Supervuoro

Porin Pesäkarhut 2021

Viestejä
561
Katsos, tässä oli sitten kyseessä huono vitsi. Tämä kysely kotiväestä meni kyselijän oman orvaskeden alle.- Kyllä ne taidot oltava ensin ja sitten voi siirtyä apinalinjalle, jos vain oma nuppi kestää. - Ja savuuttihan se ihan kiitettävästi.
Mutta kyllähän sellaiset provosoijat on inhoittavia jotka osaa pelata ja vielä vaikka kysellä tyhmiä ratkaisuhetkillä. Siinä ei välttämättä kaikkien kasetti kestä ja tulee sutta sekä sekundaa suorituksesta. Onhan näitä aina ollut, omalla tavallaan aika ammattilaisia.
 
Viestejä
17
Hyvä kokoonpano. Jyväskylä kerää taas kerran mestaruuden, mutta Pori on uuden pelinjohtajan ja vahvojen runkopelaajien ansiosta sarjan kakkossuosikki. Manse ei ole mitään ilman maailman parasta naispesäpalloilijaa, Virpi Hukkaa, joka taitaa olla sairastuvalla pitkälle juhannuksen jälkeen.
Referenssinä: Hanna Hirvikosken akillesjänne meni poikki finaaleissa 2008 (Kirittäriä vastaan). Pelasi koko seuraavan kauden ja voitti runkosarjan kärkkäritilaston ylivoimaisesti. Toki hyvin yksilöllistä toipuminen tuollaisesta vammasta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös