Supervuoro

Lappajärven Veikot 2019

TTT

Lappajärvelle ei vielä vuoden 2019 ketjua ollut, joten aloitetaan nyt kun näyttää siltä että joukkuekin saadaan kokoon.

8 sopimusta julkaistu, jatkavia
Emmi Peltola
Henna Olli
Jutta Herrala
Emmi Vehka-Aho
Piritta Kärnä

tulijoita
Lotta Lax (Pori)
Nea Moilanen (Jyväskylä)
Milla Oravasaari (Vaasa)

Varmoja lähtijöitä
Roosa Aho
Essi Ritola
Jenna Kallio
 
Viestejä
128
Lax, Moilanen ja Oravasaari on kaikki erinomaisia hankintoja. Toivottavasti pj on joku muu kuin Tuomela. Nyt vaan farmi Vaasaan niin on käytössä huippujuniorilukkari ja pari muuta täsmää. Jalasjärvellä on farmi Seinäjoelle. Nurmolla Lapualle.
 
Viestejä
38
Hyviä hankintoja, vahvistuksista on vielä turha puhua. Näytöt odottavat itseään, toivottavasti lyövät läpi Superpesikseen. Aika paljon viime vuoden runkopelaajista on kuitenkin poissa pelinjohtoa myöden. Joukkue meni aimo harppauksen eteen edelliskaudesta, joten toivoa sopii, että pelinjohto ja jäljellä olevat vapaat pelaajat jatkaisivat.
 

Kärnänsaaressa kuhisee

Lax, Moilanen ja Oravasaari on kaikki erinomaisia hankintoja. Toivottavasti pj on joku muu kuin Tuomela. Nyt vaan farmi Vaasaan niin on käytössä huippujuniorilukkari ja pari muuta täsmää. Jalasjärvellä on farmi Seinäjoelle. Nurmolla Lapualle.
Voitko perustella mikset toivo Tuomelaa PJ:ksi? Sanot myös hankintoja erinomaisiksi, tämäkin kaipaisi perusteluita. Ovat varmasti nuoria ja kehittyviä sekä LaVen tilanteessa käännettävä kaikki kortit . Sopimuspelaajista yksi on viimekauden yhdeksiköstä, toki Peltola on ulkopelissä sarjan top5 lukkari.
 

TTT

Jokohan alkaa olla joukkue koossa? Moni muu päivittää jo kaikenlaisia treeniviikonloppuja, eikö nyt jo pitäisi siis olla Lappajärvelläkin joukkue valmiina ja treenit pyörimässä? Kausikortti on myynnissä, mutta missä joukkue?
 
Viestejä
208
Facebookista poimittua.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! Tässä lupaamamme sopimusuutiset tälle päivään.👍

Kaisa Jaakkola jatkaa uraansa kasvattajaseuran pelipaidassa myös ensi kaudella. Uusina pelaajina joukkueeseen on kiinnitetty järviseutulaiset Aleksandra Latvala ja paluun viherpaitoihin tekevä Janika Herrala. Lisää sopimusuutisia tiedossa lähiaikoina, pysys kuulolla! 😊

 

TTT

Korjaan itseäni toista ketjua luettuani: Lipottarilla ei ole julkaistuna yhtäkään nimeä ensi kaudeksi. Eli siellä on hommat vielä pahemmin retuperällä kuin Lappajärvellä.

Pakko on ihmetellä että mitä ihmettä Lappajärvellä touhutaan. Joukkueesta karkeasti puolet oli pelannut jo useamman vuoden yhdessä, Lapuan B-tytöissä. Eli hyvin treenattuja jo junnuaikoina ja toisensa tuntevia. Loppukesästä peli kulkikin ihan lupaavasti, saaliina rehellinen voitto mm Virkiästä. Minä ainakin ajattelin, että nämä taistelevat ensi kaudella jo ylemmän loppusarjan paikasta, vaikka se loppukausi notkahtikin. Niin mitä vielä, rungosta ei jäänyt kuin 2 + 1 jokeri. Viime kaudella satunnaisia pelejä pelaavista se paras ei huhun mukaan jatka, eli Sova. Mikä järki pistää koko joukkue uusiksi siinä kohdassa kun tapahtui selvä kehitys? Ja lähteä rakentamaan taas alusta ja tahkota siellä häntäpäässä? Kuluneen kauden pelaajista kuitenkaan ei parempaan joukkueeseen ole vaihtanut kuin 2 julkaistujen sopimusten perusteella, joten seuralähtöistä tämä "pakan hajottaminen" täytyy olla.
 
Viestejä
18
Nyt mennään mopolla moottoritielle, joukkue hyvin pitkälti täynnä b-tyttöjä. Toki keväällä voi tulla toisten joukkueiden jämät Lappajärvelle. Mielestäni oikea ratkaisu olisi ollut luopua sarjapaikasta ja siirtyä alemmalla sarjatasolle.
 

TTT

Eikös luopumalla tipu 2 tasoa alemmaksi? Runkosarjan ja karsintasarjan häviämällä tippuu vain yhden pykälän.

Onkohan pj jo olemassa vai miten tätä joukkoa johdetaan? Tuossa pitää olla osaava pj ohjissa että tällä kokoonpanolla saa peliin sellaisen tason että pysyvät edes mukana superpesis-tasoisessa pelissä.
 
Viestejä
20
Hankala tilanne tuntuu olevan, mutta näköjään seura ei halua luovuttaa. Pahimmassa tapauksessa seuran kannalta matka käy ykköseen. Pelaajien kannalta parhaimmassa tapauksessa tapahtuu kehitysloikka ja pahimmassa tapauksessa liian kovat pelit lopettavat koko peliuran. Toivotaan parasta!
 
Viestejä
38
Sarjapaikka on seurajohdolle kunniakysymys, kun se on joskus saavutettu. Järjen kanssa asialla ei ole mitään tekemistä. Ne pelaajat, jotka olisi ollut sitoutettavissa seuraan pidemmäksi aikaa ovat poistuneet, tilalle on tullut tuntemattomia ykkössarjatasolta ponnistavia muukalaisia, joista maksetaan kallis hinta. Tämä aiheuttaa sen, että vaikka sarjapaikka säilyisi, on ensi syksynä vielä isommat haasteet taloudellisesti kuin myös joukkueen rakentamisen suhteen.
 
Viestejä
208
Facesta:
SOPIMUSUUTISIA! Ella Mäkelä siirtyy Jyväskylän Kirittäristä Lappajärven Veikkoihin ensi kaudeksi. Seuran johto on tyytyväinen uudesta hankinnastaan, sillä Ella tuo joukkueeseen lyöntivoimaa, vaihtoehtoja etukenttäpelaamiseen sekä loistavaa asennetta ja iloisuutta.
Uusi Lavetar on mielissään uusista haasteista: "Fiilikset ovat oikein hyvät! Joukkue otti minut todella hyvin vastaan viime viikonloppuna ja oli huippua päästä treenaamaan yhdessä. Alajärven halliin pääsy oli ehdoton leiriviikonlopun kohokohta. Lähden erittäin hyvillä mielin kohti tulevaa tämän joukkueen kanssa."
Tervetuloa Lavettariin, Ella!
 
Ylös