Supervuoro

Koskenkorvan Urheilijat 2020

Viestejä
21
Atte Brandt?
Eiköhän Hakomäellä mennä... toivottavasti kunnossa ensi kautena. Brandt tarvitsisi sähäkkyyttä enempi, peli oli monesti niin kuin hidastetusta elokuvasta. Lisäksi lyhyiden hakeminen aika kankeaa, ei tainnu polttaa yhdestäkään joka tippui kenttään (jonku otti kopiksi ja niistä poltti) . Toki jottei menis vain negan puolelle niin olihan se paras näistä tuuraajista, ja paransi loppua kohti koko ajan.
 
Viestejä
116
Kuusiston Antti olis sopiva Ankkureiden ja miksei Kossunkin viuhkamieheksi. Sai hyvää aikaan SMJ:n naisissa mutta osaako silti paremmin johtaa miesten peliä kun on pitkä pelaajaurakin takana. Ankkureiden nuoret ja samoin Kossun taitaisvat kunnioittaa enemmän Anttia kuin JymyJussien pelaajat ja toimitisi paremmin. Het sitte, Möksykin kannattaa tätä.
 
Viestejä
86
Wahlstenilla sopimus Kossun kanssa ensi kaudelle, mutta rahallahan siitä selviää :)
Jup Jep. Pitää toki muistaa että Paten (tukija)sponsori Kossussa sitä luokkaa ettei ihan pikkurahoilla osteta ulos. ;)

Toki sitä en kiellä, jos hän itse haluaa siirtyä myöskin paremman menestyksen toivossa muualle. Mutta eipä noita sopimuksen ulosostoja nyt itselle ainakaan juuri mieleen tule, että onko kovin yleistä? :unsure:
Kyllä mä veikkaan että Patella Sähkoje Oy:n kanssa sellainen diili, ettei voimassaolevasta sopimuksesta luovuta muutakuin siinä tapauksessa, jos Kossu olisi tippunut Ykköseen. Se selittäisi myös, miksi joku olisi nähnyt hänet Joensuussa ennakkoneuvotteluissa.

Riippuu myös aika pitkälti siitä mitä tekee Hallasuo AA:n tiputtua? Tuleeko takaisin? Meneekö jonnekin muualle? Tuskin Ykköseen lähtee? Näkisin hänet kupperia reenaamassa Koplan lyöjien kanssa kuin Wahlsten yrittämässä puhkoa kärkijoukkueiden saumoja syksyn peleissä.
 

möksynkylä

Joko Saltex Unisport alkaa värkkäilemään Sähkökoje Areenan uutta tekonurmea? Eikös se tänä syksynä uusita? Het sitte kovaa touhua.
 
Viestejä
53
Pelas joo yhden pelin siepparina lohkofinaaleis. Sisäpelis yllätti meikäläisen ja löi hyvin, mutta etenemisestä huomas, ettei vielä ollu täydes tikis. Ulkona hoiti siepparin tehtävät hienosti siihen nähden, että viime pelistä oli kumminkin jo aikaa.
 
Viestejä
41
Vainionpäälle sopimus pelinjohtoon ja Puputti sekä Olli jatkosopimuksiin. Sen sijaan Tuohisaari ei jatka joukkueessa
 

Hepa

Kumpaanko menee Tuohisaari ? JyJu vai Veto ? Kauas ei lähde, niin uskoisin. Ketäs kossuun ? Onko mitään huhuja
 

Hurmos

Korva tarvitsee uuden lyöjäjokerin koska Wahlsten ei halua enää pohjanmaalla olla..
 
Viestejä
116
Wahlsten asuikin jo ja pelasi Sotkamossa joten se suunta olis aika looginen varsinkin jos siellä tulee jokerikalustoon muutoksia. En tiiä mutta kuhan aattelen vaikka kaikkitietävä Goldhammer tämänkin tuomitsee. Ei saisi ees ääneen aatella.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös