• Rekisteröidy nyt ja osallistu keskusteluun - rekisteröityminen on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista!

Lappajärven Veikot 2019

#1
Lappajärvelle ei vielä vuoden 2019 ketjua ollut, joten aloitetaan nyt kun näyttää siltä että joukkuekin saadaan kokoon.

8 sopimusta julkaistu, jatkavia
Emmi Peltola
Henna Olli
Jutta Herrala
Emmi Vehka-Aho
Piritta Kärnä

tulijoita
Lotta Lax (Pori)
Nea Moilanen (Jyväskylä)
Milla Oravasaari (Vaasa)

Varmoja lähtijöitä
Roosa Aho
Essi Ritola
Jenna Kallio
 
#3
Lax, Moilanen ja Oravasaari on kaikki erinomaisia hankintoja. Toivottavasti pj on joku muu kuin Tuomela. Nyt vaan farmi Vaasaan niin on käytössä huippujuniorilukkari ja pari muuta täsmää. Jalasjärvellä on farmi Seinäjoelle. Nurmolla Lapualle.
 
#4
Hyviä hankintoja, vahvistuksista on vielä turha puhua. Näytöt odottavat itseään, toivottavasti lyövät läpi Superpesikseen. Aika paljon viime vuoden runkopelaajista on kuitenkin poissa pelinjohtoa myöden. Joukkue meni aimo harppauksen eteen edelliskaudesta, joten toivoa sopii, että pelinjohto ja jäljellä olevat vapaat pelaajat jatkaisivat.
 

Kärnänsaaressa kuhisee

#6
Lax, Moilanen ja Oravasaari on kaikki erinomaisia hankintoja. Toivottavasti pj on joku muu kuin Tuomela. Nyt vaan farmi Vaasaan niin on käytössä huippujuniorilukkari ja pari muuta täsmää. Jalasjärvellä on farmi Seinäjoelle. Nurmolla Lapualle.
Voitko perustella mikset toivo Tuomelaa PJ:ksi? Sanot myös hankintoja erinomaisiksi, tämäkin kaipaisi perusteluita. Ovat varmasti nuoria ja kehittyviä sekä LaVen tilanteessa käännettävä kaikki kortit . Sopimuspelaajista yksi on viimekauden yhdeksiköstä, toki Peltola on ulkopelissä sarjan top5 lukkari.
 
#8
Jokohan alkaa olla joukkue koossa? Moni muu päivittää jo kaikenlaisia treeniviikonloppuja, eikö nyt jo pitäisi siis olla Lappajärvelläkin joukkue valmiina ja treenit pyörimässä? Kausikortti on myynnissä, mutta missä joukkue?
 
Viestejä
168
#10
Facebookista poimittua.

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! Tässä lupaamamme sopimusuutiset tälle päivään.👍

Kaisa Jaakkola jatkaa uraansa kasvattajaseuran pelipaidassa myös ensi kaudella. Uusina pelaajina joukkueeseen on kiinnitetty järviseutulaiset Aleksandra Latvala ja paluun viherpaitoihin tekevä Janika Herrala. Lisää sopimusuutisia tiedossa lähiaikoina, pysys kuulolla! 😊

 
#14
Korjaan itseäni toista ketjua luettuani: Lipottarilla ei ole julkaistuna yhtäkään nimeä ensi kaudeksi. Eli siellä on hommat vielä pahemmin retuperällä kuin Lappajärvellä.

Pakko on ihmetellä että mitä ihmettä Lappajärvellä touhutaan. Joukkueesta karkeasti puolet oli pelannut jo useamman vuoden yhdessä, Lapuan B-tytöissä. Eli hyvin treenattuja jo junnuaikoina ja toisensa tuntevia. Loppukesästä peli kulkikin ihan lupaavasti, saaliina rehellinen voitto mm Virkiästä. Minä ainakin ajattelin, että nämä taistelevat ensi kaudella jo ylemmän loppusarjan paikasta, vaikka se loppukausi notkahtikin. Niin mitä vielä, rungosta ei jäänyt kuin 2 + 1 jokeri. Viime kaudella satunnaisia pelejä pelaavista se paras ei huhun mukaan jatka, eli Sova. Mikä järki pistää koko joukkue uusiksi siinä kohdassa kun tapahtui selvä kehitys? Ja lähteä rakentamaan taas alusta ja tahkota siellä häntäpäässä? Kuluneen kauden pelaajista kuitenkaan ei parempaan joukkueeseen ole vaihtanut kuin 2 julkaistujen sopimusten perusteella, joten seuralähtöistä tämä "pakan hajottaminen" täytyy olla.
 
Ylös