, ja monta.... Sillon h-hetkellä noi on kertakaikkiaan hankalasti nieltävissä, mutta sitten tosiaan 15 vuoden päästä olutmukin huurun läpi ne jopa saattaa vähän hymyilyttää.... ;)

Muistuupa tässä semmonenkin erikoinen juttu mieleen aikanaan, että RPL:n Ermo Haavisto oli siviiliammatiltaan lääkäri. Silloinhan ei ollut pesäpallossa edes puoliammattilaisia, vaan kaikki kävi päivätöissä. Eihän niitä täysammattilaisia paljon ole vieläkään.... Mutta niin, kesken kiihkeen paikallispelin, RPL-Tahko, tuli kenttäkuuluttajalta tiedotus: Riihimäen terveyskeskuksesta soitettiin, kolmostiellä paha kolari, Ermo Haavisto lähtisitkö töihin? Sinne lähti mies pelikamppeet päällä... Voisitteko kuvitella samaa nykyaikana?? ;D
 
Viestejä
1,644
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Heh, ompa tapaus :D ei kyl vois kuvitella nykyaikana tuollaista tapahtuvan :D Voin kuvitella että RPL-Tahko pelit on olleet tosi hyviä derby-matseja. Paljonko noissa oli yleisöä parhaimmillaan, onko teikäläisellä tietoa?
 
Viestejä
475
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Oma sykähdyttävin muistoni lienee se KiPan ensimäinen mestaruus. Olen ollut KiPan kannattaja jo 70-luvulta, kun seura vielä oli Kiteen Urheilijat.
Vuosi vuoden jälkeen kipristeltiin pudotaanko, vai ei, mutta oman joukkueen pelejä käytiin katsomassa ja kannustettiin, otettiin iloon ja suruun... :D
Sitten aikanaan Kitee vakiinnutti paikkansa ja alettiin odottamaan sitä...poikaa!
Joten vuonna 1990?? kun koitti se ratkaiseva finaali, Tahkoa vastaan, istuin katsomossa reppu mukanani.
Pelin lopullisen ratkaisun iski Sami Ahola, takaa keskeltä läpi, itkimme, nauroimme, hurrasimme naama punaisena, Samin kiertäessä kenttää. Minä kaivoin repustani
Glenfiddich pullon ja pyyhkiessäni silmäkulmaani, otin pitkän kulauksen. Vieressä istuva tuntematon KiPa-fani kysyi, saisiko hänkin ottaa pullostani? Mikäpä olisi ollut parempi hetki jakaa maljat??
 
Viestejä
964
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Jep, muistan kun katsoin ton Oscartyn mainitseman finaalin. Se tuli sillon vanhaan hyvään aikaan TV:sta! Ihan ilmaseks Yleltä! Tommoset on varmasti hienoja hetkiä!

Noista katsomomääristä, en osaa sanoa lukuja ihan tästä suorin käsin, mutta paljon niissä oli porukkaa! Aina Piikinmäki ja Pihkala oli täynnä! Muistaakseni joskus tehtiin jotain lisäkatsomoitakin.... Hurja meininki tosiaan oli! Siihen aikaan ei saanu kaljaa peleistä, niin ihmisillä oli omia pulloja, ja sen kyllä huomas 8) Ittehän mä olin varsin nuori sillon, ja usein faijan kanssa peleissä, eli nautin ihan limua ja makkaraa... ;D Kerran muistan ainakin, että poliisit&järkkärit tyhjensi kolmoskatsomon, mutta näistä suuri osa tulikin toisesta portista, kakkospuolelta takas sisälle! Välillä siinä kyllä pikkupoika vähän pelkäskin näitä isoon ääneen möykkääviä ukkoja ;D

No löytyhän se yleisöennätyskin, kun vähän hain, 4009 (tarkka luku!) Piikinmäessä 1986.

Sitte muuten siihen aikaan oli näillä paikallisilla huutosakin huru-ukoilla semmonen jännä tapa hiilllostaa pelaajia. Usein se jäi kuitenkin semmoselle leikin asteelle, ja pelaajat lähinnä virnuilivat takasin. Mutta kerran RPL-SMJ pelissä, SMJ:n Jukka Peltoniemi kärvennettiin tosi kuumaks. Se palo kolmoselle, ja porukkahan innostu tietty taas siitä. No, Peltoniemi ei kävellytkään kotipesään, vaan jäikin siihen kolmospuolelle vittuilemaan takas! Kyllä siinä taas oli tommonen 10-v pesisjunnu ihmeissään.... :D

Mitä näihin ns. suuriin peleihin tulee, niin toki Tahkon lyöminen oli aina mainio juttu! Mun broidi oli jostain syystä aina Tahkon puolella, ja siis etenkin sille kuittaaminenhan oli maan mainiointa :D Mestaruuden Ällä on voittanu viimeks 1930-luvulla, että siitä ei ole hurjan isoja muistikuvia.....
 
Viestejä
475
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Muistaakseni tuossa KiPa- Tahko pelissä olisi ollut n. 4500 katsojaa.. Noista ajoista on tultu jo tosi kauas, jos 2000 ylittyy niin hyvä on.
Kiteellä muistan joskus kauan sitten kun poliisit saattoivat SMJ:n pelaajia ja tuomareita pois kentältä. 8)
 
Viestejä
964
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Kyllähän näitäki on paljon.... Kerran ainaki muistan KaMa-RPL matsissa ku tuomaria heitettiin kivillä.... Siis kotiyleisön toimesta Pohjanlinnassa, ku Nikkanen (muistanko väärin nimen?) ehti kolmoselle. Mekin oltiin Ällän porukassa sitä mieltä, et varma palo.... 8)

Suuria tunteita! Mutta pesiksessä silti noin ylimalkaan ollaan oltu mun mielestä hyvän maun rajoissa! Eli lähinnä semmosta leikkimielistä piikittelyä, ilman fyysistä väkivaltaa, joka on hiton hyvä juttu! Tietty on olemassa tapaus Kari Kallio, josta itte tavallaan jopa diggasin, vaikka osas se olla perin kyrvikäs! Voi luoja, eritoten "kotijoukkueessaan" Tiikereissä! ;D
 
Viestejä
1,644
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Oscarty sanoi:
Oma sykähdyttävin muistoni lienee se KiPan ensimäinen mestaruus. Olen ollut KiPan kannattaja jo 70-luvulta, kun seura vielä oli Kiteen Urheilijat.
Vuosi vuoden jälkeen kipristeltiin pudotaanko, vai ei, mutta oman joukkueen pelejä käytiin katsomassa ja kannustettiin, otettiin iloon ja suruun... :D
Sitten aikanaan Kitee vakiinnutti paikkansa ja alettiin odottamaan sitä...poikaa!
Joten vuonna 1990?? kun koitti se ratkaiseva finaali, Tahkoa vastaan, istuin katsomossa reppu mukanani.
Pelin lopullisen ratkaisun iski Sami Ahola, takaa keskeltä läpi, itkimme, nauroimme, hurrasimme naama punaisena, Samin kiertäessä kenttää. Minä kaivoin repustani
Glenfiddich pullon ja pyyhkiessäni silmäkulmaani, otin pitkän kulauksen. Vieressä istuva tuntematon KiPa-fani kysyi, saisiko hänkin ottaa pullostani? Mikäpä olisi ollut parempi hetki jakaa maljat??
Wanhaan viestiin vastaan mutta oliko kyseessä 1999 3. finaali? Justiinsa tänään sitä tovin silmäilin, ja silloinhan oli juuri Hyvinkää vastassa ja nimenomaan ratkaiseva finaali jo KiPan osalta. Aholahan pamautti kotiutuslyöntikisassa kakkoskopparin yli joka pelas melkein polttolinjalla (???) haistelemassa selostajien mukaan Aholan laakapalloa. Siellä oli katsomossa pulloja yhdellä sun toisella, ties vaikka olisit päässyt TV:seen ;)
 
Viestejä
1,644
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Palokärki sanoi:
Kyllähän näitäki on paljon.... Kerran ainaki muistan KaMa-RPL matsissa ku tuomaria heitettiin kivillä.... Siis kotiyleisön toimesta Pohjanlinnassa, ku Nikkanen (muistanko väärin nimen?) ehti kolmoselle. Mekin oltiin Ällän porukassa sitä mieltä, et varma palo.... 8)

Suuria tunteita! Mutta pesiksessä silti noin ylimalkaan ollaan oltu mun mielestä hyvän maun rajoissa! Eli lähinnä semmosta leikkimielistä piikittelyä, ilman fyysistä väkivaltaa, joka on hiton hyvä juttu! Tietty on olemassa tapaus Kari Kallio, josta itte tavallaan jopa diggasin, vaikka osas se olla perin kyrvikäs! Voi luoja, eritoten "kotijoukkueessaan" Tiikereissä! ;D
Kankaanpäässä on sattunut ja tapahtunut aikojen saatossa vaikka mitä :D Joskus kultaisella 70-luvulla ottelut UPV:ta oli niin kuumia että poliisit saattoivat pahimmassa tapauksessa tuomarit ulos kentältä :D
Lähihistoriastakin (95-97) muistan kun yksi tuttava ikäluokastani ilmeisesti jostain tuomiosta kimpaantuneena meni kotipesäkatsomosta lyömään pesismailalla syöttötuomaria! Ei tainnut pahemmin käydä mutta aika erikoinen episodi tuokin :D

Oma muistikuvani taas muistaa KaMa - SMJ A-poikien yhdestä ratkaisuottelusta vuodelta 97 tai 98 sen, että kentällä sattui kirjaimellisesti kunnon turpakäräjät. Seinäjoelta oli tullut hyvin sakkia peliin, koska ottelu oli tärkeä (nyt en tahtomattakaan muista tarkalleen mikä matsi tarkalleen oli kyseessä, pudotuspelejä jokatapauksessa). Kentällä syntyi kovemman luokan turpakäräjät jostain ratkaisusta, johon sitten yhtyi myös katsomo ja hatarien muistikuvieni mukaan ihan käsirysy katsomon puolella saatiin aikaiseksi. Matsi oli muistaakseni tunnin poikki ja poliisit tulivat selvittelemään tilannetta.
 

Veto!

Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Näitä on monta... Mutta ensinmäinen oikeen todellinen Nitro peli oli ViVe-Seinäjoki jossa Vimpelin oli pakko ottaa täysi potti mieliäkseen jatkoon... Ekaa jaksoa oltiin häviöllä 2-0 ja noustiin ja toista oltiin häviöllä 4-0 ja tehtiin viisi ja voitettiiiin.... :) Uskomaton peli
 
Viestejä
475
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

[/quote] Wanhaan viestiin vastaan mutta oliko kyseessä 1999 3. finaali? Justiinsa tänään sitä tovin silmäilin, ja silloinhan oli juuri Hyvinkää vastassa ja nimenomaan ratkaiseva finaali jo KiPan osalta. Aholahan pamautti kotiutuslyöntikisassa kakkoskopparin yli joka pelas melkein polttolinjalla (???) haistelemassa selostajien mukaan Aholan laakapalloa. Siellä oli katsomossa pulloja yhdellä sun toisella, ties vaikka olisit päässyt TV:seen ;)[/quote]

Juu kirjoitus-/ajatusvirhe, kyseessä siis ensimmäinen KiPan mestaruus ja vuosi oli -99.
Tilanteessa jossa Ahola löi läpärin Tahko pelasi yhdellä kopparilla!!?? Upporikasta...
On tuo peli mulla VHS:llä, enkä päässyt telkkuun ;(
Syksyn jatkoja kaikille! :D
 
Viestejä
964
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Oscarty, onko sinkle malttia mukissa? Mulla kahveen kanssa muutamat rändit otettuna, ja sillonhan nää muistelot aina tuloo mielehen....

Ei muuta kun viikonloppuja!
 
Viestejä
475
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

;D nyt ei kuules lasissa ole mitään, nenä vaalenee käsiin! Töissä pitää muistaa käydä myös..mutta palataanpa astialle Palokärki! ;D
 
Viestejä
1,178
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Sotkamo-Kuopio 8.8.2004, toinen jakso ja sieltä seuraava: Sotkamon Jymy nro 1. Jarmo Heikkinen, 1+0. Lyömään nro 2. Mikko Kuosmanen 1+1. Lyömään nro 3. Jani Komulainen 1+1. Eli kolme peräkkäistä lyöjää ja kunnari samasta paikasta eli Puijon 3-koppari Olli Lehtolan yli. Lisäksi tässä ottelussa Jarkko Kokko löi 2+7. Toinen jakso päättyi lukemiin 24-2.
 
Viestejä
964
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Tässä nyt koko viikon sairaslomalla viruneena, olen mm. katsellut vanhoja pesäpallo-tallenteita 8)
Suuri kiitos näistä muuten Voorumin gurulle, Jussille!

Parhaita näistä on nämä Extrat, jotka koostuu pääosin vanhoista urheiluruutujen ottelukoosteista sun muista. Olipa mieltä lämmittävää nähdä RPL noissakin karkeloissa vielä mukana! Ällä voitti mm. SiiPen 16-1, kun tuolla pelattiin vanhalla systeemillä.... Legendaarista!

Tosiaan nythän tuon vanhan Piikinmäen tilalla on Prisma ja kerrostaloja :(

Hämeen lippulaivan kaaduttua, ei oikeen ole tullut tilalle mitään joukkuetta? Manse pelas joskus 90-luvun alussa kauden vai pari superissa. Niitäkin pelejä olin kattelemassa kyllä. Nyt Ällän tilalle tullut RiiPe mönkii maakuntasarjassa! Olisi toki saanut säälistä luovutuspaikan Suomariin, muttei kelvannut.... Täytyy tässä vaan fiilistellä vanhoja sitte??

Jännä nähdä muitakin vanhoja ikoneita liekeissä, kuten RiPa Tuominenkin vielä oli tositoimissa, ja Kari Kallio leukailemassa ;D

Esim. KaMa - SMJ vuodelta 1999. Lukkareina häärivät tämmöiset kaverit kuin Jere Dahlström ja Ismo Ankkuri. Nyttemmin siirtyneet lukkareista jokereihin.....
 
Viestejä
1,328
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Palokärki sanoi:
Esim. KaMa - SMJ vuodelta 1999. Lukkareina häärivät tämmöiset kaverit kuin Jere Dahlström ja Ismo Ankkuri. Nyttemmin siirtyneet lukkareista jokereihin.....
Tuon ottelun minäkin muistan junnuvuosiltani. Katsomassa oltiin ja populaa riitti. Tuohon otteluun taisivat varuskunnankin pojat tulla katselemaan? Enää eivät ole matseissa käyneet. Ottelu itsessään oli melko merkityksetön, kun KaMalla lukkari Ile Uusitalo paskoi kätensä jossakin ottelussa juuri ennen.... Dahlströmhän tuolloin oli jokeri myös, mutta loppukauden tuurasi sitten Ileä lukkarin tontilla. Nuori ja kokematon oli Dahlström silloin... Ei olisi tuolloin uskonut, että hänestä tulee niinkin suuri pesäpalloilija kuin nyt on tullut.
 
Viestejä
964
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

jees, ja KaMan pelinjohtaja oli aikoinaan Piikinmäen yleisöllekin keskaria näyttänyt Jukka Peltoniemi ;) Pelasi sillon SMJ:n paidassa. Kyllä nää piirit on aika pienet.... Kari Kalliokin noissa extroissa esiintyi muuten sekä Oulun, että KaMan paidassa.
 
Viestejä
1,644
Vs: Tässä osassa muistellaan menneitä....

Masce sanoi:
Palokärki sanoi:
Esim. KaMa - SMJ vuodelta 1999. Lukkareina häärivät tämmöiset kaverit kuin Jere Dahlström ja Ismo Ankkuri. Nyttemmin siirtyneet lukkareista jokereihin.....
Tuon ottelun minäkin muistan junnuvuosiltani. Katsomassa oltiin ja populaa riitti. Tuohon otteluun taisivat varuskunnankin pojat tulla katselemaan? Enää eivät ole matseissa käyneet. Ottelu itsessään oli melko merkityksetön, kun KaMalla lukkari Ile Uusitalo paskoi kätensä jossakin ottelussa juuri ennen.... Dahlströmhän tuolloin oli jokeri myös, mutta loppukauden tuurasi sitten Ileä lukkarin tontilla. Nuori ja kokematon oli Dahlström silloin... Ei olisi tuolloin uskonut, että hänestä tulee niinkin suuri pesäpalloilija kuin nyt on tullut.
Tuo kyseinen matsi oli vuodelta 2001 (http://www.bittilahde.fi/cgi-bin/tilastot/ottelu2.py?data=12-1-1&id=5429). Ja tossa matsissa oli justiinsa ne inttityypitkin mukana niinkun yleisömäärästä näkee :D Ja kyllä tuolloin oli vielä panostakin matsissa, oli vielä jokseenkin hyvät saumat kahdeksan joukkoon, mutta tuon matsin tappio käytännössä iski viimeisen kiven arkkuun. Viikkoa ennen tota matsia kotipelissä Tahkoa vastaan joku pelaaja murjasi vaakamailalla suoraa Ilen käteen ja siihen vois käytännössä sanoa että ura loppu, kävi Kossulla mutta ei tosiaan saanu hyvää vastaanottoa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös