Supervuoro Verkkolehti »

Koskenkorvan Urheilijat 2023

Viestejä
2,842
Ja on siellä toinenkin epäonnen soturi. Lönni tuli ankkureihin kesken kauden muutama vuosi sitten ja oli mukana tiputtamassa ankkurit ykköseen. Tänään kossussa sama kaava.
Sillon kun lönni siirty kossuun mainitsin, että sillon ankkurien kans putos. Nyt ankkurit pudotti lönnin.
 
Viestejä
496
Ja on siellä toinenkin epäonnen soturi. Lönni tuli ankkureihin kesken kauden muutama vuosi sitten ja oli mukana tiputtamassa ankkurit ykköseen. Tänään kossussa sama kaava.
Mutta heistä on turha puhua koska, heidän takia kossu EI tippunut sarjasta.. Ihan muut syyt.

- Ankkureilla parempi ykköskärki (bottom-5 joukkueista paras)
- Lukkari parempi
- Jokerit about tasan. Kortelainen tosi epätasainen eli voi käytännössä lyödä 10/10 tai 0/10, noh tänään Pelkonen valitettavasti pelasi ohipelin.
- Kakkoskärki aikalailla tasan tai kossulle parempi, mutta kossun sisäpeli sakkasi tänään(kin) ja siihen on yksiselitteinen syy se, että lyöntijärjestystä ei ole lukittu lainkaan koko kaudella ja joka peli on melkeen eri järjestys. Millon Takala on ykköskärjessä, millon Jakobsson, millon Rantala, siellä on käynyt koko rosteri käytännössä koittamassa ja Lönni nelosena.. Etula vie ton saranapelaajan paikan ihan täysin.. Surullista.
 
Viestejä
1,291
Kuuluttajakin ilmoitti pelin päätyttyä lopettavansa. Kossun viimeiset kaudet superissa olivat jotenkin hahmottomia, ja nyt tuli sitten lähtö.
 
Viestejä
230
24 vuotta superia yhtäjaksoisesti. Siitä hatunnosto pienelle kyläseuralle. Saavutus on hieno ja kunnioitettava. Suuri kiitos siitä Alhon Antille

Viimeiset vuodet ollut vaikeita ja oli ehkä ajan kysymys koska tämä tapahtuu. Nyt on sitten Kossusta itsestä kiinni, mitä tapahtuu seuraavaksi. Tyytyvätkö pelaamaan ykköstä vai lähtevätkö kehittämään toimintaansa ja tavoittelemaan nousua takaisin superiin
 
Viestejä
309
Kenellekään ei tietenkään putoamista toivo, mutta täytyy sanoa, että Kossun meno on viimevuosina ollut melko ailahtelevaista. Hyvänä päivänä voitetaan Manse ja huonona päivänä ollaan lapasia oman tasoisia joukkueita vastaan. Kossun alkukausi näytti tosi hyvältä, mutta sitten meno hyytyi ja päätyi mahalaskuun. Huotarin takaisinkutsu Sotkamoon oli tietenkin paha takaisku, mutta kyllä tuolla Superia vuosia pelanneella rungolla olisi pitänyt pystyä tälläkaudella pitämään esim. pienellä ja aavistuksen hitaalla rosterilla oleva IPV takanaan. Mielestäni Kossu alisuoritti selkeäst tällä (loppu-)kaudella ja oli oikeutettu putoamaan.
 
Viestejä
273
Järviseudulla kaikki kunnat ovat muuttotappiokuntia. E-P:llä muuttovoittokuntia ovat käytännössä ainoastaan Seinäjoki ja Ilmajoki. Alajärvelle on vaikea muuttaa kun ei ole tarjolla perhekoon asuntoja. Kaupunki on kyllä kiinnostunut pesäpallosta ja satsaa siihen rakennuttamalla kalliita halleja. Mihinkään muuhun ei kuitenkaan panosteta. Edes Lehtimäellä. Syy se ettei kysyntää ole. On totta ettei junioritoiminta kovin kauaa pysy hengissä tuolla kaavalla, missä muuttotappio on luokkaa 100 asukasta vuoteen. Ilmajoella näkymät lukemineen ovat ihan päinvastaiset joka selittyy sijainnilla. Suunta on siis vain ylöspäin koko ajan ja kunta panostaa muutenkin lapsiperheisiin myymällä tontteja ja rakennuttamalla uusia isoja kouluja Ahonkylään ja Koskenkorvalle. Tämä on hyvä merkki Kossun junioritoiminnan kannalta, ajatellen potentiaalia joka pitäisi vain hyödyntää oikealla tavalla jatkossa. Aivan kuten ennenkin 25:n vuoden aikana. Olihan siellä ilmajokisia superia pelaamassa suunilleen samalla vuosikymmenellä: Ala-Nikkola, Tuohisaari, Katajisto, Latvalat, Kuusisto ja Puhtimäki. Ei tarvitse näkyjä nähdä etteikö tulevaisuudessa kävisi myös noin onnekkaasti menee siinä miten kauan tahansa.
Hyvää analyysiä järviseudusta. Mutta miten näet Vimpelin tilanteen? Kunnassa 2600 asukasta, 31% yli 65 vuotiaita. Lapsia syntynyt n.10/vuosi. Tänä vuonna ekan puolen vuoden aikana 4.
 
Viestejä
452
Isosti tsemppiä kaikille Korvalaisille, itse Seinäjokinen ja varmasti paljon rapaa antanut Korvan Superin vuosien aikana Koskenkorvan suuntaan, mutta nyt vilpittömästi toivon, että pohjat kuntoon ja uutta nousua kohti Superpesistä!
 
Viestejä
41
Kai se ois pitäny Vesa Liikala ja kaikki muut vanhat vimpeliläiset hankkia pitämään kossu superissa… ei tsiisus
Senkö takia Kossu tippui kun jo karsintaa varten hankkivat kaksi pelaajaa? Pelasivatko nämä kaksi pelaajaa niin huonosti nämä karsinnat että sen takia putosivat?
 
Viestejä
1,733
Senkö takia Kossu tippui kun jo karsintaa varten hankkivat kaksi pelaajaa? Pelasivatko nämä kaksi pelaajaa niin huonosti nämä karsinnat että sen takia putosivat?

No ei.. Mutta rehellisyyden nimessä nämä kaksi takavuosien sarjajyrää olivat kuin varjo entisestään. Mitään lisäarvoa eivät joukkueeseen tuoneet.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös