Supervuoro Verkkolehti »

Mikko Kanalan tapaus - alkoholi ja rattijuoppous

Viestejä
563
Meneekö tämä pikkusen jo överiksi tämä Kanalan kyttääminen kun täällä raportoidaan jo miehen päivittäiset liikutkin kaikelle kansalle.

Oikeusvaltiossa jos joku saa tuomion vaikka esim. Rattijuopumuksesta niin tuomion kärsittyään on sovittanut yhteiskunnalle rikoksensa.

Elinkautis vangitkin vapautuvat vankilasta ja jatkavat elämäänsä.

Tämä menee jo vähän överiksi tämä Kanalan henk. Kohtaisilla asioilla repostelu.

Jos mies on saanu asiansa kuntoon niin antakaa jo olla vai onko tämä palsta joku 7 Päivää KÄÄK juorupalsta?
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
2,997
Siis ihanko oikeasti tämä on linja? Hävettävän naurettavaa.

Tärkeä ja aiheellinen nosto.
Tämä on mielestäni käsittämätöntä, että aihe pitäisi olla tällä palstalla tabu
Jep eikö tän ketjun vois laittaa vaan kiinni? Menee aika mauttomaksi tää jauhaminen.
Olen kyllä täysin samaa mieltä siitä, että olisi varmaankin syytä lopettaa tämä ketju. Sosiaaliporno kuuluu jonnekin muualle. Ja turha tulla sanomaan, ettei ole pakko lukea. Ei olekaan. Mutta joku roti tähän hommaan. Ylläpito?
Mielipiteitä riittää, puolesta ja vastaan.

Kuten jo totesimme aiemmin, meidän mielestämme mitään "live-seurantaa" siitä, että Kanala on nyt nähty K-marketissa ei tarvita.
 
Viestejä
433
Mielipiteitä riittää, puolesta ja vastaan.

Kuten jo totesimme aiemmin, meidän mielestämme mitään "live-seurantaa" siitä, että Kanala on nyt nähty K-marketissa ei tarvita.
Samaa mieltä. Ei tarvitse yhden pelaajan elämää täällä ruotia pelkästään. Se mitä tekee kentällä ratkaisee, ja siitä voidaan puhua muissa ketjuissa. Mikolla pelien ulkopuolella oma elämä ja se hänelle sallittakoon kuten muillekin pelaajille. Toki toivon kaikkea hyvää myös pelien ulkopuoliseen elämään, mutta se elämä ei meille kuulu ainakaan niin paljoa, että siitä pitäisi Seiska-tyyliin spekuloida ja seurata ihmisen menemisiä ja olemisia. Ja Mikko on hyvä äijä kaiken kaikkiaan. Jokainen meistä tekee virheitä. Mikko virheestä kyllä rangaistuksen saanut, ei enää jankata tästä vaan annetaan miehen olla.
 
Viestejä
251
Niin. Mikosta on vähän tullut kuin pesiksen Matti Nykänen - lajinsa valio, mutta sitten on se kääntöpuolikin. Ihmisethän ovat uteliaita, eikä sille mitään voi. Mikko itse tekee valintansa omassa elämässään, eikä meidän uteliaiden foorumille kirjoittelu tai kirjoittelun lopettaminen siihen vaikuta. Huippu-urheilijakin on julkisuuden henkilö, joka kiinnostaa yleisöä ja tiedotusvälineitä myös urheilukenttien ulkopuolella. Urheilijat kyllä tämän ymmärtävät hyvin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös