Supervuoro

Superpesistuomarit kaudelle 2021 nimetty – Tommi Nupponen ja Ossi Muurainen kohti uutta satalukua

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
1,007

Pesäpallon tuomariorganisaatio on nimennyt 71 superpesistuomaria kaudelle 2021, vahvistaa tuomarijohtaja Matias Laukkanen. Listaa on mahdollisuus täydentää myöhemmin.

Kautta aikain ylivoimaisesti kokenein tuomaripari Tommi Nupponen ja Ossi Muurainen jatkavat uraansa. Ansioituneet jyväskyläläiset palkittiin vuoden tuomarikaksikkona 2020. Nupponen (476 ottelua) nousi viime kaudella miesten Superpesiksen kokeneimmaksi pelituomariksi ja Muurainen (519 ottelua) kokeneimmaksi syöttötuomariksi juhlantäyteisessä superpesisottelussa Imatralla. Muurainen kertoi laajemmin mietteitään Kansallispeli-podcastin haastattelussa ja Superpesiksen nettisivujen haastattelussa heinäkuussa.

Tuomariparina Nupponen ja Muurainen ovat viheltäneet 457 ottelua, kun seuraavana tilastossa ovat Antti Aine ja Matti Lähteenmäki 326 ottelullaan.

Uutena superpesistuomarina debytoi Pekka Tikanmäki Pyhäjärveltä. Superpesistuomarit jakavat oikeutta peli- ja syöttötuomareina Superpesiksen ja miesten Ykköspesiksen otteluissa.

***

Koko lista Superpesiksen uutisessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös