Supervuoro Verkkolehti »

Seinäjoen Maila-Jussit (miehet) 2023

Viestejä
4,367
Minkälaisella tavoitteella lähdetään nousun jälkeiseen kauteen. Onko Alavudelta ja muista seuroista joissa on perus-seinäjokisia tulossa joukkueeseen vai mennäänkö viime kauden Suomensarja-joukkueella.

Ovatko naisten SMJ ja miesten SMJ saman talouden alla? Naisissahan pelataan tulevana suvena molempia niin Superpesistä kuin ykköspesistäkin.
 
Viestejä
436
Tero Tyynelä ja Ville Viita vahvistamaan nyt ensi alkuun Jussien ykköspesistä, Mäkiviita lautasella, siitähän voi päätellä loput...
 
Viestejä
3
Kuka voisi olla SMJ pelinjohtaja ja mahdollinen varalukkari? Mäkiviidan armeija rikkoo osaa kautta alkukesästä varmasti.
 
Viestejä
452
Kertooko osaltaan, että SMJ on tosissaan tulossa takaisin Seinäjoen ykköseksi tulevaisuudessa
Kyllä ainakin pidän JymyJusseille takaiskuna, että kapteeni vaihtaa sarjatasoa ja saman kaupungin sisällä. Huikea juttu kyllä Jussien kannalta!
 
Viestejä
131
Olisko H. Itävalo myös mahdollinen. Asuu Seinäjoella ja Tyynelän kaveri. Ja oliko aikoinaan nostamassa SMJ:n superiin?
 
Viestejä
452
Onko muuten missään varmaa tietoa toistaiseksi miten SMJ tilanteessa esim, jos joukkue menestyisi onko mahkuja lähteä karsimaan Superpesikseen vai onko kohtalo kuin farmi/kakkosjoukkueilla että ei loppupeleissä voi otella
 
Viestejä
11,817
Ei farmisopimus estä joukkuetta nousemasta superiin ykkösestä. Mutta samasta seurasta ei voi kahta joukkuetta olla superissa eli kakkosjoukkue ei voi nosta.

Eli jos Jymy-Jussit ja SMJ olisivat samaa seuraa niin nouseminen ei olisi mahdollista. Mutta eikö Jymy-Jussit ole ihan oma seuransa?

=> farmijoukkueet voi tavoitella ykkösen nousupeleissä nousua, superin joukkueen kakkosjoukkueet ei voi tavoitella.
 
Viestejä
136
Muutamia kuvia eilisestä harjoitusottelusta Lohi - SMJ löytyy TÄÄLTÄ.
 

Liitteet

  • aIMG_6214a.jpg
    aIMG_6214a.jpg
    820.7 KB · kertaa luettu: 88
Viestejä
7
Olipas aika suoritus tänään kun Ura moukaroi Jussit nurin. Oliko tuo se taso tänä kesänä? Sarjapaikasta saa pelata tosissaan. Toivotaan että tulos ei kerro koko totuutta.
 
Viestejä
87
Näkisin että tuo oli ennemminkin osoitus Uran potentiaalista kuin vain Mailajussien heikkoudesta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös