Supervuoro

Pesäysit: Terveysuhka liian suuri sarjan aloittamiseen kesäkuun alussa

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
741
Pesäysit: Terveysuhka liian suuri sarjan aloittamiseen kesäkuun alussa | Pesä Ysit Lappeenranta

Pesäpalloliiton johtoryhmän tekemät uusimmat linjaukset ovat herättäneet paljon keskustelua ja niihin liittyviä kysymyksiä on esitetty runsaasti. Tilannetta selventääkseen Pesä Ysit Ry:n hallitus haluaa antaa seuraavan lausunnon vallitsevasta tilanteesta.

Pesä Ysit ei näe mitenkään järkevänä aloittaa Naisten Superpesiksen sarjapelejä kesäkuussa, eikä nykytiedon valossa heinäkuussa. Toivomme vilpittömästi, että sarjan pelaaminen elo-syyskuussa olisi vielä mahdollista.

Seuran sisäisissä keskusteluissa erityisesti pelaajilta sekä valmennukselta kerätyssä palautteessa nykyinen viruksen aiheuttama terveysuhka koetaan liian suurena, jotta pelaaminen ja harjoitteleminen voitaisiin tehdä täysipainoisesti.

Lisäksi seuraorganisaation mahdollisuudet taata niin pelaajien ja katsojien kuin toimihenkilöidenkin terveys sekä turvallisuus ottelutapahtumissa ovat puutteelliset vallitsevan epidemian osalta. Pelien pelaaminen tyhjille katsomoille tai rajoitetuille yleisömäärille ei poista ongelmaa, vaan lisäisivät vain talousongelmia.

Pesä Ysit haluaa turvata niin pelaajat kuin yleisönkin ja mahdollistaa heille turvallisen tavan lajin harjoittamiseen ja seuraamiseen. Toivomme, että seuramme juniorit ja aikuiset pääsevät mahdollisimman pian taas yhdessä harjoittelemaan, pelaamaan ja esittämään iloista pesistä uskolliselle kotiyleisöllemme ja laajoille tukijoukoillemme.
 
Viestejä
48
Jos pelottaa niin silloin pelottaa. Onkohan Lappeenrannassa tällä hetkellä ainoatakaan korona-aktiivista potilasta?
 
Viestejä
69
Ai sarja aloitettaisiin elokuussa, kun illat jo kovaa vauhtia pimenevät? Pelata voitaisiin siis vain viikonloppuisin, eli kovin olisi tynkäsarja. Ja jos ei Lappeenrannassa sitä vielä tiedetä, niin kerrottakoon teillekin, että korona-virus on mahdollisesti tullut maapallolle jäädäkseen, joten jos sen katoamista odottaa, niin pelit on kyllä pelattu... Ja miten sitoutetaan pelaajat odottamaan elokuun alkua, jos/kun ei saa edes kunnolla harjoitella ja sen pienen palkan tai muun korvauksen maksukin on keskeytetty?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös