Supervuoro

Pattijoen Urheilijat 2020

Tarkkailija

Ihan hyvä kirjoitus. Tarkkoina kun ollaan, niin siihen on lipsahtanut pieni asiavirhe; Sami Haapakoski ei pelannut Pattijoella kaudella 2006 vaan oli tuolloin Kuopiossa. Pelasi Pattijoella kausilla 2008-2009 ja kaudella 2010 oli jo Vimpelissä.
 

Tarkkailija

Täydennetään vielä, että Jarkko Kokkokin palasi Pattijoelle vasta kaudeksi 2008. Siirtyi sen jälkeen pelinjohtajaksi.
 

Tarkkailija

Vielä yksi täydennys. Tuomas Jussila pelasi Pattijoella kaksi peliä kaudella 2007 ja ensimmäisen täyden kauden vuonna 2008.
 
Viestejä
222
Hiiohoi, kausi virallisten pelien osalta huomenna käyntiin, odotettu on taas ja kauan :cool:. Seurannassa eritoten uudet miehet Piispanen ja Haapakoski, olisiko Piispanen vihdoin kauan kaivattu toimiva keulamies ja miten pärjää ulkona, painetta tulee varmasti. Entäs miten Sigge kotiuttaa uudessa roolissaan nelosena. Keski-Koukkarin lyöntivire kiinnostaa myös, unelma neljän joukosta mahdollistuu vain huippujokerilla ja katseet kääntyvät Juuson kehitykseen viime kaudesta.?

PattU on muuten ollut vuodesta toiseen umpisurkea hallissa, joten voitto olisi kiva ylläri 👍
 
Viestejä
222
Kerrankin saa hallipelin perusteella hehkuttaa. Nyt ei oltu lähdetty ottamaan peliä valmistautumisena johonkin, vaan oikeasti voittamaan. Lyöntipaikat oli mietitty huolella ja kaarella oli meininkiä. Sisäpeliarsenaali on kova tällä kaudella (y)(y)
 
Viestejä
546
Tästä on annettava iso (y) Pattijoen mediatiimille. Nämä henkilökuvat on jotain muuta kuin perinteiset haastattelut. Hyvä!
Nyt Keski-Koukkari:
 
Viestejä
2,188
Sotkamolla junnupitoinen joukkue lukkareineen kaikkineen ja Pattijoki tuhruaa ensimmäisen jakson juoksuitta. Mutta eipä tuo ihmekään että ovat yössä kun ottelu on sovittu alkamaan kello 9 aamulla. Kuitenkin Sotkamo nukkunut hotellissa yönsä ja PattU joutunut tulemaan bussilla Raahesta ties kuinka aikaisella herätyksellä. Miksihän edes suostuivat moiseen aloitusaikaan? Tai mitä Sotkamo tuosta aloituksesta hyötyy, ei tuonne Sotkamoon nyt niin pitkä matka ole.
 
Viestejä
222
Ohhoh, viime kesän jatkumoa tänään eli mahtavaa ulkopeliä ja sillä ansaittu voitto Jympästä. Sisälläkin kaikki ainekset ovat olemassa, mutta tänään muutama harmillinen väärä ratkaisu/oikosulku esti suuremman rumputulen ja painostuksen. Kaikkinensa PattU oli mielestäni kuitenkin koko ajan pelin päällä ja tätä ei voi kovin useasti Jymyä vastaan pelatun pelin jälkeen todeta.

Ulkopelistä mieleen jäi (taas) Matikan loistava kopparipeli (toki missasin Jymyn avausjakson pinnan, johon kai oli jotenkin osallisena). Matikka on muutenkin jäänyt mielestäni turhan vähälle huomiolle, hänen tulonsa viime kesäksi taakse laittoi kerralla vuosikausia murheenkryyninä olleen takakentän kuntoon. Pelistä toiseen erinomaisia ja tasaisia suorituksia ulkona ja hoitaa myös pienen, mutta tärkeän roolinsa sisällä. On myös pidetyn oloinen tyyppi. Vielä kun Sami Haapakoski on tuonut tuohon ulkopelin yhden stepin lisää en oikeastaan löydä tähänastisen hallikauden perusteella tuolta ulkoa suoranaista heikkoa lenkkiä kun Eetu Sunikin vaikuttaa viime kesän tapaan oikein lupaavalta tuossa edessä.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
16
Pakko sanua että lopputurnaus paikka tuntuu aika hyvältä näin monen vuoden jälkee. Sisällä tuli muutamia virheitä jotka varsinki ekalla jaksolla näky selvästi. Ulkopeli oli aika vahvalla tasolla eikä isoja virheitä tullu paljoo. Kotareissa loistava nousu viel 0-3 tappio asemasta voittoo! Tästä on hyvä jatkaa!
 
Viestejä
222
Ei saakeli soikoon että harmittaa tämä tilanne. Jo se että kauan odotettu hallism vesittyi ja nyt näyttää vahvasti että koko kesä vaarassa ja sitä myöten koko hienon seuran tulevaisuus. Terveys edellä jne, mutta hiljaiseksi vetää niin tärkeä seura PattU meitsille :cry:. Seura lanseerasi tänään tuon ”tukipaketin”, jolla voi jotenkin koittaa auttaa.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös