Supervuoro Verkkolehti »

Manse PP 2023

Viestejä
241
Vimpelihän sieltä tulee, joten vastus on kovin mahdollinen. Koitetaan haastaa ja katsotaan mihin se tänä vuonna riittää. Täytyy olla silti tyytyväinen että päästiin välieriin tänä vuonna.
Ei muuta kuin täydellä höyryllä Vimpelin kaatoon. Siihen on erinomaiset mahdollisuudet, sillä Manse on parantanut peliään koko ajan.
 
Viestejä
1,308
Ottelujuttuamme

''Varsinkin punamustien ulkopeli on niin timanttista tällä hetkellä, että se lähentelee Sotkamon Jymyn tasoa. Juha Puhtimäki lukkarina on pelin päällä jatkuvasti, etumiehet Simo Vainikainen ja Tomi Lehtonen ovat suoritusvarmoja, linjastakaan ei löydy aukkoja ja takakentällä Liljakin pystyi lauantaina erinomaisiin suorituksiin.''

Näin Mansen kannattajana voin sanoa että on tuossa ulkopelissä vielä paljon matkaa Jymyn ulkopeliin. Toki ulkopeli on parantunut paljon, mutta onhan se fakta että Koplalla ei ollut tarpeeksi nopeita jalkoja joka taas puolestaan sai osittain Mansen näyttämään hyvältä.
 
Viestejä
895
Olipahan karnevaaleilla vaan kunnon meno eilen taas. Luulisi jokaisen paikallaolleen ajatelleen, että tää pesishän on ihan kivaa, eikä kukaan Veto-pelejä skippaa. Vielä kun yleisö pääsi lopussa mukaan "pelaamaan" eli huutamaan parit kopinnostopalot.

(Vedon normipeli voi riittää sarjan voittoon. Mihinkään 3-0 se ei todellakaan riitä.)
 

LBC

Viestejä
3,644
Mites lisäkatsomot?

Hienoja yleisömäärä oli Kaupissa Kopla-sarjassa, toivotaan, että jatkuu. Vaatii varmaan kohtuuhyvän avauksen Saarikentällä, mutta välierä, niin voisi yleisöä olla tuloillaan.

En tosin tukkisi rajoja(kaan) eli ei mitään Itä-Länsi -meininkiä.
 
Viestejä
895
Mites lisäkatsomot?
Eilinen tuli just ja just täyteen. Eli vaikka olisi ollut mitkä katsomot, ei kovin montaa henkeä enempi olisi ollut.

Ei siis perjantaille ainakaan järkeä tuoda mitään lisää. Jos tiistaina pelataan ja JOS olisi 2-1-johto (+ sää ok), sitten voisi olla eri stoori.

Tarinallisestikin parempi sanoa, että ne liput muuten kannattaa hommata suht sukkelaan tai käteen jää eioo - kuin että siellä on tyhjillään ammottavia siirtokatsomoita tukkeena.

Tunnelman takia sinällään ei katsojia tarvita yhtään lisää, kun tuossa kaikukopassa kaikki heijastuu kotipesään. Ja eilenkin koko pytinki suorastaan tärisi.
 
Viestejä
918
Mites lisäkatsomot?

Hienoja yleisömäärä oli Kaupissa Kopla-sarjassa, toivotaan, että jatkuu. Vaatii varmaan kohtuuhyvän avauksen Saarikentällä, mutta välierä, niin voisi yleisöä olla tuloillaan.

En tosin tukkisi rajoja(kaan) eli ei mitään Itä-Länsi -meininkiä.
Ei mitään lisäkatsomoita. Lippuihin muutama euro lisää. Liput nyt myynnissä, 25 euroa vs. Kopla sarjan 21,50 euroa.
 
Viestejä
1,308
Täytyy myös olla todella tyytyväinen yleisömääriin. Tällä hetkellä pudotuspelien yleisökeskiarvo on ollut korkein Tampereella. Yleisö antoi mukavasti painetta vastustajalle, en muista että Kaupissa olisi ollut noin hieno tunnelma mitä näissä peleissä oli. Hienoa että ihmiset osallistuu tapahtumaan eikä vaan istu ja katso peliä, vaikka sekin on ihan ok 😃
 
Viestejä
445
Kaupissa on ollut hyvä meininki jo vuosikaudet ja yleisö elänyt pelissä mukana. Mutta nyt on vihdoin pitkäjänteinen kasvatustyö alkanut mennä perille ja on saatu ääntä myös ulkovuoroon. Sytyttää sekä joukkuetta että yleisöä, kun saa kopinnostopaloja huudettua…
 
Viestejä
507
Erillinen maininta vielä Juuso Myllyniemen Pelurin taidoista ja kylmäpäisyydestä. Sai Kouvolassa Ja Tampereella aika paljon huutelua Koplan sikaosastolta kaljakatsomosta. Osittain aika mautontakin juttua mutta niin vaan hiljenti Koko Kouvolan ja oli hienoa katsoa kun kakkos pelissä niin rehvakkaat Kopla fanit olikin sitten aika hiljasta sorttia eilisessä pelissä kun ei oma joukkue saanut ukko edes kakkos pesälle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös