Supervuoro Verkkolehti »

Kiteen Pallo -90 2024

Viestejä
810
Kyllähän Lehtisessä on paljon positiivista, mutta heittokädessä antaa reiluhkosti tasoitusta monelle. Varmaan helpottaa vastustajien etenijöiden tekemistä sillä.

Mutta Surakka-huhuista en tiedä sen enempää, jollain tavalla kiehtova persoona. Joskin suurin nousu huipulle ehkä vähän hiipunut parin viime kauden aikana.

Lopputulemana en oikein tiedä mitä mieltä olisi, lievästi Surakkaan ehkä kallistuu oma mielipide jos valita saa. Mutta toivottavasti ainakin toinen, vaihtoehdot muuten aika vähissä. Jos Jymykin ilman lukkaria vielä.
 
Viestejä
259
Pessimisti ei pety, mutta luulen ettei kyllä pysty ainakaan heittämään alkukaudesta...
Pitkäsen ja Liedon heittokäsivammat ovat vaivanneet jo pitkään. Toki jokaisella eilainen vamma ja toivotaan Vainikaiselle pikaista paluuta. Saattaa kuitenkin mennä koko kesä. Iloinen yllätys olisi kiva.
 
Viestejä
810
On aika huonoa tuuria nyt loukkaantumisten ja muiden suhteen, tänään vielä Lehtinen sivuun, Vainikaisen ja nuoremman Kaksosen lisäksi. 😔

Pelistä toiseen puuttuu se 3-4 miestä.

Mutta jos jotain positiivista niin Samppi jo jokeripaidassa takaisin!
 
Viestejä
428
Ei Puijo joutunut edes tiukoille neljännen tasoittavalla. Kaksi todella huonoa lyöntiä kriittisiin vaihtotilanteisiin ja usean metrin palot. Peluutuskin meni vähän niin ja näin, kun Vasarainen ja Pippola jäivät käyttämättä.
 
Viestejä
337
10 kolmostilannetta Ykköspesiksen porukkaa vastaan ja 0 pistettä. Miten tuo on edes mahdollista? Nyt on pakko kattoa pelin tallenne Ruudusta!
 
Viestejä
1,205
Puuttui kyllä elintärkeitä pelaajia, siltikin pettymys. Kolmostilanteet selkeästi puijolle, olis voitu hävitä enemmänkin. Positiivista kakkoskärjen peli sisällä ja Sampin paluu. Kevättä kohti, mutta vaikka hallipelejä, kyllä on pudotuspeli paikka työn takana ensi kaudella.
 
Viestejä
121
Peli ei ole parantunut yhtään koko talvisuperin aikana.... Ei kaikkea voi selittää sillä että pelaajia on sivussa. Kyllä silti esim keulasta pitää pystyä takomaan ykköspesis joukkuetta vastaan tilannetta niin että livettää! Kaaripeli myös aivan onnetonta , ei ainakaan helpota pelaamista !
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös