Supervuoro Verkkolehti »

Oulun Lippo 2022

Viestejä
962
Mitenkähän VP Jokinen? Kulunut kausi oli rikkonainen ja pienellä roolilla ja mieshän ei pystynyt ollenkaan harjoittelemaan offseasonilla. Olisiko nyt terveyttä ja mielenkiintoa? Samankaltaiseen kauteen ei varmastikaan mutta terveenä VP on mies joka kamppailee Ykköspesiksen kärkkäritilaston voitosta.
 
Viestejä
48
Samankaltaiseen kauteen ei varmastikaan mutta terveenä VP on mies joka kamppailee Ykköspesiksen kärkkäritilaston voitosta.
Ehjempää kautta ja isompaa roolia tosiaan toivoisi VP:lle. Voisiko kärjessä ajatella Kolehmaista numerolle 2 ja VP:tä kolmoseksi? Tai sitten pitemmällä kärjellä Hape jatkaisi kolmosena ja VP tulisi neloseksi. Mitähän O. Salmela meinaa ensi kaudella? Tietyllä tapaa voisi vaihteeksi kokeilla vähän erilaisella kärjellä kuin Salmelan veljeksillä. Minkälaista sisäpeliroolia voisi sovitella Tino Alaspäälle? Ehkä kuitenkin kakkoskärjen osastolle.
 
Viestejä
1,949
Huomenna julkaistaan ilmeisesti kolme pelaajasopimusta. Jännä nähdä onko kaikki vanhoja nimiä. Jos veikata pitäisi niin sanoisin että on.
 
Viestejä
528
Lipon nousu on kahtena syksynä tyrehtynyt ennen kaikkea yhteen asiaan. Kunnon lyöjäjokeri joka ei hyydy syksyn ratkaisupeleissä. Meillä on ollut lyöjäjokerina mies joka kesällä tekee tulosta mutta hyytyy syksyllä.
Ensi kaudella ei tarvitse kohdata välttämättä superin joukkuetta jos voittaa ykkösen finaalin.
Marko Pelkonen olisi nyt vapailla markkinoilla.Kaikki tietävät hänen kykynsä ja Lippo-taustansa. jotenkin itsellä pyörii ajatus että jos Pelkonen olisi ensi kauden Lipossa niin silloin mentäisiin Superiin.
Mika lukee näitä kirjoituksia ja ei varmasti jää siitä kiinni etteikö hän Pelelle hyvää sopimusta tarjoaisi.
 
Viestejä
4
Mielenkiintoisia uutisia Siilinjärveltä. Käviskö armo oikeudesta ja Lippo nousisikin ensi kaudeksi pääsarjatasolle?
Screenshot_20211004_133004_com.facebook.katana.jpg
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös