Supervuoro Verkkolehti »

Pudotuspeliveikkaukset 2023 (Naiset)

Viestejä
653
Veikkaampa että SMJ pistää tasapäisesti kampoihin Pesäkarhuille, enkä ihmettelisi, vaikka sarjan veisi. Seinäjoella nyt menestyksen kiima päällä ja Aissun maila kuuma 👍
 
Viestejä
299
Aiempi veikkaukseni pätee yhä. Eli tullaan näkemään finaalissa lakeuksien hegemoniakamppailu Jussittarien ja Virkiän välillä. Aissu kaataa Pesäkarhut ja Lepistö Mansen. Tekis kyllä niin hyvää naisten superille tämä!
 
Viestejä
102
Manse - Virkiä 3-1

Virkiä voittaa yhden pelin kotonaan, kun Heikkilälle osuu täydellinen peli lautasella ja Janeten tikku on kuumana.

Pesäkarhut - SMJ 3-0

Mantere on kantanut tota porukkaa reppuselässä yhden sarjan. Porilla on ollut hyvin aikaa valmistautua ja keksiä miten Aissu saadaan kuriin. Ilman Aissun huippuiltoja SMJ:lla ei valitettavasti oo mitään palaa.
 
Viestejä
4,768
Kirittäret - Virkiä pari meni mulla väärin niin tässä välierien veikkaukset.

Manse PP - Virkiä 3-0

Pesäkarhut - SMJ 3-0
 
Viestejä
787
Kaikki sarjat jatkajien osalta oikein tähän asti, ei siis yllättyksiä vieläkään. Seuraavaksi saisikin sitten yllättää.

Pronssi:

SMJ-Virkiä 0-2

Tässä voi käydä toisinkin, mutta menee ihan nyt viime sarjan otteiden perusteella. SMJ oli todella huono kaikissa kolmessa Pesäkarhuja vastaan, Virkiä oli kotipeleissään ja varsinkin tänään hyvä, siitä huolimatta, että vastus kohtalaisen ylivoimainen.

Manse-Pesäkarhut 3-1

Eiköhän kotona 1-2 voittoa tule, mutta Tampereella ei ole saumaa voittoon. Valitettavasti sisäpelissä on niin valtava ero tällä hetkellä, että ihmeitä täytyy tapahtua, jotta Pesäkarhut voisi mestaruuden voittaa. Ulkona tilanne onkin parempi, mutta ei Manse anna siellä taas sellaista tasoitusta, mitä Pesäkarhut antaa sisällä. Viime kauteen verrattuna Pesäkarhujen kausi on hyvä, mutta paska makuhan tästä jää, jos ei kynsin hampain ainakin viimeiseen asti taistella mestaruudesta, vaan jäädään jyrän alle.
 
Viestejä
461
Jeps, mun veikkaus nyt mitalipeleihin on:

Ronssia vie SMJ!
Enemmän nälkää, ja pikku tauolla on taas sisuuntunu Aissu + muut Jussittaret! 👍

Kultaa Manselle 3-1, saman tyyliset perustelut kuin Pesäkarhulla! 🙂

Eiköhän täs yhtä peliä viel pääsis UK:lle kattoo... 👉
 
Viestejä
79
Laitetaanpa arvaus mukaan. Oon sitä mieltä jotta SMJ ottaa ronssit. Lapua tyhjensi takkinsa Kirittäriä ja Mansea vastaan. Jussittarilla on mitalin kiilto silmissä. Manse vie finaalit 3-0 jos pelinjohto ja joukkue ei anna turhaa siimaa ja löysää vaan mittaa sen potentiaalin ulos mitä porukassa on. Väitän että Virkiä sarja oli se pahin koetin kivi tänä syksynä.
 
Viestejä
1,344
Mä varaan lipun 16 9 la ja en mielellään juhlis kuin Mansen voittoa no: 3. Kyllä Virkiä hoitaa pronssin. Ovat nyt pettyneitä mutta eivät voi hävitä paikallissarjaa.
 
Viestejä
496
Finaalit:
Manse-Pesäkarhut 3-0 vahva veikkaus, että Mansen lyöntipeli voittaa Pesäkarhujen vuotavan räpyläpelin. Jos Pesäkarhuilla räpylä kestää ja Vettenranta pelaa samalla tasolla kuin 2021, niin silloin voi olla mahdollisuus voittaa 1-2 peliä ja viidennessä voi käydä mitä vaan (+sekä Haristen pitää suorittaa paljon paremmin)

Pronssi:
Lapua voittaa SMJ:n
 
Viestejä
281
Veikkaan että finaalit 3-0 Manselle. Todella vaikea nähdä että tähän asti nähdyllä sisäpelin tasolla Pesäkarhut voisi kovin hyvin edes haastaa Mansea finaaleissa, vaikka sarjan kannalta sitä toivoisinkin. Manse vaan on oikeastaan lähes kaikilla osa-alueilla edellä.

Pronssipelit 0-2 Virkiälle. Smj selvisi vaivoin Jomasta, vaikka olikin pelillisesti edellä neljässä pelissä. Pesäkarhuja vastaan ei sitten se sitkeys riittänyt voittaa edes yhtä peliä. Mielestäni tällä hetkellä Virkiä on jopa parempi kuin Pesäkarhut, niin vaikea on kuvitella että Smj mitaleita ottaisi.

Mutta mielelläni olisin väärässä, molempien sarjojen osalta.
 
Viestejä
167
Manse - Pesäkarhut 3-1
SMJ - Virkiä 2-1
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös