Supervuoro Verkkolehti »

Manse PP - Pesäkarhut, finaali 2023

Viestejä
787
Aavistuksen turhauttavaa katsottavaa tämä kyllä on, kun hyvän ekan jakson jälkeen Pesäkarhuilla alkaa räpylä vuotamaan ja pallot pomppimaan. Nyt pitäisi sisäpelin kautta päästä peliin mukaan.
Se on vaan huono kun ulkopeliin se menestys perustuu, jos perustuu. Juoksukilpailussa ei Pesäkarhut ole kunnostautunut, vaan nimenomaan siinä vittumaisen kovassa ulkopelissä.

Kova läpilyönti olisi täsmälääkettä, nyt on sankariviittaa tarjolla!
 
Viestejä
787
Paloton ajo nosti hetkeksi toivoa, mutta kotiutusyritykset olivat luokattomia. Superi alkaa jo kummittelemaan, se olisi sitten 5/5 peleistä varsinaisen jälkeen tasan finaaleissa, ei varmaan mikään kovin yleinen tilasto?
 
Viestejä
90
Ala-Kauhaluoman viimeisellä lyönnillä Vihtkari huusi ja elehti lujaa että pitäisi lyödä taktinen laiton, mutta lyöjä ei taaskaan pelinjohtajaa kuunnellut. Erikoista touhua kyllä Mansella sen suhteen. Toki toisella jaksolla nyt 5-0 taululla, mutta silti.
 
Viestejä
88
Nyt täytyy kehua ruutua. Välillä katselen tuota YLE:n lähetystä ja kylläpä on kuivaa selostusta... Tuossa kun S-A R karkas suoraan kakkoselta niin ei mitään reaktiota... ei huhhuh. Ruudussa osataan viihdyttää ja tajutaan pelistä aivan eri tasolla. Tosin ei niitä pesiksen erikoismiehiä tai naisia tietenkään jokaiseen selostuskoppiin riitä, mutta silti. Sääli.
 
Viestejä
461
Arvatkaa mitä tekkee Jarkko Pokela?
Hän lähtee wc-huussiin... 😁

Vielä Östersami analysoi tämän huussireissun yksilökohtasesti... 😂😁 👍👍
 
Viestejä
787
Oi voi, mahtoiko olla mestaruusjuoksu siinä? Toisella jaksolla ei oltu kertaakaan edes lähellä juoksua ja nyt sellainen pitäisi vaikka väkisin vääntää jostain. Nollilla olisi pitänyt pystyä pitämään ehdottomasti...

No, ei auta harmitella, nyt pitää jokainen lyönti olla timanttia. Sairaalareissua pukkaa kyllä, jos menee taas kotituslyönneille...
 
Viestejä
7
Nonii nyt se porilaisten henki mitataa. Kiinnosteleeko mestaruus vai meneekö hölmöilyks ja peli päättyy kolmee paloo kakkospesälle
 
Viestejä
787
Harmittaa kyllä vietävästi nämä antautumislyönnit... joo on koppiriskiä, mutta Linna on ollut kova ratkaisupaikoilla.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös