Supervuoro Verkkolehti »

Pattijoen Urheilijat 2024

Viestejä
372
Kai se on aloitettava jo pohtimaan ensi kautta sen verran pesisnälkää vielä sunnuntailta jäi.

Ohessa Raahen Seudussa 17.7 julkaistu sopimustilanne.

PattUn pelaajasopimukset

Erkka Gröhn 2024
Teemu Juntunen (neuvottelut kesken)
Arttu Kallio 2024
Antti Karjaluoto 2024
Juuso Keski-Koukkari 2024
Antti Kiiskinen (neuvottelut kesken)
Vertti Kontinaho 2024
Ilmari Kustula 2024
Konsta Launonen 2024
Oskari Lukkari (neuvottelut kesken)
Mikael Mäkelä 2024–2025
Eemeli Mikkilä 2024
Tuukka Sarkkinen 2024
Topi Still 2024–2025
Eetu Suni 2024
Ville Veittikoski 2024
Martti Viitasalo 2024–2026

Valmentajasopimukset

Tomi Kaisto (neuvottelut kesken)
Perttu Westersund 2024

Hyvältä, jopa erittäin hyvältä näyttää, pelaajista ilman sopimusta siis Kiiskinen ja molemmat kopparit. Täytyy edelleen kyllä hehkuttaa tuota, että Still ja Mäkelä ovat molemmat kiinnitetty vuoteen 2025!

Uuden leipominen kannattanee aloittaa miettimällä tänä kesänä ilmenneistä kehityskohteista. Mielestäni ulkopelissä ensimmäisenä mieleen tulevat heikkoudet olivat linjan ajoittainen räpylävarmuus (Karjaluoto, joiltain osin myös Mäkelä) sekä koppareiden, lähinnä Lukkarin käden riittävyys. Linjan räpylävarmuuden suhteen ei liene muuta tehtävissä kuin talven tuomat toistot ja pääkopan hioutuminen sekä aivan olennaisena Kiiskisen jatko. Sisäpelissä Launonen voi hyvinkin korvata jo Kiiskisen, mutta ulkona Kiiskisen jatko ulkopelin johtajana olisi todella tärkeä. Kopparipelistä olettaisin, että Lukkarin ja miksei Juntusenkin jatkot olisi jo tehty ja julkaistu jos ajatus olisi heillä jatkaa. Siksipä huhuilen ensi kaudeks uutta kopparia, joka voisi kaikkein hienoimmassa tapauksessa olla Tuukka Etula? Toinen pelaava koppari lienee Kontinaho(tai Juntunen?)

Sisäpelin osalta kaksi eniten kehitystä kaipaava kohdetta ovat mielestäni päävaihtaja numerolla kolme ja kotiuttajajokerit. Karjaluoto oli aivan liian epätasainen tänä kesänä, nyt on taas talvi aikaa opetella pomppua, jota jo täksi kaudeksi yritettiin, toinen vaihtoehto numerolle kolme on Still. Numeron kolme ongelma voisi siis ratketa ”sisäisesti”. Jokeripuoli on sitten hankalampi, Keski-Koukkarin taso ei taida enää tästä muuksi muuttua, epätasainen kupperinlyöjä, jonka prosentit ovat vaan liian alhaiset kesästä toiseen. Viitasaloon on siis tässä luotettava. Tämä kausi oli häneltä lopulta ihan ok, mutta silti ainakin itselläni odotukset olivat isommat, lopullinen läpimurto jäi tekemättä. Onko taso tämä vai pystyykö ottamaan tarvittavat pari loikkaa, jotta PattUlla olisi oikeasti ykköskorin lyöjäjokeri.

Siispä näin? Mikä mukavinta, ei tarvitsisi edes juuri haihatella tähän kokoonpanoon päästäkseen, tarvitsisi vain Kiiskisen jatkon ja sitten koodinimi ”Tuukka Etulan”, joka toisi tullessaan myös kotiutusvoimaa.

1.Mäkelä 3V
2.Kiiskinen 2P
3.Still L
4.Sarkkinen 3P
5.”Etula” 3K
6.Kontinaho 2K
7.Launonen 1V
8.Karjaluoto 2V
9.Veittikoski S

Koukkari J
Viitasalo J
Gröhn J

Kakkoskärkikin on laadukas, Kontinaho&Launonen olivat molemmat erinomaisia jo tällä kaudella. Vaikka sarjassa pysyminen hankaloituukin ensi kesänä, tällä pitäisi kyllä pysyä sarjassa ja tavoitella realistisesti jopa TOP 8 sijoitusta? Ja parhautta tosiaan se, että jalokivistä kirkkaimmat Still ja Mäkelä voidaan sovitella myös vielä vuoden 2025 kausiketjuunkin.

Tätä kokoonpanoa kun katselee tuntuu kyllä kovin kaukaiselta se parin vuoden takainen tilanne, jossa käytännössä joukkueen kokoaminen aloitettiin nollista. Hurja temppu seuralta, josta suuri sulka mielestäni ihmemies Perttu W:n suuntaan. Myös talouden osalta suunta on oikea, vaikka vanhat synnit vielä rasittavatkin. Tänään Raahen Seudussa väistyvä puheenjohtaja Suonvieri sanoo kauden olevan mahdollisesti talouden osalta jopa plusmerkkinen. Myös yleisökeskiarvo nousi komeasti. Kaikkinensa siis hyvä meininki PattUlla, uutta kautta odottaa innolla.
 
Viestejä
44
aikalailla samoilla linjoilla ollaan vahvistusten suhteen, linja ja koppariosasto tarvitsee molemmat yhden johtavan pelaajan ja sisäpeliin tarvitaan kotiutukseen tasaisuutta ja pääpelintekijä kolmoseksi. itse luotan vieläkin Viitasaloon, mielestäni loppukauden otteet osoittivat sen että hänellä on oikeasti potentiaalia +60 juoksun lyöjäksi, jonka pattijoki tarvitsee jos se mielii seuraavalle tasolle. Keski-koukkari toki kärsi paljon tällä kaudella loukkaantumisista, mutta silti hänen otteensa eivät ole ikävä kyllä oikein vakuuttaneet. Näkisin että hän kuitenkin terveenä ollessaan kykenee olemaan top6-8 joukkueen kakkoskotiuttaja, joten lähinnä odottaisin sitä,että lyöntijärjestys selkeytettäisiin niin,että viitasalo olisi aina ensimmäinen joka lautaselle astelee kotiuttamaan ja Juusoa käytettäisiin vaihtotilanteiden sekä jämätilanteiden purkuun (tällä kaudella meni usein toisin päin). jos kumpikaan ei lunasta odotuksia niin Pattu voisi ensi kesän jälkeen järjestää oikein jymypaukun ja houkutella nuoren Aapo Hiltusen riveihinsä, tuntee muutamat Pattun nuoret pelaajat ja on Oululaislähtöinen. Toki hänellä on varmasti myös paljon muutakin kysyntää.

pääpelintekijä numerolle 3 voi olla vaikea temppu hommata, kärkimiehet kun usein ovat sangen hintavia. Itse väläyttelisin jopa sellaista vaihtoehtoa, jossa Launonen istutettaisiin numerolle 2 ja kiiskinen numerolle 3. Mielesätni kiiskisellä löytyy tarvittavat lyönnit tähän rooliin ja hän pääsisi myös takaetenemään numerona 3, mikä olisi hänelle ehkä sopivampaa sillä kovin jalkava hän ei loppujen lopuksi ole. Toki myös Still voi olla vaihtoehto, viime talvena hän keskittyi lähes täysin pelkästään ulkopeliin, jospa tänä vuonna olisi enemmän painopistettä myös sisäpelihommissa nyt kun armeija ei ole enää rasitteena?

koppariosastolle ehdottomasti toiseksi mieheksi kontinaho, vaikka hänellä toki on loukkaantumishistoriaa jonkin verran,joten aavistuksen riski veto kyseessä. Etula olisi ehdoton nappihankinta toiseksi kaveriksi, toki hänen liikkumisensa riippuu paljolti siitä, pysyykö ankkurit sarjassa. Riku Niemen nimi on noussut pari kertaa keskusteluissa esiin (on ilmeisesti esittänyt kiinnostuksensa tulla pattijoelle ja on myös kiiskisen hyvä ystävä). Hän näytti kuitenkin mielestäni todella heikolta tällä kaudella ja on myös loukkaantumisherkkä,joten pysyisin ehkä erossa hänestä.
 
Viestejä
129
Olisiko lähialueelta kempeleestä tai oulusta kaapattavissa pelimiehiä?
Veeti Kokko liposta voisi pelata numerolla kolme. On todella lupaava, mutta pattu varmaan haluaa ennemmin pelata omilla. Mielestäni 2. Launonen 3. Kiiskinen on paras vaihtoehto ensi kaudeksi.
 
Viestejä
38
Launonen mukaan mutta ennemmin kakkoskärkeen kontinahon kans. Kiiskinen edelleen kakkonen jos jatkaa.. jotenkin luotan kuitenkin vielä karjaluotoon kun vaan saa hyvän harjoittelukauden alle. Nousihan sarkkinenkin kotiutus eliittiin vuodessa. Toki tarvittaisiin sitä pomppua lyövää kolmosta. Siinä esim. Karjaluodolle ja stillille pikku kilpailu talveksi kumpi sen omaksuu paremmin.
 
Viestejä
104
Ensi kausi on tosiaan erittäin hyvällä malilla sopimuksien suhteen, runko hyvin kasassa!

Kiiskisen jatko olisi kyllä tärkeää. Lukkarin tilalle olisi kyllä hyvä jos saisi hommattua kovakätisen koppari, eikä haittaisi vaikka olisi kotiuttajapuolen miehiä. Tuukka Etulahan sopisi siihen kuin nenä päähän, mutta mistä tämä Etula on noussut huhuihin? Vai onko ennemminkin fanien toiveajattelua kuin huhua? Etulahan teki jatkot tänä kesänä Alajärvelle, eli ainoa vaihtoehto miksi Pattijoelle tulisi olisi se että Alajärvi tippuu ykköspesikseen.

Itse toivoisin että Juntuselle saataisiin sorvattua jatkosopimus, täyttää kakkoskopparin tontin loistavasti ja sisäpelissä pystyy kakkoskärjessä hoiteleen nykyisin suht hyvin etenijän, vaihtajan ja lyöntiin on sen verran tullut ruutia aiempiin vuosiin nähden että jopa kotiutuspuolikin hoituu silloin tällöin.

Eli Lukkarin tilalle voisi kokeilla hommata toisen kopparin.
Riku Niemen nimikin noussut esille? Parhaimmillaanhan Niemi on hyvä koppari, mutta kuten aiemmin täällä mainittiinkin, niin Niemi on aika loukkaantumisaltis, joten olisi siinä mielessä melkoinen riski hankita ja silloin pitäisin ennemmin Lukkarin kuin lähtisin kyseleen Riku Niemen saatavuutta. Mielestäni Kontinaho on vielä superiin ulkopelin osalta fysiikaltaan raakile, kausi vielä isommassa roolissa ykköspesiksessä ysikössä voisi tehdä hyvää.

Se mitä jokereiden suhteen tulee, niin Viitasalo otti kehitysaskelia edelliskauteen verrattuna ja hoiti ajoittain kotiuttajajokerin roolia yksin Juuson ollessa sivussa. Pitää muistaa että Viitasalo täyttää tänä vuonna kuitenkin vasta 22-vuotta, eli kotiuttajajokeriksi on varsin nuori ja kehittyy varmasti vielä koko ajan. Juusolla oli ilmeisesti erittäin rikkonainen harjoituskausi ja oli rikki myös kesken kauden. Loppukaudesta Juuso alkoi jo hieman löytää lyöntiään. Nyt vain ehyt harjoituskausi Juusolle ja ensi kaudella varmempana kentille.
Juusolla vielä ensi kausi sopimusta jäljellä ja jos ensi kaudella ei kuitenkaan löydy tasaisuutta niin sittenhän voisi kokeilla tosiaan hankkia Aapo Hiltunen, tai voisiko vaihtoehtoisesti jopa oman kylän Eemeli Mikkilä jo nousta kolkutteleen superipesiksen portteja?

Joka tapauksessa Pattijoen sopimustilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä ja taloudellisesti kaudesta on tulossa plusmerkkinen, joten kyllä tässä voi lähteä luottavaisin mielin odotteleen ensi kautta!
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
44
Mikäli en ole ihan väärin ymmärtänyt niin kiiskisen jatko on jo käytännössä varma,ei vain ole vielä julkistettu koska periaatteessa Sotkamon mies vielä ja sotkamolla pelit kesken. Voin toki olla väärässä mutta aika läheltä kuultua tietoa kuitenkin🤷
 
Viestejä
44
Mutta jos sekä Launosen että kontinahon nostoa pelaavaan kokoonpanoon ollaan suunnittelemassa niin olisihan jo nykyisilläkin pelaajilla hurjan jalkava joukkue! Yksi iteraatio voisi olla seuraavanlainen:
1.Mäkelä
2.kiiskinen
3.still
4.sarkkinen
5.veittikoski
6.kontinaho
7.launonen
8.karjaluoto
9.Juntunen
Ja toki gröhn vielä jokerina. Olisiko peräti Superin jalkavin yhdeksikkö? Ei ainakaan kennotulosten perusteella kauas jäisi,toki etenemiseen kuuluu muukin kuin kennot se myönnettäköön. Ehkä Sotkamosta löytyy vastaavaa nopeutta mutta ainakaan muita ei tule tähän hetkeen mieleen
 
Viestejä
96
Ensi kausi on tosiaan erittäin hyvällä malilla sopimuksien suhteen, runko hyvin kasassa!

Kiiskisen jatko olisi kyllä tärkeää. Lukkarin tilalle olisi kyllä hyvä jos saisi hommattua kovakätisen koppari, eikä haittaisi vaikka olisi kotiuttajapuolen miehiä. Tuukka Etulahan sopisi siihen kuin nenä päähän, mutta mistä tämä Etula on noussut huhuihin? Vai onko ennemminkin fanien toiveajattelua kuin huhua? Etulahan teki jatkot tänä kesänä Alajärvelle, eli ainoa vaihtoehto miksi Pattijoelle tulisi olisi se että Alajärvi tippuu ykköspesikseen.

Itse toivoisin että Juntuselle saataisiin sorvattua jatkosopimus, täyttää kakkoskopparin tontin loistavasti ja sisäpelissä pystyy kakkoskärjessä hoiteleen nykyisin suht hyvin etenijän, vaihtajan ja lyöntiin on sen verran tullut ruutia aiempiin vuosiin nähden että jopa kotiutuspuolikin hoituu silloin tällöin.

Eli Lukkarin tilalle voisi kokeilla hommata toisen kopparin.
Riku Niemen nimikin noussut esille? Parhaimmillaanhan Niemi on hyvä koppari, mutta kuten aiemmin täällä mainittiinkin, niin Niemi on aika loukkaantumisaltis, joten olisi siinä mielessä melkoinen riski hankita ja silloin pitäisin ennemmin Lukkarin kuin lähtisin kyseleen Riku Niemen saatavuutta. Mielestäni Kontinaho on vielä superiin ulkopelin osalta fysiikaltaan raakile, kausi vielä isommassa roolissa ykköspesiksessä ysikössä voisi tehdä hyvää.

Se mitä jokereiden suhteen tulee, niin Viitasalo otti kehitysaskelia edelliskauteen verrattuna ja hoiti ajoittain kotiuttajajokerin roolia yksin Juuson ollessa sivussa. Pitää muistaa että Viitasalo täyttää tänä vuonna kuitenkin vasta 22-vuotta, eli kotiuttajajokeriksi on varsin nuori ja kehittyy varmasti vielä koko ajan. Juusolla oli ilmeisesti erittäin rikkonainen harjoituskausi ja oli rikki myös kesken kauden. Loppukaudesta Juuso alkoi jo hieman löytää lyöntiään. Nyt vain ehyt harjoituskausi Juusolle ja ensi kaudella varmempana kentille.
Juusolla vielä ensi kausi sopimusta jäljellä ja jos ensi kaudella ei kuitenkaan löydy tasaisuutta niin sittenhän voisi kokeilla tosiaan hankkia Aapo Hiltunen, tai voisiko vaihtoehtoisesti jopa oman kylän Eemeli Mikkilä jo nousta kolkutteleen superipesiksen portteja?

Joka tapauksessa Pattijoen sopimustilanne näyttää tällä hetkellä hyvältä ja taloudellisesti kaudesta on tulossa plusmerkkinen, joten kyllä tässä voi lähteä luottavaisin mielin odotteleen ensi kautta!
Mihin perustuu arvio Kontinaho fysiikan raakiluuteen jos kaveri on joukkueen top3 sijoilla nopeudessa, heittokädessä ja kestävyysominaisuuksissa? Raimo Vormistoa lainaten ”no aina vois riskimpi kaveri olla”
 
Viestejä
104
Mihin perustuu arvio Kontinaho fysiikan raakiluuteen jos kaveri on joukkueen top3 sijoilla nopeudessa, heittokädessä ja kestävyysominaisuuksissa? Raimo Vormistoa lainaten ”no aina vois riskimpi kaveri olla”
Ihan vain omaan arvioon mitä tämän kesän peleissä näin Kontinahon pelaavan Pattijoella, ei sen suurempaa tilastoa itsellä ole. Pelitilanteethan vaatii fysiikalta enemmän kuin pelkkä tutkaan heittäminen, mutta hienoa jos Kontinaho on tutkaan heittäessä top 3 pelaaja.
 
Viestejä
61
Juntusen olisin valmis pitämään, sillä mies on tarpeeksi hyvä koppari Superpesikseen. Kuka olisi toinen koppari tuossa sinun hahmotelmassasi, @jatkekumura ? Pidän sisäpelihahmotelmastasi. Kaksi hyvää kärkeä: tällä kaudella oltiin hieman liikaa ykköskärjen varassa. Mäkelän jatkosopimus on kultaakin kalliimpi.

Etulan huhusta minulla ei ole tietoa, mutta miehellä ei ole suoraa sopimusta Ankkureiden kanssa ensi kaudesta. Syksyllä 2022 Etula solmi 1+1 -sopimuksen Ankkureihin, missä kaudesta 2024 on optio. Eli periaatteessa Etula voisi siirtyä ensi kaudeksi tänne, jos optiota ei käytetä.
 
Viestejä
1,233
Kun PaTTu hakee vahvistuksia on niiden oltava pelureita tasolla joka siirtää joukkuetta kohti välieriä. Suunta edellyttää joukkueen tason nostamista ohi Kiteen, Tahkon ja Seinäjoen haastamaan Kempelettä, Mansea ja KPL. Tällaisten pelaajien suhteen ainut vetovoima tekijä on Perttu Westersund. Raha, menestys tai sijainti ei niitä ole. Tässä mielessä Pattun rooli on tulevina vuosina kasvattaa nuoria kykyjä eteenpäin ja koittaa sitoa heitä pitkään projektiin.
 
Viestejä
104
Etulan huhusta minulla ei ole tietoa, mutta miehellä ei ole suoraa sopimusta Ankkureiden kanssa ensi kaudesta. Syksyllä 2022 Etula solmi 1+1 -sopimuksen Ankkureihin, missä kaudesta 2024 on optio. Eli periaatteessa Etula voisi siirtyä ensi kaudeksi tänne, jos optiota ei käytetä.

Etulan optio ilmeisesti käytettiin, kun kesäkuun alussa Alajärvi julkaisi tällaisen tiedotteen.
 
Viestejä
44
Tuossa omassa hahmotelmassani kopparikaksikon muodostaisivat kontinaho ja juntunen,oma luottoni kontinahoon on kova, fysiikkatulokset ovat tosiaan huippuluokkaa (älkää antako lyhyen mitan ja lasten kasvojen hämätä😁) ja lajitaidotkin ovat junnuvuosien ja ykköspesiksen perusteella erittäin lupaavat ja kyseessä on työteliäs nuorimies,kunhan pääkoppa pysyy kasassa ja mies ehjänä niin voisin jopa lyödä vetoa että hän kehittyy erinomaiseksi hakevaksi koppariksi. Juntunen ei mitenkään ihmeellinen mielestäni ole mutta varmistavaksi koppariksi riittävä tässä vaiheessa.

Tosiaan pattijoella ei voida setelitukkua heilutella tai upeaan kasvavaan kaupunkiin vedota, joten hakujen täytyy olla vähän luovempia (luokkaa still suomisarjasta ja viitasalo ykköspesiksestä👍) ja sen jälkeen näitä hakuja täytyy kehittää. Tässä westersund on onneksi erinomainen,juuri sopiva pelinjohtaja pattijoelle. Mutta totta on myös se,että eteenpäin on mentävä ja ensi kaudella täytyy pyrkiä tosissaan haastamaan myös top 6 jengejä. (itsehän toivon että nämä säälipleijarit jäivät vain tämän vuoden kokeiluksi ja ensi vuonna on normaali top8 pleijarit,olisi psttijoelle hyvä tavoite ensi vuodelle).Veeti kokko olisi kieltämättä viitasalon ja stillin tyyppinen haku (nuori mies vähän alemmissa sarjoissa isolla potentiaalilla) mutta mielestäni hän on enemmän saranapelaaja kuin numero 3, ja saranahommat ovat mielestäni vähintäänkin ok tasolla sarkkisen ja veittikosken toimesta (Ville jo nyt räpylässä tosi hyvä,kunhan lopettaisi sen mailassa jännäämisen ja puristamisen,sinnekin olisi varmasti annettavaa!)
 
Viestejä
44
@jatkekumura kokoonpano on hyvä ja tässä fysiikkaan palatakseni Veittikosken ja Kiiskisen fysiikkaan pitää saada talvella steppejä eteenpäin paljon!
Veittikoski taisi olla koko porukan kovin heittäjä tutkaan ja lisäksi yllättävänkin vikkelä saranapelaajaksi, kennot olivat luokkaa vähän päälle 3.80 joka on saranapelaajalle erittäinkin riittävä tulos (reipas viisi vuotta sitten ei olisi ollut kaukana pattijoen pappaporukan nopeimmasta miehestä😁),hänelläkin ehkä ulkomuoto vähän hämää,toki kestävyysominaisuuksia voisi aina parantaa. Kiiskisestä samaa mieltä,lajitaidot taattua sotkamolaatua niin sisällä kuin ulkona mutta fysiikan ja nopeuden puute vie häneltä läpilyönti sekä kärkietenijäuhkaa pois, joka käytännössä tarkoittaa sitä että hänen kattonsa pelaajana on kohtalaisen matalalla, hän on ainakin vielä tämmöinen korkea lattia-matala katto tyyppinen pelaaja. Sen takia pitäisin tiukasti launosesta kiinni ja alkaisin vähintään kakkoskärkeen ajamaan häntä ensi vuonna,jotta nuorimies ei turhaudu ja lähde hakemaan vastuuta muualta. Hänen kattonsa pelaajana on mielestäni huomattavasti korkeammalla ja hän on myös todellinen työmyyrä talven liikuntahalleissa👍
 
Viestejä
96
Launonen ansaitsee kyllä enemmän vastuuta! Nopeat miehet tuo mahdollisuuksia pelinjohdolle monipuolisempaan peluuttamiseen. Fysiikka on Launosen vahvuus, mutta pienenä miinuksena heittokäsi. Talvella hyvillä treeneillä sitäkin saa petrattua. Keski-Koukkarin on otettava itseään niskasta kiinni ja aloitettava perusteellinen peruskuntokausi heti. Fysiikka paranee ja vammat kuntoutuu sen avulla.
 
Viestejä
44
Launonen ansaitsee kyllä enemmän vastuuta! Nopeat miehet tuo mahdollisuuksia pelinjohdolle monipuolisempaan peluuttamiseen. Fysiikka on Launosen vahvuus, mutta pienenä miinuksena heittokäsi. Talvella hyvillä treeneillä sitäkin saa petrattua. Keski-Koukkarin on otettava itseään niskasta kiinni ja aloitettava perusteellinen peruskuntokausi heti. Fysiikka paranee ja vammat kuntoutuu sen avulla.
Launosen heitoliike on tosi nopea ja muutenkin liike etukentällä on tosi sulavaa,ei juurikaan turhia liikkeitä väärään suuntaan tule.ykköspesiksessä pystyy vielä korvaamaan absoluuttista heittonopeuttaan nopealla heittoliikkeellä (joka etumiehelle on mielestäni jopa tärkeämpi kun heittomatkat ovat lyhyempiä) mutta totta on että absoluuttiseen nopeuteen kun tulisi vielä vähä hauberia lisää nii olisi melko valmis paketti eteen👍
 
Viestejä
309
Omasta mielestäni, mikäli halutaan päästä nykyisellä rosterilla pidemmälle, niin sisäpeliin tarvitaan laajuutta. Tämä tietenkin tarkoittaisi, että Juntunen & Suni korvattaisiin Launosella & Kontinaholla. @Peukkujarru :lta ja @jatkekumura :lta tuli jo aiemmissa viesteissä hyvin esille teknistä erittelyä joistakin pelaajista, joten miten arvioisitte ulkopelin suoriutumista, jos muuten ns. normi ulkokenttä, mutta Juntusen tilalla Kontinaho ja Sunin tilalla Launonen? Tietyllä tavalla kyllä riipaisisi, jos nykyiset "vanhat PattU-jyrät" laitetaan tylysti sivuun.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös