Supervuoro Verkkolehti »

Porin Pesäkarhut 2023

Viestejä
345
Ei nyt maailman parhaat läksiäiset Pesäkarhu-ikoni Itävalolle. Toki, ei finaalipaikka toki huono ole.

No, syksyt ei oo sisaria keskenään ja aina ei mee kuin saduissa. Kausi 2021 ei ihan heti unohdu, toisaalla Susanne Ojaniemi sai täyttymyksensä vuosi takaperin.

Jaksopelin taikaa eli seurataan nyt 2. jakson startti. Viimeinen oljenkorsi. Ja onhan siinä pelattavaa jatkossakin, saako toisenkin finaalimatsin kotikentälle.
 
Viestejä
222
Kyllä toi Lapua-Manse oli henkisesti finaali, ja varmaan Lapua olisi ollut finaalissa jos olisi ollut Pesäkarhujen paikalla tai niitä vastaan.
Kyllä joo Lapua haastoi hyvin Mansea, mutta tämä on aivan järkyttävää katsottavaa. Mansenfaneilla varmaan hauskaa, mutta kyllä näin puolueettomana toivoisi finaalin olevan finaalin arvoista peliä.
Porilla kolmostilanteita 1, Mansella juoksuja 8.
Jänskätään, nyt ensimmäisen jakson loppu, että saako Pori toisen kolmostilanteen tähän jaksoon.
 
Viestejä
2,838
Ja kotikentällä vielä. On täysin eri asia kaatua saappaat jalassa kunnon taistelun jälkeen, kun luovuttaa kesken jakson. Täysin anteeksiantamatonta.
Kyllä täysin samaa mieltä!! 0-8 järkyttävät lukemat taululla. Häpeällinen esitys omien kannattajien edessä. Toivottavasti joukkue kasaa itsensä taistelemaan toiselle jaksolle.
 
Viestejä
496
Täähän vanhempi Harinen vois olla ens kaudelle sopiva palikka. Mun mielestä monessa pelissä, kun kattonu nii on lyöny ihan mallikkan näköisiä lyöntejä.
 
Viestejä
787
Meinasin kirjottaa, että vitun betonitolppa kun pelastaa Mansen, mutta sitten alkoi Manse-show ja ilmaiset juoksut. Huhhheijjaa, mitä helvettiä täällä tapahtuu?!
 
Viestejä
88
Käsittämätöntä Pesäkarhut päästää toisen juoksun FINAALISSA kopinnostolla siis ihan oikeasti mitä v*ttua te teette siellä kentällä..
Tte en kyllä tätä mölinää ymmärrä. Onhan vuosikymmeniä kopit mennyt vahingossa väliin. Miten noihin pitäisi reagoida? Linja taakse vai kopparit eteen? Entä jos jos se koppi onkin takarajalla semilaakana kun tullaan lähemmäs.
 
Viestejä
787
Kyllä se Mansen sekoilu ja ilmaiset lahjat vaan siirsi pelin vielä Superiin. Oli kuin suoraan sopupelistä tuo 4A, en voi vieläkään käsittää, mitä ihmettä siinä tapahtui.
 
Viestejä
496
Tte en kyllä tätä mölinää ymmärrä. Onhan vuosikymmeniä kopit mennyt vahingossa väliin. Miten noihin pitäisi reagoida? Linja taakse vai kopparit eteen? Entä jos jos se koppi onkin takarajalla semilaakana kun tullaan lähemmäs.
Kahdesti viimeisellä lyönnillä kopparit pelaa ihan takarajalla -> välissä on tilaa pitäisi ymmärtää tilanne ja reagoida sen tilanteen mukaan. Toki, kun vertaa näiden joukkueiden koppareita niin Mansen koppareilla on jalkoja, Pesäkarhuilla ei.
 
Viestejä
88
Kahdesti viimeisellä lyönnillä kopparit pelaa ihan takarajalla -> välissä on tilaa pitäisi ymmärtää tilanne ja reagoida sen tilanteen mukaan.
Joo tämän ymmärrän kyllä mutta kun noita lyöntejä katsoo niin nehän on ollut käytännössä välilyöntejä. Sen verran pahasti "epäonnistuneita" koppeja, että aika rankasti pitäisi tulla lähemmäs. Ja jatkeelle tainnut kummatkin vielä mennä. Mutta en kyllä niin tarkkaan katsonut, että seistäänkö siellä ihan takarajalla. Voi olla että meni se ohi.
 
Viestejä
787
Aivan liian myöhäinen karkaus Viitalalta, kun otetaan huomioon, että siellä on Hukka heittämässä. Söi kyllä terää nyt mahdolliselta hyökkäykseltä. Harisen lyöntivuoro täysi farssi ja puolustustaisteluksi menee.
 
Viestejä
496
Taas tuli vähän hölmöiltyä toi yksi tilanne, oli ihan hyvä yritys mutta itselläni ei ainakaan kävisi mielessä karata finaalien toisessa supervuorossa. Ellet ole Raudasoja niin muut ei oikeen ehdi tollasella karata.
 
Viestejä
787
:D

Ihan oikeasti, laittakaa tämä peli tutkintaan! Manse tekee aivan kaikkensa, että häviäisi pelin, mutta pahoin pelkään, että Pesäkarhut ei vaan osaa voittaa sitten millään.
 
Viestejä
787
Jos joku ratkaisu aivan oikein, niin laittaa Syrjälä mailanvarteen juoksun sijaan, jälleen todella taitava, hieno lyönti. Varsinkin kun kotiutuspuolella on "hieman" ongelmia, niin nyt niitä sankareita kyllä kutsutaan.

2 juoksua tuskin riittää vielä Mansea vastaan voittoon, mutta jatkoille voidaan mennä. Kahtotaan...
 
Viestejä
787
Ihan uskomatonta peluutusta manselta 4. vuoropari, Supervuoropari ja kotarit. Pelaajat myös aivan sekaisin kuin seinäkellot, en ymmärrä alkuunkaan miksi Manse lopetti pelaamisen 2. jakson 4. Vuoroparissa. Peli näytti päivänselvältä jo ja sitten ihan kun olisi Vihtkarin puhelin soinut ja kerrottu, että nyt häviätte tämän vielä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös