Supervuoro Verkkolehti »

Koskenkorvan Urheilijat 2023

Viestejä
46
Kossulle tarjottiin tänään Jusseja vastaan ensin supervuorossa toista pistettä ja sitten vielä ensimmäisessä kotarissa, kun taisi saada ekalla jo juoksun ja siihen päälle neljä yritystä. Kaikki tuhlattiin. Huonoja sisäänottoja koppilyönneillä ja homma kosahti lopullisesti, kun toisessa kotarissa otettiin heti ensimmäisellä taas koppilyönnillä kotiin, kun pohjalla oli jo juoksu. Nyt piste meni pahimmalle kilpailijalle pleijareita ajatellen. Jussit ei esittäneet mitään ihmeitä ja porukkana vaikutti aika hengettömältä, niin että kolme pistettä olisi pitänyt Kossun saada, mutta että ei edes kahta. Nyt on ainakin varmaa, että jos pelit jatkuu, ne jatkuu karsintasarjassa. Porukka alisuoritti ja pahasti.
 
Viestejä
284
Kortelainen oli iskussa, mutta hyytyi kotareissa hänkin. Kyllä minustakin Kossu tyrimällä tyri mahdollisuuden ottaa pelistä kaksi pistettä.
Oli hieno peli häneltä, kuten mainitsitkin, mutta ei hyytynyt pelkästään kotareissa. Sai 2J 4T:lla ajolähdön, sai S T:lla ajolähdön sekä kaksi kotiutuslyöntivuoroa K T:lla eikä yhdessäkään onnistunut lyömään juoksua.
 
Viestejä
46
Viimeisin pajatsontyhjäys kunnarilla Kortelaisella 24.5. Parisenkymmentä peliä ilman kunnaria. Pelkonenkaan ei ole pystynyt kunnareihin. Kortelainen lyö hyvin yksittäisiä juoksuja, mutta kasetti ei oikein meinaa kestää ratkaisupaikoissa, kuten eilen. Läpärien puute ja jäätymiset ratkaisupaikoissa on kossulla ongelmana. Vaikea joukkueen myös voittaa, jos läpilyöntiuhkaa ei ole ajolähdöissä eli kossun läpärit usein yllätystilanteissa. Kortelaisella on varmaan sarjan lyhyin vauhdinotto lyöntiin, koska on hidas. Se syö läpärimahdollisuutta aika lailla. Kossun voitot vaatisi virheettömämpää ulkopeliä tai sitten noita läpäreitä. Meinaa muuten jäädä käteen otteluista aina 0-1 pinnaa.
 
Viestejä
2,839
Eikös Kortelainen lyönyt korvalla juurikin jymyjusseja vastaan kunnarin. Ettei siitä niin pitkä aika ole muistaakseni 14.7.
 
Viestejä
8
Osaisiko kukaan Kossun pelejä enemmän katsellut kertoa, että onko Vuollon koirankoppikomennus ollut ulkopelillisesti oikea ratkaisu? Sisäpelin kannalta tietysti ymmärrettävä siirto. Vai onko taustalla loikkia tmv
 
Viestejä
284
En tiedä, onko Hakomäen vai ulkokentän aiheuttama ongelma kokonaisuudessaan, mutta Hakomäeltä uuden syötön antaminen tuntui olevan kuin hidastetusta filmistä - sen verran kauan kesti aina mennä paikalleen ja hakea asento.
 
Viestejä
46
En tiedä, onko Hakomäen vai ulkokentän aiheuttama ongelma kokonaisuudessaan, mutta Hakomäeltä uuden syötön antaminen tuntui olevan kuin hidastetusta filmistä - sen verran kauan kesti aina mennä paikalleen ja hakea asento.
Kummatkaan kossun lukkarit ei myöskään syötä korkeita tolppia eikä heittokäsi kummallakaan riitä ottamaan kärpäsiä ellei tule ihan reipasta merkkivirhettä. Kohtuu hyvin hakevat näppejä. Pelinopeus on varmaan Vuollolla parempi, mutta Hakomäki mielestäni syöttää vaikeampaa matalaa eli on röyhkeämpi siinä ja sekoittaa sillä vastustajan peliä. Ihan asiallista lukkaripeliä on nähty, mutta jos miettii, mihin se riittää lukkarivertailussa, niin häntäpäähän jäädään. Mutta mikään uutinenhan tämä ei ole eli kyllä molemmat pelanneet varmaan ihan hyvin omaan tasoonsa eli alisuorittamisesta ei voi puhua. Vuollolla mahdollisuus kehittyä vielä reilusti, mutta Hakomäki varmaan pysyy tällä tasolla, mikä ei ole toki huono, mutta ei kiitettäväkään.
 
Viestejä
12
Vuollo saa nyt olla kokoonpanon ulkopuolella sen verran heikko taso superiin ei oikein mikään osa alue vielä tarpeeksi korkealla tasolla
Ei ole kyllä hakomäkikään mutta heikoista parempi valinta viime kauden lukkari rulettia en kaipaa hakomäellä tappiin asti
 
Viestejä
46
Unelmafinaali kossu-ankkurit häämöttää.
Näin on. Kossu oli Pattua vastaan täysi vastaantulija. Flegmaattinen tai ainakin pehmeä ja odotteleva peli-ilme alusta alkaen kun taas Pattu oli koko ajan terävä ja hyökkäävä. Näytti kuin tasoero olisi valtava vaikka ei se nimien perusteella pitäisi olla. Käsistä annettiin valtava määrä juoksuja myös. Jos vähänkään ton näköistä on pelaaminen Ankkureita vastaan, niin tulee todella tiukkaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös