Supervuoro Verkkolehti »

Oulun Lippo 2024

Viestejä
109
Lippo ollut toistaiseksi hiljaa vuoden 2024 joukkueesta, toki kauden päätöksestä ei oo viikkoa vielä kulunut.
Kuumeisesti odotellaan täällä naapurissa (joka on myös ollut hiljaa) millaisen rosterin Lippo aikoo juoksuttaa Raksilan stadionille toukokuussa. Lähes 500 katsojan katsojakeskiarvo on realistista Lipolle ja se olisi parasta oululaiselle pesäpalloväelle. Tämä odotus on jännempää kuin Kärppien joukkueen julkistaminen, Heii!
 
Viestejä
2,808
"Tulevan joukkueen kokoaminen on ollut käynnissä jo hyvän aikaa. Keskustelut aloitettiin “mitä kuuluu” -kierroksella jo juhannuksen ympärillä. Muutamia sopimuksia on jo allekirjoitettukin ja tällä hetkellä sopimusneuvotteluja käydään tiiviisti. Tavoittena on kasata joukkue nykyisen rungon varaan".

 
Viestejä
1,950
Pelinjohtaja Alatalo kertoi viimeisen Roihu pelin jälkeen, että joukkueeseen pyritään saamaan lisää juoksuvoimaa systemaattisen harjoittelun ja muutaman täsmähankinnan myötä.
 
Viestejä
605
Eli täystyhjennys alkoi yllättävän nopeasti. Minnehän matkaavat. Mitä aikoo KeKi. Kerääkö Pattu kovaa ryhmää.
 
Viestejä
48
Eli täystyhjennys alkoi yllättävän nopeasti. Minnehän matkaavat.
Noista lähtijöistähän ei ainakaan loppukauden vakiokokoonpanon pelaajia tainnut olla kuin Similä ja Kontu. Similä on kylläkin kirpaiseva menetys. Siirtyneekö jonkin superin joukkueen rinkiin?
 
Viestejä
838
Eli täystyhjennys alkoi yllättävän nopeasti. Minnehän matkaavat. Mitä aikoo KeKi. Kerääkö Pattu kovaa ryhmää.
Löytyykö noita kulmilta noin hurja määrä Ykkösen tason pelaajia? Nythän Oulu, Pattijoki, Kempele, Ylivieska ja Tyrnävä on kaikki ensi kesän Ykkösessä eikä siitä nipusta Kajaanikaan niin hirmu kaukana ole. Tuohon kun olisi vielä niukasti noustavoitteessaan epäonnistunut Haapajärvi lisänä niin ei olisi Pohjoislohkossa ihan hirmu pitkät pelimatkat.
 
Viestejä
1,950
C-ikäinen Eevi Herrala oli hyvä nopeajalkainen tyttö niissä otteluissa joissa pääsi pelaamaan. Harmi, että hänkin lähtee Jyväskylään. Tulevaisuuden huippupelaaja.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
605
Tuoreessa Kalevan jutussa Kekin Ranta toteaa että seuran naisjoukkueen vapaaehtoinen tippuminen suomensarjaan on hyvin likellä. Siis Kekistä mennee useita Lippoon.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös