Supervuoro Verkkolehti »

Manse PP - KPL, finaali 2021

Viestejä
3,509
Jännin matsi pitkään aikaan. Parempi voitti. Pitäisiköhän Haimin uskoa, ettei Hakki kerta kaikkiaan enää onnistu toivottavalla tavalla. Pisti oikein vihaksi, kun Hakki asteli lyömään palottomaan ajoon. Sanoi vieruskaverille, että Hakki tyhjentää kentän. Ei tyhjentänyt, mutta teki kaksi paloa. Kärki voisi olla Ruuska, Saukko, Nokkala, Latvala, Kivipelto. Kopla eliminoi Tikkakosken, Jussilan ja Puhtimäen (3/18)! Siinä ottelun ratkaisu Kivpellon fantastisen esiityksen ja ulkopelin ohella.
 
Viestejä
572
Kyllähän tilanne on niin, että Mansen hävitessä huomenna voivat vaan todeta, etteivät olleet mestaruuden arvoisia.

Mansella on huomenna vain hävittävää, Koplalla voitettavaa.

Käännän takkini: Mestaruus menee huomenna Kouvolaan.
 
Viestejä
11
Tiukkaa ulkopeliä kummallakin, pienet on marginaalit. Se olisi Ossi Meriläisellä taas silmä mustana, jos oli ollut unessa pallon väistöä suorittanut ykköspesällä ratkaisuhetkellä. Ehkä tästä myös Tikkakosken keskittyminen palloon herpaantui? Mutta huomenna ratkeaa upea finaalitaisto, Koplalla olisi mahdollisuus päättää kausi mestaruuteen, hienolla "tarinalla". Manselle taas hopealle jääminen olisi todella karvasta kalkkia, mutta huominen näyttää, kumpi juhlii mestaruutta. Sää on todella hyvä myös huomiselle mestaruustaistelulle.
 
Viestejä
153
Onpas upeeta saada sykähdyttävä ratkaisuottelu Kauppiin, lippukin alkaa olla taskussa niin makee sunnuntai edessä. Sade kun pysyy poissa niin loppu on pelkkää urheilujuhlaa, voitti kumpi vaan mutta onhan Tampere mestaruutta odottanut jo kauemmin kuin Kouvola.

On varmasti aika kuhina Mansen toimistoporukalla kun lipunmyynti ja tapahtuman myyntivarasto täytyy aktivoida lyhyellä varoitusajalla yhtä peliä varten. Paras voittakoon ja tuomarit pysyisivät taustalla kuten tähänkin saakka ...
 
Viestejä
1,482
Toivottavasti laittavat huomiseksi viiskymppiä lipun hinnaksi ja osoittavat sille juopuneelle koplan knallihatulle istuinpaikaksi hiekkakasan. Saa taas ihmiset pitää marinaa somessa 😂
Tai sitten toivotaan osapuolten jättäneen viime pelin katsomokaaoksen taaksepäin ja mitään ongelmia ei synny huomenna.
 
Viestejä
45
Kyllä tuolta lippuja sai kun jaksoi tarpeeksi monta kertaa yrittää mutta jonkinlaista ruuhkaa havaittavissa. :)
 
Viestejä
486
Minua on finaalipelien ajan häirinnyt kovasti se, kun en keksi millään, ketä Jussila muistuttaa viiksineen. Nyt sen kekkasin.

1632584236204.png
Minua on häirinnyt myös se, kun en ole keksinyt, ketä Kivipelto muistuttaa viiksineen. Nyt sen kekkasin.
1632584187098.png

Tsempit huomiseen peliin molemmille joukkueille. Paras voittakoon.
 
Viestejä
1,291
Yhden Kivipellon verran oli Kopla parempi tänään. Ja valitettavasti myös yhden Tikkakosken. Aika surullinen tilanne, kun sisäpeli tolpat hihoissa aivan nolla, edellisen pelin Ruuskan läpäri ja nyt voittojuoksu. En oikein keksi miten voisi olla huomenna numerolla.
Severin lohduksi on sanottava, että tavallisesti ei ketään tempaista Ykköspesiksestä liki suoraan Superin pudotuspeleihin ja vielä pistetä ykkösiä hihoihin. Ja että kun näin joudutaan tekemään, kertoo se myös joukkueesta jotain.
 

Pallo muuntajalle

Se ei kyllä kerro joukkueesta mitään, vaan Tikkakoskesta itsestään. Ei hänen varaansa ollut laskettu mitään, mutta Tikkakoski teki ihan itse penkillä istuttamisestaan mahdotonta. Finaalisarjan avausottelukin pelattiin, ja Manse sen voitti, ilman Tikkakoskea täysin ongelmitta. Mutta mies itse oli paikkansa sinne ansainnut, otteillaan kentällä. Nyt taas nuoli näyttää vahvasti alaspäin.
 
Viestejä
1,499
Severin lohduksi on sanottava, että tavallisesti ei ketään tempaista Ykköspesiksestä liki suoraan Superin pudotuspeleihin ja vielä pistetä ykkösiä hihoihin. Ja että kun näin joudutaan tekemään, kertoo se myös joukkueesta jotain.
Jos olan korkuista ilmapalloa ei saa kiinni vinaalipelaaja, niin en osaa kyllä lohduttaa. - Vai oisko tullut kuin"mannen" juna -- ikäänkuin koukaten!?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös