Supervuoro

KPL - JymyJussit, puolivälieräsarja 2019

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
599
Tähän ketjuun keskustelua Kouvolan Pallonlyöjien ja Seinäjoen JymyJussien välisestä puolivälieräsarjasta.

pe 16.8. klo 17:30 Kouvolan Pallonlyöjät - Seinäjoen JymyJussit
su 18.8. klo 17:00 Seinäjoen JymyJussit - Kouvolan Pallonlyöjät
ti 20.8. klo 17:30 Kouvolan Pallonlyöjät - Seinäjoen JymyJussit
tarvittaessa
to 22.8. klo 17:30 Seinäjoen JymyJussit - Kouvolan Pallonlyöjät
la 24.8. klo 16:00 Kouvolan Pallonlyöjät - Seinäjoen JymyJussit

KPL:n liput netistä: Seamchip.fi | Kouvolan Pallonlyöjät
JyJun liput netistä: Seamchip.fi | Unique Branding Oy / Jymy-Jussit
 
Viimeksi muokattu:

Elk

Viestejä
445
Monet näillä palstoilla näyttivät olettavan, että neljästä kovasta Kopla olisi ollut jotenkin mieluinen vastus kenelle vaan neljästä heikommasta. Enpä usko, ei tuo ”pomppumurharyhmä” mihinkään ole heikentynyt kauden aikana. Ulkopelissä voi olla riskejä, mutta kun itse nakuttaa tilanteita ja juoksuja aina (heikompaa) vastustajaa enemmän, ei Koplalla suuria hätiä pitäisi olla. Toki on niin, että Seinäjoki noista neljästä heikommasta on se, jolla olisi varaa ja potentiaalia parantaa peliään eniten runkosarjasta. Annetaan siksi yhden voiton mahdollisuus heille siitä ja aivan hitusen pieni mahdollisuus enempäänkin.
 
Viestejä
1,495
Monet näillä palstoilla näyttivät olettavan, että neljästä kovasta Kopla olisi ollut jotenkin mieluinen vastus kenelle vaan neljästä heikommasta. Enpä usko, ei tuo ”pomppumurharyhmä” mihinkään ole heikentynyt kauden aikana.
En usko että kukaan pitää Koplaa jotenkin heikoimpana tai heikkona vastustajana. Ainakin itselleni Kopla oli neljästä kärkijoukkueesta mieluisin vastustaja, toki Veto olisi ollut varmaan taloudellisesti kannattavin. Oma mielipide on että SoJy ja Veto ovat vastuksena ylivoimaisia ja JoMa taas kohdattiin viime vuonna puolivälierissä. Siksi ainakin minulle sopii hyvin Kopla.

On aivan päivänselvää että neljä kärkijoukkuetta lähtevät selvinä ennakkosuosikkeina pudotuspeleihin ja ihmeita pitää sattua elleivät ne ole myös välierissä.
 
Viestejä
2,034
Joona Kettunen numerolla 9 eli ei loukkaantunut saadessaan pallon suoraan naamariin linjassa.

Puputti kopparina, mutta Haukkala jokerina. Myllyniemi myös jokerina. Korvola kärkimiehenä.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
599
Ennakkokokoonpanot:

Kouvolan Pallonlyöjät
pj: Toikka S / Iivarinen M
1 Tommi Mäentausta
2 Antti Hartikainen
3 Juho Hacklin
4 Toni Laakso
5 Matti Latvala
6 Sasu Toikka
7 Janne Kivipelto
8 Valtteri Luoma
9 Lammila
10 Matti Saukko
11 Ville Pesu
12 Iiro Nokkala

Seinäjoen JymyJussit
pj: Piuhola A / Hautala J
1 Korvola S
2 Toni Marjamäki
3 Ville Viita
4 Henri Puputti
5 Elmeri Lieto
6 Tuomas Raunio
7 Tero Tyynelä
8 Henri Itävalo
9 Joona Kettunen
10 Jukka-Pekka Vainionpää
11 Mikko Haukkala
12 Juuso Myllyniemi
 
Viestejä
721
Monet näillä palstoilla näyttivät olettavan, että neljästä kovasta Kopla olisi ollut jotenkin mieluinen vastus kenelle vaan neljästä heikommasta.
No kyllä se mieluisin vaan on, esim. ei tarvitse kuin katsella mestaruuskertoimia niin voi sanoa, että kovia on kolme ja sitten tulee pieni hajurako Kouvolaan. Sotkamo 2,70, Vimpeli 3,00, Joensuu 3,70, Kouvola 11,00. Oma veikkaus on, että tässä sarjassa nähdään täydet viisi peliä.
 
Viestejä
2,034
Kaksi selvää töhöilyä Seinäjoelta sisävuoroissa. Ensin kun viimein mies kentälle väärällä huom! niin Viidalle heti merkkiä päälle vaikka ei Marjamäki ollut kerennyt edes ykköspesälle ja keskinäppi josta selvä palo. Toinen tilanne kun numero 6 Raunio kentälle niin hienosti pompotti Lexa kakkoselle mutta kun Raunio syöksyi ja ei hääviin ehtinyt ylös niin jo viitottiin kotipesästä että vaihtoa tulee seuraavallakin. Pomppo oli hyvä ja ruudussa mutta kun ei Tuomas ehtinyt lähtökiihdytystä kauemmas niin palo, vaikkakin yllättävän tiukka.
 
Viestejä
2,034
Ei tuota toista jaksoa voi tuolla tavoin aloittaa. Pakko laittaa vaihtoihin pystyvät miehet keulaan. Elikäs pomppo. Viita ihan hukassa, Myllyniemen jalkoja ei saada käyttöön ollenkaan.

Silti jakso tasan, olisi pitänyt ottaa nyt, mutta kun ei otettu!
 
Viestejä
121
Näin meille täällä aina käy. Ei saatu käännettyä taaskaan. Oli kyllä ihan ok peliä mielestäni. Kouvolalle onnea ekasta kiinnityksestä. On tuo kyllä paha, kun Hartikainen vie jatkuvasti kahta väliä, ja kaikki palot joutuu tekemään kotiin.
 
Viestejä
476
Olipa ihmeellisen nihkeästi yleisöä millään stadionilla. Kouvolassa (tietysti 😉) eniten mutta alle 2000 oli ainakin henkilökohtaisesti pettymys. Jopa melko merkityksesttömässä kauden päättäneessä IPV-pelissä oli enemmin vaikka peli oli tiistaina. Kelikin oli ihan oivallinen, iltapäivän kuuro jos jonkun pelästytti pois niin harmi, pelin alkaessa oli vallan komea keli.
 
Viestejä
2,953
Oisko voinu yleisölukemiin vaikuttaa kun vasta ekat pelit? Ratkasut kun lähenee, niin oisko enempi? Etenkin kun monilla paikoilla etukäteen suht selkeet ennakkosuosikit, jotka piti kaikissa....

Toinen juttu, että nuo alkaa jo 17.30. Itte en olis kerinny oikeen röistä, kun 18.00 tekee usein tiukkaa.... Viikonloppuna varmaan jo enempi jengiä, kun kelitkin ennustettu vielä kesäiseks!
 
Viestejä
558
Olipa ihmeellisen nihkeästi yleisöä millään stadionilla. Kouvolassa (tietysti 😉) eniten mutta alle 2000 oli ainakin henkilökohtaisesti pettymys. Jopa melko merkityksesttömässä kauden päättäneessä IPV-pelissä oli enemmin vaikka peli oli tiistaina. Kelikin oli ihan oivallinen, iltapäivän kuuro jos jonkun pelästytti pois niin harmi, pelin alkaessa oli vallan komea keli.
Varmaan monen asian summa. Ottelusarjan ensimmäinen peli ja perjantai iltapäivä 17.30. Luulen, että moni priorisoi muut asiat (esim. mökkiviikonloppu) tämän edelle ajatuksella, että tuleehan näitä pelejä vielä. Ehkä nämä pleijarit pääsivät alkamaan yleisölle myös vähän varkain. Saiko Koplan markkinointi myöskään tarpeeksi ”pöhinää” tämän pleijari-avauksen ympärille vai jäikö vähän vajaaksi? En tiedä, mutta selvästi ihmiset eivät pitäneet tätä peliä tärkeänä ja siksi jäätiin todella vaisuun yleisömäärään.
 
Viestejä
192
Kausarit ei enää toimi niin jätettiin peli väliin ajatuksella että tiistaina on todennäköisesti katkon paikka, niin mennään silloin ennemmin katsomaan paikan päälle.
 
Ylös