Supervuoro

Koskenkorvan Urheilijat 2020

Viestejä
20
#3
Eiköhän Hakomäellä mennä... toivottavasti kunnossa ensi kautena. Brandt tarvitsisi sähäkkyyttä enempi, peli oli monesti niin kuin hidastetusta elokuvasta. Lisäksi lyhyiden hakeminen aika kankeaa, ei tainnu polttaa yhdestäkään joka tippui kenttään (jonku otti kopiksi ja niistä poltti) . Toki jottei menis vain negan puolelle niin olihan se paras näistä tuuraajista, ja paransi loppua kohti koko ajan.
 
#8
Kuusiston Antti olis sopiva Ankkureiden ja miksei Kossunkin viuhkamieheksi. Sai hyvää aikaan SMJ:n naisissa mutta osaako silti paremmin johtaa miesten peliä kun on pitkä pelaajaurakin takana. Ankkureiden nuoret ja samoin Kossun taitaisvat kunnioittaa enemmän Anttia kuin JymyJussien pelaajat ja toimitisi paremmin. Het sitte, Möksykin kannattaa tätä.
 
#9
Wahlstenilla sopimus Kossun kanssa ensi kaudelle, mutta rahallahan siitä selviää :)
Jup Jep. Pitää toki muistaa että Paten (tukija)sponsori Kossussa sitä luokkaa ettei ihan pikkurahoilla osteta ulos. ;)

Toki sitä en kiellä, jos hän itse haluaa siirtyä myöskin paremman menestyksen toivossa muualle. Mutta eipä noita sopimuksen ulosostoja nyt itselle ainakaan juuri mieleen tule, että onko kovin yleistä? :unsure:
Kyllä mä veikkaan että Patella Sähkoje Oy:n kanssa sellainen diili, ettei voimassaolevasta sopimuksesta luovuta muutakuin siinä tapauksessa, jos Kossu olisi tippunut Ykköseen. Se selittäisi myös, miksi joku olisi nähnyt hänet Joensuussa ennakkoneuvotteluissa.

Riippuu myös aika pitkälti siitä mitä tekee Hallasuo AA:n tiputtua? Tuleeko takaisin? Meneekö jonnekin muualle? Tuskin Ykköseen lähtee? Näkisin hänet kupperia reenaamassa Koplan lyöjien kanssa kuin Wahlsten yrittämässä puhkoa kärkijoukkueiden saumoja syksyn peleissä.
 
Viestejä
31
#12
Pelas joo yhden pelin siepparina lohkofinaaleis. Sisäpelis yllätti meikäläisen ja löi hyvin, mutta etenemisestä huomas, ettei vielä ollu täydes tikis. Ulkona hoiti siepparin tehtävät hienosti siihen nähden, että viime pelistä oli kumminkin jo aikaa.
 
Ylös