Supervuoro Verkkolehti »

JymyJussit 2022

Viestejä
1,849
Ei pidä paikkansa tuo Seinäjoen talousvaikeudet.
Totta. Jos miettii vaikka sijoitusasunnon ostoa niin Seinäjoki on kärkipäätä.

Jymyjusseissa on nyt jollekin paikka nostaa profiilia kun Jukkis lähtee. Kyllä siellä aivan kädellisiä pelureita on vieläkin. Nokkaa ylös ja eteenpäin. (y)
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
45
Tämä ei ollut vastaus @Tangenttivirhe en kysymykseen.

Tähän kysymykseen minäkin odotan vastausta. Siis Hokkanen "kuka" jää tampereelle?


Jos Hyvinkäältä lähtee kohti Seinjokea ja JymyJusseja (autolla tai vaikka junalla) ja päätyykin Tampereelle (Manse PP) niin onhan se Seinäjoen näkökulmasta matkalle jäämistä. Huhuja (tai arvauksia) Hokkasesta on ollut hieman JymyJusseihin ja nyt viimeksi joku huhu Manseen siirtymisestä.
 
Viestejä
436
Ei pidä paikkansa tuo Seinäjoen talousvaikeudet.

Seinäjoen kaupungin tilinpäätöksien mukaan 2018 alijäämä 7,5 miljoonaa, vuonna 2019 jo 22,4 miljoonaa. Koronavuoden tilinpäätös ei ole vertailukelpoinen, mutta käytännössä Seinäjoki investoi lähes täysin velkarahalla ja palvelutuotannon kustannukset ovat huomattavasti niistä saatuja tuottoja suuremmat. Näin kommentoi myös kaupunginjohtaja asiaa. Nämä siis otettuina suoraan kaupungin oman tiedotuskanavan tietoina.
 
Viestejä
4,367
Sommitellaanpa ensi kautta.

1. Raunio (2K)
2. Marjamäki (1V)
3. ????
4. Kontio (linja)
5. Lehtinen (lukkari)
6. Sillanpää (3K)
7. Tyynelä (linja)
8. Veeti Kettunen (2P)
9. Joona Kettunen (sieppari)

10. Miika Anttila
11. ????
12. ????

Ei toi nyt ihan huonolta näyttäisi. Jospa sieltä Hokkanen tulisi vaikka tuohon kolmoseksi. Jokeriosasto menisi sitten uusiksi kokonaan.
 
Viestejä
18
Vai ei näytä heikolta??? Tuolla porukalla ollaan auttamatta sarjan huonoin joukkue. Ja Jymyjusseilla ei ole minkään moista vetoa pelaajien keskuudessa. En ihmettele yhtään jos Jymyjussit luopuu sarjapaikastaan ja pelaa ensi vuonna ainoastaan Suomisarjaa. Tulot ei riitä edes ykkössarjaan.
 
Viestejä
280
No toivon mukaan täällä Savossa vihdoinkin ymmärretään alkaa tehdä yhteistyötä SiiPen ja PuPen välillä. Siitä uusi nousu voisi alkaa.
 
Viestejä
373
Saa nyt nähdä, putoaako mikään joukkue sarjasta, kun Siilinjärvi jäi pois. Muutenhan kai ensi kaudellakin kaksi viimeistä olisivat pelanneet sarjan, jonka häviäjä olisi pudonnut ykköspesikseen. Joka tapauksessa karsimaan jouduttaneen jonkun ykköspesiksen kärkijengin kanssa, ellei ihmeitä tapahdu. Kossu ja Pattijoki taitavat olla sitten seuraavaksi heikoimmat ennalta arvioiden. Kempele on myös pieni kysymysmerkki, mutta se saanee ihan kohtalaisen joukkueen kasaan. Kankaanpää on myös hieman vahvistunut.

Mutta odotellaan vielä lopullinen joukkue. Useampi pelaaja tuohon nyt joka tapauksessa vielä tarvitaan, että ylipäänsä saadaan 12 miestä kokoonpanoon. Hokkanen olisi hyvä ja antaisi toivoa paremmasta tulevaisuudesta. Seinäjoella olisi ainakin iso rooli tarjolla. Jos Hokkanen ei tule eikä löydy muutakaan ”kania hatusta”, niin vaikealta näyttää. Vaikka taloustilanne olisikin ok, niin hankala on saada kunnon vahvistuksia jatkossakaan sarjan hännänhuippuna pelaavaan joukkueeseen. Pitäisi joko laittaa reilusti rahaa tiskiin tai sitten tehdä organisaatiossa joku radikaali muutos. Vaikka Seinäjoella tehdään maan parasta juniorityötä, niin ei sieltä käsittääkseni ole nousemassa uusia veetikettusia, aapokomulaisia tai juhoheikkaloita.

Onneksi sijoitukset kuitenkin ratkaistaan pelaamalla, eli ei kannata vielä heittää kirvestä kaivoon.
 
Viestejä
2,840
Vai ei näytä heikolta??? Tuolla porukalla ollaan auttamatta sarjan huonoin joukkue. Ja Jymyjusseilla ei ole minkään moista vetoa pelaajien keskuudessa. En ihmettele yhtään jos Jymyjussit luopuu sarjapaikastaan ja pelaa ensi vuonna ainoastaan Suomisarjaa. Tulot ei riitä edes ykkössarjaan.
Jussit ei sarjapaikastaan luovu kun rahaa on eikä ole syytä luopua, kun nuilla miehillä pystyy pelata ja taistella sarjapaikasta. Joukkue kaudella osoitti sitkeytensä ja junioreista on tulossa lupaavia junnuja kuten lukkari Miska mäkiviita. Mutta kuten sanoin vahvistukset tulee ykköspesiksestä tai junnuista. Hokkanen piti olla varma mut ilmeisesti alkanu käsijarrua laittaa päälle, ilmeisesti ei oo kilpailu tasosta joukkuetta tulossa.
 
Viestejä
18
Seinäjoki on menetetty tapaus pesäpallossa. Jalkapallo, jääkiekko, Lentopallo, Salibandy j. N. E. vie pelaajat. Ja sponsorit. Tuo suunta on ollut näkyvillä jo kauan.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös