Supervuoro

Pesäpalloleirejä ei järjestetä kesäkuussa

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
741
Pesäpalloliitto: Pesäpalloleirejä ei järjestetä kesäkuussa - Pesäpalloliitto

Pesäpalloliitto on tehnyt päätöksen, etteivät lasten ja nuorten alueelliset pesäpalloleirit toteudu suunnitellusti kesäkuussa. Leireille etsitään mahdollisia uusia ajankohtia pikaisella aikataululla ja niistä tiedotetaan heti, kun tietoa on saatavissa.

Pesäpalloliiton tavoitteena on rakentaa toimivin mahdollinen tapa viedä läpi pesäpallokausi 2020 vastuullisuus ja ennen kaikkea kaikkien ihmisten terveyttä korostava näkökulma huomioiden. Tavoitteeseen pyrkiminen edellyttää alueleirien siirtoa uusiin ajankohtiin jo tässä vaiheessa. Viranomaispäätökset tehdään oletettavasti niin lähellä leirien järjestämiseen liittyvää päätöksentekohetkeä, ettei toisenlainen ratkaisu ole mahdollinen.

Pesäpalloliitto kunnioittaa perheiden ja leirinjärjestäjien toiveita. Hyvä yhteistyö kuntien ja kaupunkien kanssa on otettu huomioon esimerkiksi ruokailujen osalta.

Lasten ja nuorten pesäpalloleireille on tänä vuonna koettu ennennäkemätön ryntäys. Ilmoittautuneiden joukkueiden määrä on noussut uusin ennätyslukemiin. Halu pelaamaan on varmasti jokaisella joukkueella kova, mutta vallitsevassa poikkeustilanteessa tarvitaan vielä malttia. Leirit ovat pesäpalloliikkeen kruununjalokivi, josta pidetään erityisen hyvää huolta.

Kesäkuun leireille osallistuvia joukkueita pyydetään kärsivällisyyttä, kunnes päätökset jatkotoimenpiteistä on tehty. Yksityiskohtia selvitetään kaiken aikaa. Ilmoittautuneille joukkueille tiedotetaan mahdollisista uusista ajankohdista sekä maksuihin liittyvistä asioista viimeistään toukokuun alussa.
 
Viestejä
46
Eikä valtakunnallisia leirejä tulla valitettavasti järjestämään heinäkuussa, koska mikään ei näytä, että yleisötapahtumia tultaisiin sallimaan. Ottaen siis huomioon, mitä esim. Saksassa tehdään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös