Supervuoro Verkkolehti »

JymyJussit 2024

Viestejä
4,362
Eikös Veeti Kokkokin nelonen hihassa tasoa, ja nyt kun sanottiin että Huotarille ilman muuta 4 niin minkä numeron ottaa Toni Marjamäki?

Koppareitahan tuo joukkue ennenkaikkea tarvitsisi, tällä hetkellä ei taida olla kuin Haukka.
 
Viestejä
227
Talvipeleissä on kaikilla Jussi-joukkueeseen pyrkivillä omat näyttömahdollisuudet. Sotkamon lainajunnut ovat hyvä lisä ja tasonnosto talvirinkiin, josta parhaat pelaa myös kesällä. Hyvä veto Jymy-Jusseilta. Veeti Kokko on ainakin kaveri, joka kelpaisi monelle muullekkin joukkueelle. Samuel Huotarista en tiedä onko pelannut ulkopelissä millä paikalla. Jusseissa on jokeri-osastolla kyllä ruutia, joten antaisin heille keskittymisrauhan omaan rooliinsa.
Huotari on pelannut junnuissa ja suomensarjassa lukkarina, pesävahteina (2. ja 3.) sekä polttajana.
 
Viestejä
7
Talvipeleissä on kaikilla Jussi-joukkueeseen pyrkivillä omat näyttömahdollisuudet. Sotkamon lainajunnut ovat hyvä lisä ja tasonnosto talvirinkiin, josta parhaat pelaa myös kesällä. Hyvä veto Jymy-Jusseilta. Veeti Kokko on ainakin kaveri, joka kelpaisi monelle muullekkin joukkueelle. Samuel Huotarista en tiedä onko pelannut ulkopelissä millä paikalla. Jusseissa on jokeri-osastolla kyllä ruutia, joten antaisin heille keskittymisrauhan omaan rooliinsa.
Näissä Sotkamo-lainoissa hyötyvät nuoret lahjakkuudet ja Sotkamon Jymy. En näe miltään kantilta katsottuna että tämä kuvio auttaisi Seinäjokea pitkällä tähtäimellä, ellei kyseessä olisi koko kauden laina ilman ehtoja. Jos kaverit pelaavat hyvän Talvi Superin, niin kutsu tulee välittömästi Kainuuseen. Tai jos tai kun Jymyllä tulee sairastumisia/loukkaantumisia, niin sama homma. Lisätietoa Koskenkorvalta siitä, miten tässä käy...
 
Viestejä
450
Sotkamon lainat numeroilla 4&5 toki hyvähän tuota kokeilla tässä vaiheessa että katsotaan mihin kavereista on (toki jos vakuuttavat Sotkamohan heidät takaisin kutsuu) jokatapauksessa eiköhän Marjamäki ota paikkansa numerolla 4 viimeistään kesällä

Näyttäisi toki vahvasti kahden kärjen taktiikkaa Vainionpää hakevan

1 Teppo Justus
Kakkoskoppari
2 Haukka Aleksanteri
Kolmoskoppari
3 Litmanen Matias
Kolmospolttaja
4 Huotari Samuel
Ykkösvahti
5 Kokko Veeti
Sieppari
6 Mäkiviita Miska
Lukkari
7 Kettunen Veeti
Kakkospolttaja
8 Alaspää Tino
Kakkosvahti
9 Marjamäki Toni
Kolmosvahti
10 Hallasuo Markus
11 Luhtavaara Santtu
12 Hiltunen Aapo
 
Viestejä
450
Onko tuo järjestys tulospalvelusta tämän hetken 12 ekaa nimeä ennakossa? Ainakin HP:n osalta siinä on vain lueteltu mahdolliset pelaajat. Olen melkoisen varma, että Lese Leskinen ei ole HP:n kärkietenijä tänään.

Otin Veikkauksen sivuilta oletus, että pitää paikkansa toki voivat elää mutta lienee kuitenkin suuntaa antava

Edit.nyt näyttäisi tulospalvelussa olevan tuo sama
 
Viestejä
4,362
tekstitv sama.

eikö huotarin pitänyt olla 2.vahti. nyt on 1.vahtina. marjamäki 3.vahti ja veeti kokko sieppari.

miksi ose salmela 2.pj. eikö mahdu pelaavaan?
 
Viestejä
36
Ensimmäisen jakson perusteella voisi kuvitella, että jossain vaiheessa tuolta peräpäästä siirtyy pelaajia pienemmille numeroille. Mutta eikös nämä talvisuperin pelit ole pelinjohtajan mukaan enemmän harjoituspelejä ja varmasti tullaan näkemään erilaisia kokoonpanoja sarjan edetessä.
 
Viestejä
246
miksi vitussa samuel huotari on kapteenina ja muutenkin äärimmäisen mielenkiintoinen kokoonpano etten sanoisi
Jos on vielä kesän alkaessa kapteenina, niin surulliseksi on mennyt touhu. Laittasivat nyt edes jonkun oman seudun junnun kapteeniksi.
 
Viestejä
209
Kokko ja Huotari ovat hallipeleissä hyviä vahvistuksia Jymyjusseille. Mielenkiintoista on nähdä keväällä Sotkamon Jymyn päätös nuorten miesten pelipaikasta. Pelata poikien pitää ja paljon. Jymy/ Simon Kiri / joku superin seura?
 
Viestejä
354
Uskoisin kuitenkin, että Kokko ja S. Huotari nähdään JymyJusseissa myös kesällä, kun heidän on aika haastavaa murtautua Jymyn kokoonpanoon muutamaa ottelua enempää, ainakaan ilman loukkaantumissumaa. He varmaan pelaavat mieluummin superia kuin menevät Simoon. En silti antaisi heitä kuin ottelukohtaiseen lainaan, kun koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Ei monikaan ehkä arvannut viime kesänä, kun vanhempi Huotari oli vielä lainalla Kossussa, että hän onkin se ratkaiseva pelaaja, joka tarvitaan finaalipaikan saavuttamiseen.
 
Viestejä
2,839
Mitäs kummalista siinä on, että pitää kirosanojen säestämänä se kertoa, että Samuel Huotari oli kapteeni?

Mitä väliä sillä on näissä hallipeleissä, kun pj suulla kuultu, että hallissa ei oo tavotteita vaan tähtäin on kesässä nii ihan sama kuka on kapteeni näissä hallipeleissä. joka ei kyllä sytytä itteä yhtään.

Mutta eiköhän kesällä sitte joku muu hoida noita kapteeni hommia.

Ja ite toivoisin, että kumpiki alottais kauden täällä. Olis kummalleki hyvä ku sais peliaikaa ja kovia pelejä koko kesän se jos mikä kehittää kahta nuorta kundia.

Toki jos Marjamäki pitää johonkin laittaa se onkin mielenkiintonen kysymys, mutta ompahan kilpailua joukkueessa tulevaks kesäks.
kokoonpano paikka ei ole kenellekään pelaajalle itsestään selvyys asia. Kyllä se paikka pitää ihan ansaita oli kokenut tai nuori samalta viivalta jokanen lähtee.
 
Viestejä
639
Huotari on pelannut käytännössä aina nelosena (tai kolmosena) olipa joukkue mikä tahansa. Nelonen hän oli myös Jymyn miesten joukkueessa viime kesänä, kun ulkopeliin ensimmäistä kertaa kentälle pääsi.

Samoin kapteenius on ollut melkein samanlainen vakio.

Jos kelpaa Jymyn neloseksi, kelvannee Jymyjusseissakin.
 
Viestejä
1,811
Katselin aiempia pöytäkirjoja, niin Huotari on pelannut pääasiassa numeroilla 4 ja 5, mikä johtunee siitä, että on aina ollut joukkueensa kovin lyöjä. Kapteeniudesta en osaa sanoa mitään, mutta ihmettelen sitä, että Kainuusta tulee 16-vuotias kaveri kapteeniksi kaupunkiin, jonka toinen seura SMJ kehuu olevansa Suomen paras junnuseura. Joku Seinäjoella mättää, ettei JymyJusseihin saada omalta seutukunnalla pelaajia.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös