Supervuoro

Jyväskylän Kiri 2014

Viestejä
98
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Tänään on varmistunut, että Miikka Matikka siirtyy Hyvinkään Tahkosta Jyväskylän Kiriin.

Lähde: www.jyvaskylankiri.fi
 
Viestejä
98
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Keskisuomalainen 5.11.2013 kirjoittaa, että Hippoksen pesäpallostadionin hiekkatekonurmi uusitaan ensi kesäksi. Eihän pelialusta ehtinytkään kuin kunnioitettavaan 20 vuoden ikään :D Sen sijaan uutta stadionia saadaan KSML:n mukaan odottaa ainakin 5-10 vuotta :( Oliskohan Kirin ja Kirittärien kannattanut vaihtaa lajia potkupallon puolelle, niin olis meinaan kaikki katettua stadionia (sisältäen vip-aitiot, kuppi-istuimet, valaistuksen jne.) myöten tehty kaupungin puolesta valmiiksi jo ajat sitten... Tosin ehtiihän ne vielä varmaan torpata uuden tekonurmenkin...
 
Viestejä
3,080
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Ja mikä ironista, juuri kun puitteet potkupallolle tehtiin vimpan päälle UEFAn kriteerein, JJK otti ja putos divariin!!! ;D
 
Viestejä
5,881
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Noita 20 vuotiaita hiekkatekonurmia alkanee olla kait aika paljon - saa nähdä miten innokkaasti kunnat alkavat uusimaan.
 
Viestejä
3,080
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

No tää menee jo vähä ohi Kirin nurmikosta, liki kunnallispolitiikan puolelle, mutta tuo nurmien uusiminen on nin tylsää kuin se onkin, kustannuskysymys. Näin surkeen suhdanteen aikana ei varmaan moni kunta/kaupunki niitä kauheen innokkaasti lähe uusimaan....

Lisäks ohan kunnilla kuitenkin tärkeämpiäkin kohteita, joihin ihan minunkin mielestä tulis sijottaa veromarkat ensin: koulut, lasten hoito, terveydenhoito, vanhusten hoito....

Toki nuo rahat voitais ottaa ulkomaan avusta, jahka ekaks niistä otettavilla rahoilla tehään uus lasten sairaala! Siitä jäävällä osalla sitte kentät kuntoon.... :mad:
 
Viestejä
98
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Ei sitten tule uutta tekonurmea Hippokselle ensi kesäksi. Jyväskylän kaupunginhallitus tyrmäsi hankkeen eilen. Ei tullut mitenkään yllätyksenä, kun ottaa huomioon Jyväskylän kaupungin yltiönegatiivisen suhtautumisen pesäpallo-olosuhteiden kehittämiseen jo viimeisen 30 vuoden ajalta. Taloudelliseen tilanteeseen kaupungin on ihan turha vedota. Ei esim. Seinäjoellakaan ole juurikaan sen parempi taloudellinen tilanne, mutta silti sinne aletaan tehdä uutta jalkapallostadionia.

Mielenkiintoista nähdä, missä Kiri ja Kirittäret pelaavat kotiottelunsa ensi kesänä, koska Hippoksen kenttä ei ole pelikuntoinen. Koskenharju ja Yrttisuo eivät täytä Superpesiksen vaatimuksia. Miten olisi vaikka Kuopio tai Oulu? Niissä kaupungeissahan superpesikselle olisi kysyntää. Joka tapauksessa imagopisteitä ahkerasti haluava Jyväskylän kaupunki saa nyt ansaitusti paljon negatiivista julkisuutta...
 
Viestejä
181
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Miksei Yrttisuolla tai Koskenharjussa saa pelata? Molemmat olisivat kuitenkin kodikkaampiakin kenttiä ja ainakin viime kauden yleisömäärät taitaisivat mahtua katsomoihinkin.
 
Viestejä
500
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan Koskenharju ja Yrttisuo eivät täytä pesäpalloliiton kriteereitä. Tosin en tiedä, mitä ne kriteerit ovat, mutta ainakin joukkueiden sosiaaliset tilat ovat puutteelliset Superin tasolle.

Kauhulla olen seurannut, kun kaupunki on viime vuosina syytänyt miljoonakaupalla Harjun potkupallostadioniin, ja samanaikaisesti Hippoksen ehostamiseen suunnitellut rahat on torpattu vuodesta toiseen. Kiitos demarit ja Keskisuomalaisen urheilutoimitus hyvin tehdystä myyräntyöstä pesäpalloa vastaan.
 
Viestejä
12
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Mahtavaa! Hippos saa kuin saakin uuden alustan! Murskalukemin 54-14 meni äänestys 8)
 

Sano mua rehtoriksi

Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Katsoin kauhulla kepulaisen valtuutetun Tuulia Ikkelä-Kosken äänestäneen ensi vaiheessa Hippoksen pintaa vastaan!, Luulisi jo työnsä puolesta kannattavan tälläistä lajia, joissa lapset ja nuoret voivat harrastaa kympillä, parilla kuussa. En ymmärrä tämän rouvan aivoituksia! Leipä-Demari Suomen ja Melvillen katkeruus on ilmiselvää. Katkeruus nousee Yrttisuolta...
 
Viestejä
98
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Hienoa! Jyväskylän päättäjät tulivat vihdoinkin järkiinsä. Kaupunginvaltuusto päätti tosiaan äänin 51-14 uusia Hippoksen pesäpallostadionin hiekkatekonurmen ensi kaudeksi. Olisi mielenkiintoista tietää, ketkä 14 valtuutettua olisivat vielä olleet valmiita leikkimään urheilijoiden terveydellä... Saa nähdä, miten pitkään nyt joudutaan odottamaan, että itse stadion päivitetään 60-luvun lopulta tähän päivään. Pahoin pelkään, että sen toteutuminen menee uuden tekonurmen elinkaaren loppupäähän :(
 
Viestejä
98
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Kiri on palkannut toisen täyspäiväisen työntekijän seuratoiminnan pyörittämiseen, kun Jari Ahola aloittaa seuran myynti- ja markkinointipäällikkönä. Samalla Timo Rautiaisen rooli muuttuu Kirin seurajohtajaksi.

Lähde: www.jyvaskylankiri.fi
 

eki

Vs: Jyväskylän Kiri 2014

"Kirin kakkospelinjohtaja Jussi Muilu odottaa viikonlopun peleistä voittoja:

- Meidän pitää opetella voittamaan ja tajuta se mihin voimme pystyä. Vastustajat ovat etukäteen melko lailla samassa korissa meidän kanssa, joten mielenkiintoista on nähdä mihin pystytään"

Ei tainnut Muilu nyt olla kartalla missä mennään omassa ja missä naapurissa. Ei vakavasti Kiriä kyllä vielä voi samaan koriin Tahkon ja Jussien kanssa laittaa. :-[
 
Viestejä
169
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Koreja ei vielä liene täytetty näin hallikaudella? Marjat on vielä raakoja. Samoista pisteistä siellä Kirikin taistelee.
 
Viestejä
133
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

En kyllä tajua että mitkä on ne perusteet, millä Muilu itsekään luokittelee Kirin samaan pronssimitalikoriin JymyJussien kanssa. Ok, viime kaudesta lisänä ovat tulleet Superissa pelanneet Matikka & Kiukkonen ja puoliksi jumbossa ja puoliksi HP-K:ssa pelannut Tallbacka.

Siis kolme miestäkö nostaa karsijasta mitaleille kun esim. JymyJussit jäi viime kaudella kotiedusta 3 pistettä ja kolmospaikastakin 5 p eikä ole juurikaan heikentynyt: Merkittävät poislähtijät Toivola ja Pelto, jotka on korvattu Yli-Hirvelällä, Eirolalla ja Vainionpäällä.
 
Viestejä
103
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Myös Matlainen lähti ja Siutla tuli. Ja kiri taistelee sijoista 9-12 kun taas JymyJussit mitaleista. Eli samaan koriin näitä kahta ei saa, ei sitten millään.
 
Viestejä
169
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

En ole kiriläinen, mutta viime kaudella Kiri kärsi loukkaantumisista todella paljon. Odotukset ovat ehkä Jyväskylässä siten vähän korkeammalla. Viime kaudella tangokaupunki taisi olla 7. Nytkö sitten pronssikorissa? Pitäähän tavoitteita olla Jusseilla niin kuin Kirilläkin. Ei Muilu kai kuitenkaan Kirin kohdalla puhunut pronssikorista.
 
Viestejä
133
Vs: Jyväskylän Kiri 2014

Dodger sanoi:
Viime kaudella tangokaupunki taisi olla 7. Nytkö sitten pronssikorissa?
No en tiedä millä tasolla viimeiset kierrokset jäi sinulla mieleen, mutta olikohan toiseksi vai kolmanneksi viimeinen kierros kun JymyJussit putosi runkosarjan 3. -tilalta pois, jossa se muuten viihtyi kohtalaisen pitkään. Pienillä marginaaleilla mentiin ja kyllä uskon että mikäli olisi kotiedun saanut, niin mitalipeleissä olisi pelannut. Toki saman voi liittää mihin tahansa PattU:sta Kossuun jotka olivat tosiaan siinä 6 pisteen sisässä.

Ei ehkä puhu pronssikorista, mutta jos yhdistää joukkueen samalle tasolle JJ:n ja Tahkon kanssa niin mielestäni tämä on puhetta sijoista 3.-4. Oli ehkä loukkaantumisia, mutta peli ratkaisee. Nyt peli näytti tuolta ja rumaa oli.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös