Supervuoro

Pattijoen Urheilijat 2019

#1
Johan tuo on aika alkaa miettimään ensi kautta.

Joukkueen runkohan on ollut jo pitempään kasassa, mutta kuka saadaan pelinjohtajaksi ja toiveena ois myös Ossin tilalle saada kelvollinen lyöjäjokeri.

Haapakoskea toivon pelinjohtoon ja Pelkosen Markoa jokeriosastolle.
 
#3
Sen kummemmin jaksa vielä analyyserata, mutta onhan tämä nyt aikamoista, että superin parasta pelaajaa ollaan useissa huhuissa tuomassa Pattijoelle. :p
Mielenkiintoista olis kyllä tietää missä tällaisia huhuja on pyörinyt jos on useissa huhuissa pyörinyt? 😛Olisihan se hienoa jos huhu pitäisi paikkaansa!
 
#5
Kyllä Ne tärkeimmät täytettävät aukot taitaa tällähetkellä olla lyöjäjokeri ja pelinjohtaja.

Pele ois enemmän ku tervetullut ensinnämainituksi ja Jussi Haapakosken varmaan jokainen pattijokinen ottaisi mielellään pj-paikalle.

Nuo Siggeen liittyvät juorut taas uskon kun näen. Ylivieskaanhan sitä on puhuttu jo ~3 vuotta mutta aika näyttää. Toisi kyllä hyviä asioita mukanaan niin kentälle ku katsomoonki.
 
#6
Kukaan ei ole tainnut kertoa Haapakosken veljeksille, että heitä yhdistetään persaukiseen seuraan, josta puuttuvat todelliset tekijäihmiset ja nykyisten toimintatavat ovat mitä ovat. Siinä on "hieno" tilaisuus lähteä harrastelemaan, kun vaihtoehtona on toimia yhdessä parhaista seuroista, Vimpelissä.
 
#11
Ei ts
PattUn juniorituotannon laajuus näkyy hienosti tässä mahdollisessa nuorennusleikkauksessa. Samalla joukkueella voi sitten osallistua ikämiesten SM-kisoihin.
Ei tarvitse rakentaa omaa junioripolkua kun Oulussa on niin vahvaa. Muttei edustusjoukkuetta. Saadaan sieltä nuoret lupaukset 🤭

Ei vaan tottahan puhut, olisi mukava tietää mikä PattUn juniorityöskentelyssä on mennyt pieleen että ei olla saatu enempää omia junioreita.
 
#15
Ei ts


Ei tarvitse rakentaa omaa junioripolkua kun Oulussa on niin vahvaa. Muttei edustusjoukkuetta. Saadaan sieltä nuoret lupaukset 🤭

Ei vaan tottahan puhut, olisi mukava tietää mikä PattUn juniorityöskentelyssä on mennyt pieleen että ei olla saatu enempää omia junioreita.
Näin kentänreunalta seuranneena, niin junnupuolella joukkueet tappelevat keskenään, eikä puhalleta yhteen hiileen. Tämän takia osaavat pj:t/valmentajat lopettavat ja sen myötä pelaajat. Onkohan c-pojat vanhin junnujoukkue mitä on, se kertoo jo paljon.
 
#16
Hiljaista on joo omien junnujen kanssa. Hankala menisi mielestäni etenijäjokerina jo ihan täysillä, roolia vain. Sarkkinen toki jo noussut rosteriin. Nikula ja Kolehmainen myös omaa tuotantoa, niin onhan näitä kuitenkin muutamia "ei ikäloppuja". Minkä tasoinen pelimies se Karjaluodon Antti tällä hetkellä on? Pystyisikö jo antamaan Kososelle muutamia huilivuoroja lautasen äärellä pahimpina ruuhka-aikoina?
 
Viestejä
181
#20
Verrattain erinomainen tiedotustilaisuus. Harrilta ja tiiimiltä hienoa työtä kumppanipuolella, joka mahdollistaa joukkueeseen panostamisen. Matikka erinomainen pomputtaja, joten sopii oivallisesti tänne, tuo myös kopparipuolelle sopivaa kilpailua. Eiköhän Sarkkinenki pysty vielä parilla pykälällä tasoa nostamaan.

1-2 sopimusta vielä tulee ja 2 pj. Pelkonen jatkaa KeKissä, joten mahdollinen mörssäri on ongittava muualta.
 
Ylös