Supervuoro Verkkolehti »

Millaisen elokuvan tekisit pesäpallosta?

Viestejä
894
Hutunkeittäjien uusimmassa jaksossa kaksikko pohti yleisökysymyksen innoittamana millaisen pesäpalloelokuvan tekisivät.

Itsellä klassisten jenkkiurheiluleffojen ystävänä heti juolahti tämä idea päähän. Millaisen pesisleffan sinä tekisit?

- Päähenkilömme on kokenut mestariehdokkaan lukkari, joka pelaa viimeisiä vuosiaan. Joukkueen menestys on huikeasta omasta pelistä huolimatta karttanut koko uran.
- Joukkue on loppukesästä erinomaisessa iskussa, media haastattelee lukkariamme koko ajan, katsomot pullistelevat ja hurmos on kova - nyt se mestaruus otetaan viimein!
- Runkosarjan lopulla paineet käyvät liian suuriksi lukkarillemme ja menneet traumat pulpahtavat pintaan. Alkaa taistelu lautaskammon kanssa.
- Lukkarimme ahdistuu päivä päivältä enemmän ja alkaa käyttää alkoholia / huumeita.
- Tämän myötä päähenkilömme muuttuu pelottavan vihaiseksi, purkaa sitä puolisoonsa ja lopulta tavaroiden lennellessä puoliso jättää lukkarin.
- Samalla lukkari on menettänyt pelipaikkansa nuorelle huippulupaukselle, joka heti ensimmäisestä syötöstä lähtien on sarjan huipputasoa.
- Päähenkilöllämme on jopa itsetuhoisia ajatuksia, kunnes historiasta esiin tulee yllättäen mattiiivaris-henkinen pelastava hahmo.
- Korkki laitetaan kiinni ja päästään pelastuksen tielle.
- Lukkarimme saa elämänsä kondikseen, puolisonsa takaisin ja ymmärtää ettei se pallon lautasella pysyminen ole ainoa asia, millä on merkitystä.
- Päähenkilömme on finaalisarjan alkaessa täysillä mukana hurraamassa ja kannustamassa sekä erityisesti neuvomassa tätä nuorta uutta lukkaritähteä.
- Avauspelin ratkaisuhetkillä nuori lukkari lähtee hakemaan näppiä, mistä palon tekeminen toisi voiton. Ja jalka sanoo kuuluvasti KNAPS.
- Yleisö mykistyy, joku kenttäpelaaja menee lukkariksi ja vastustaja vie voiton viimeisen tasoittavalla.
- Päähenkilömme käy syvällisiä keskusteluita puolisonsa ja mattiiivaris-hahmon kanssa ja päättää vielä tehdä paluun lautaselle.
- Lukkarimme dominoi peliä, mutta vastustaja on järisyttävän sotkamonjymymäinen, joten mennään viimeiseen, ratkaisevaan finaaliin vieraskentällä.
- Kotiyleisö huutelee pahimmalla mahdollisella tapaa, lukkarimme luottamus alkaa jo horjua, mutta pystyy kasaamaan itsensä katsottuaan katsomossa olevaan puolisoaan.
- Supervuorossa vaihtoehtoisesti a) viimeinen palo kotipesään, kaikki juhlivat ja viimein se mestaruus tuli tai b) pallo putoaa räpylästä siinä polttoheitossa ja vastustaja juhlii nenän edessä - mutta lukkarimme silti hymyilee ja hänestä huokuu, että se pesäpallo ei enää määritä häntä.
 
Viestejä
562
Komedia, jossa Jimi Heikkisen pesäpallon ohessa tehdyt toilailut mahdutetaan yhtä pelikautta käsittelevään elokuvaan. Varsinaista peliä ei näytetä lainkaan ja keskitytään vain Jimin seikkailuihin. Kauden pelillistä menestystä käydään välillä läpi esimerkiksi pukukopissa ja bussissa. Lopussa näytetään vielä joku Jimin mestaruusjuhlien kommellus pojan kanssa.
 
Viestejä
735
Kauhuelokuvan, jossa Itämaantietäjät pussihousuissa lähtevät maakunnista traktoreillaan kohti isoa kirkkoa Pirkanmaalle ja tukkivat traktoreillaan Hämeenkadun kahdeksi tunniksi. Mitä tapahtuu, kun traktorin moottori sammuu ja sormi hivelee talikon vartta? Sen näet kokoillan kauhuelokuvassa "Takalaiton talikolla".

Saa käyttää.
 
Viestejä
97
Urheiluelokuvien toteutuksessa vaikeinta on saada lavastettua yleisö varsinkin jos yleisöä pitäisi olla enemmän kuin muutama kymmenen katsojaa. Hyvin usein urheiluelokuvat on kuvattu siten ettei katsomoa paljoa näkyisi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös