Supervuoro Verkkolehti »

Naisten Superpesis 2015

Vieras

Vs: Naisten Superpesis 2015

Itsekään en ehkä ihan sitä mieltä kuitenkaan ole, että jokaisesta pitäisi väkisin yksi valita. Mutta jos sarja on näinkin tasainen kuin nyt on, niin silloin useammasta joukkueesta luulisi löytyvän hyvinkin vähintään yksi, joka paikkansa ansaitsee.

Olen myös sitä mieltä, että ellei useampi lukkari oikeasti ole onnistunut tosi hyvin sisä- tai/ja ulkopelissä, niin täytyisi löytyä ja valita se yksi paras. Sama koskee tietenkin myös muita ulkopelipaikkoja.
 
Viestejä
183
Vs: Naisten Superpesis 2015

Kattelus kyllä sisäpelin ansiosta ansainnut paikkansa, mutta ulkopelissä ei pärjää Kammi-Rahnastolle. Nytkin Lappeenrannassa viimeisessä Lrannan sisävuorossa K-R teki kaikki kolme paloa. Kattelus epävarmempi ja pelaa ajoittain taktisesti hyvää peliä. Keräämässä kuitenkin vielä oppirahojaan.

Lindström ei ole kyllä vakuuttanut. Nopeutta riittää, mutta ollut vaihteleva kausi. Samoin Saija-Maria Saari. Siinä mentiin vanhoilla meriiteillä mukaan otteluun.

Hienoa, että Itävalo valittiin! Ollut todella hyvä. Kempeleestä nyt on aika paha sanoa.. Ketä sieltä oltaisiin voitu valita? Olleet aika harmaata massaa ja en tiedä onko kukaan erottunut. Sarita Heikkinen tietysti olisi ollut takuuvarma valinta..
 
Viestejä
11,817
Vs: Naisten Superpesis 2015

Haminassa pelattavan Ysit - Lukko -ottelun eka jakso Lukolle.

Pesä-Ysit maksoi vielä oppirahojakin. Väisäsen ykköstilanteen kolmospuolen läpäristä syntyneestä kunnarista piti syntyä kaksi paloa mutta tuli vain yksi palo kotiin ja kunnari. Ja kaikki vain koska ei menty venaaman kopparin hakua kolmospesälle vaan seistiin 7 m pesästä. Kotiin ehdittiin Rosvall polttaa vaikka välissä heitettiin se 7 m heitto kolmospesään onnistumatta polttamaan Väisästä.

Väisänen toi sitten vielä tuplajuoksunkin eli molemmat jakson juoksut .... Muuten Ysit kestivät ulkona ihan hyvin. Sisäpelissä oltiin pahasti jäljessä.
 
Viestejä
307
Vs: Naisten Superpesis 2015

Jobinpostiakin Lukolle tuli Haminassa. Kaisa-Maija Rosvall loukkaantui syöksytilanteessa. Sunnuntaina Viinijärveä vastaan Tiina Andreassen pelasi yhdeksikössä. Ensi viikon jälkeen sarjassa tulee viikon tauko ja sen jälkeen Itä-Länsi viikonloppu, joten nyt on harvinaisen vähän pelejä edessä.

https://ls24.fi/urheilu/lukko-kruunasi-reissunsa-maukkaalla-tahtovoitolla
 
Viestejä
3,478
Vs: Naisten Superpesis 2015

Toivottavasti ei ollut paha haaveri, ja hoituu tuossa juhannus+IL-tauolla!

Aika tasasta lopun kaiken. Aika paljon heittelee muuten pelattujen ottelujen määrä? ViU:lla pelejä 12 kun esim. Kempeleellä vasta 7...

Jos nyt tarttis veikata kärkinelikko elokuussa, kun runkosarja loppuu, uumoilisin sen olevan hyvin pitkälle sama kuin nyt, jopa samassa järjestyksessä! Kempelehän tuolta kyllä noussee väkisinkin, kun saa noita rästipelejä pelattua, mutta yltääkö top-nelikkoon? Sen me tiedämme elokuussa :)
 
Viestejä
492
Vs: Naisten Superpesis 2015

Pesäkarhut vei kolmostilanteet 17-12 Kirittäriä vastaan. Jaksot 3-2 ja 1-1 Kirittärille. Kotiutukset tökkivät Pesäkarhuilla. Sää ei suosinut ja katsojiakin vain vähän yli 300. Ylihuomenna keskiviikkona Pesäkarhut pelaavat Lapualla.
 
Viestejä
492
Vs: Naisten Superpesis 2015

Pori joutuu pelaamaan kaksi vieraspeliä sekä Lapuaa ja Jyväskylää vastaan ennen kuin pelaa eka kotipelin kumpaakaan vastaan. Eikö noita välisarjan pelejä voisi pelata vuorotellen koti/vieras? Vai johtuuko tämä tuosta parittomasta joukkuemäärästä?
 
Viestejä
3,478
Vs: Naisten Superpesis 2015

Enpä tiedä... Ohan tuossa tosiaan pitkä väli kotipeleillä Karhuilla. Viimeksi oli superlauantai 6.6 ja seuraavan kerran heti perään kolmen viikon päästä 24.6 ::) Eli olishan noita välisarjan pelejä tosiaan voinu laittaa just silleen vuorotellen, tasaamaan tota koti/vieras-rytmiä. Mutta kait tuohonkin joku selitys jossain on? :)
 

Vieras

Vs: Naisten Superpesis 2015

Jyväskylä oli Tolosen verran parempi.. Luultavasti kuitenkin Kempele tulee tuolta Porin tuntumaan nousemaan, pelaamatta niiillä kun on vielä Vihtikin kaksi kertaa.
 
Viestejä
9
Vs: Naisten Superpesis 2015

Vihtikin otti ensimmäisen voittonsa pitkän kaavan mukaan toisella kotiutuslyöntikierroksella.
Ihmeellisesti ote katoaa vihtiläisiltä jaksojen välillä.

Ottelussa sattui ihmeellinen tuomarikömmähdys kotiutuslyöntikilpailussa, kun vihdin lyöntivuorolla Minttu Mäkinen löi näpyn ja lukkari lähti ottamaan näpyä kopiksi. Palo kuitenkin pomppasi lukkarin räpylästä, jonka jälkeen syöttötuomari vihelsi lyönnin laittomaksi. Myöskään pelituomari ei korjannut tuomiota. Jotta kaikki olisi mennyt vastoin sääntöjä, ei ottelua laitettu poikki ja mitätöity pelisuorituksia, vaan peli sai jatkua.
 
Viestejä
183
Vs: Naisten Superpesis 2015

Mitä luulette, karkaako kärkikolmikko muilta joukkueilta? Uskon, että tuossa on ne joukkueet, jotka ratkovat sijat 1-3.
Kempele ja Pori taistelevat sijasta neljä.

Heitän ilmoille sellaisen villin ajatuksen, että Rauma saattaa jopa viedä runkosarjan, sillä Pori-Lapua-Jyväskylä muodostavat oman välisarjansa ja kohtaavat useasti. Mikäli siellä menee pelit ristiin, niin Rauma voi yllättää. Pistemenetyksiä toki tulee jokaiselle joukkueelle myös näitä Kempele-Viinijärvi-Kankaanpää-Manse joukkueita vastaan.
 
Viestejä
3,478
Vs: Naisten Superpesis 2015

Kyllä mä luulen kans että kärkikolmikko on lopussakin tuo sama, ellei mitään ihmeitä tapahdu... Pori nyt ehkä vois sinne kiilata, jos joku noista notkahtais? Eihän se runkosarjan voitto Lukolle nyt olis edes mikään iso jytky, toisaalta ei olis ehkä notkahtaminen sijoille 4 tai 5... :)

Lukko on pelannu ehkä vähän ailahtelevasti välillä, mutta lopun kaiken meno on ollu nousujohteista jos kattelee tuolta vapun tienoon reenipeleistä ja sarjan alusta alkaen.

Toi välisarja muuten on ehkä vähän epäreilu joillekin joukkueille? Esim. nyt tosiaan Lukolla on ennakkoon helpommat vastustajat ja parempi mahis ottaa 3 pisteen voittoja. Ja näin kuten Jpesis totes, livahtaa vaikka sarjan ykköseks!
 
Viestejä
492
Vs: Naisten Superpesis 2015

Pesäkarhut ja Leena Sippola ovat purkaneet sopimuksensa. http://www.pesakarhut.fi/2015/06/23/leena-sippolan-pelaajasopimus-purettu/
 
Viestejä
3,478
Vs: Naisten Superpesis 2015

No ei tavallaan yllätä... Olenki ihmetelly miks ei Sippola ole ollu kertaakaan rosterissa, siis ainakaan niissä peleissä mitä mä olen nähnyt. Lukko, Lapua, Vihti, Manse, LPR ja KaMa. En muista oliko muuten Sippola Eurajoen reenipelissä kentällä, tais olla? No, toivottavasti saa uuden jengin jostain. SMJ?
 
Viestejä
3,478
Vs: Naisten Superpesis 2015

Suski Puisto Lännen jengiin, Milla Lindström loukkaantumisen takia pois... No, balanssi säilyi!
 
Viestejä
307
Vs: Naisten Superpesis 2015

Tikka sanoi:
Suski Puisto Lännen jengiin, Milla Lindström loukkaantumisen takia pois... No, balanssi säilyi!

Tiedä häntä, ainakin joukkue hidastui huomattavasti. Toivottavasti viime kauden reisivamma ei uusiutunut.
 
Viestejä
307
Vs: Naisten Superpesis 2015

Todella hieno ja jännittävä peli tänään. Kentän hahmo oli Jenna Kammi-Rahasto, joka vei Idän joukkuetta ja syööttötuomari Ritoiaa 60cm syötöillään mielin määrin.
 
Viestejä
3,478
Vs: Naisten Superpesis 2015

Ei ole mulla ainakaan tietoa Lindströmin haaverista... Ja juu, oli hyvä peli lauantaina! Pelillinen anti naisten Itä-Lännessä oli mun mielestä parempi vielä kuin miesten vastaava... Saloranta pelas myös tosi hyvin!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös