Supervuoro

JymyJussit 2020

Viestejä
147
Aloitetaan keskustelu uudesta kaudesta. Paljon on epätietoisuutta, millaisella joukkueella, pelinjohdolla ja valmennuksella ensi kauteen mennään. Sopimukset on käsittääkseni seuraavien pelaajien kanssa:

Miika Anttila 2020
Eemeli Jaakkola 2020
Joona Kettunen 2020
Atte Kontio 2020
Elmeri Lieto 2021 (optio 2022)
Oskari Mäkelä 2020
Henri Puputti 2020 (optio 2022)
Jukka-Pekka Vainionpää 2021 (optio 2023)

Pelinjohtajana (ja valmentajana?) toimii tämän hetken parhaan tiedon perusteella Jussi Parvi, mutta varmuutta tästä ei ole. Jos nykyinen runko pääosin jatkaa, vahvistuksia kaivattaisiin ainakin etukentälle ja polttolinjaan. Sisäpeliin tarvittaisiin lisää etenemisvoimaa.

Jukkiksen pitkä sitoutuminen tuo uskoa. Ei tarvitse olla aivan ihmeellinen joukkue, että juoksuja syntyy ja paikasta pudotuspeleihin taistellaan. Mitalipeleihin yltäminen vaatisikin sitten vähintään nykyisen rungon jatkamista ja muutoksia harjoitteluun (tai mikä kaikki nyt ikinä onkaan pieleen mennyt) taikka sitten isompia pelaajahankintoja.

Toivon mukaan seura tiedottaa jatkokuvioista mahdollisimman pian. Monella joukkueella pelit toki vielä jatkuvat, mikä voi tarkoittaa, ettei mahdollisista uusista pelaajista voida vielä kertoa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
2,333
Muokkaappa postausta myös Miika Anttilalla sopimus tälle kaudelle ja on siellä vielä se yksi junnukin Oskari Mäkelä mukana elikäs 8 yhteensä.

8:lta nykykokoonpanosta sopimus puuttuu.
 
Viestejä
147
Muokkaappa postausta myös Miika Anttilalla sopimus tälle kaudelle ja on siellä vielä se yksi junnukin Oskari Mäkelä mukana elikäs 8 yhteensä.

8:lta nykykokoonpanosta sopimus puuttuu.
Kiitos, muokattu. Anttilan ensi kauden sopimus on minulta jäänyt huomaamatta, mutta julkistettiin ilmeisesti viime vuonna samaan aikaan kuin Puputin tulo.
 
Viestejä
693
Mitä tuota pakkaa turhaan muuttamaan. Tällä tämän kauden joukkueellakin piti tulla mitali Sotkamon Jymyn jäädessä viidenneksi. :rolleyes:
 

Sisäpeli

Jos välieriin halutaan niin puolet pitää hommata uusia....4 ekaa+jukkis kantaa välieriin muut on putoamissarjan pelaajia....sen kun tunnustaa seurajohto niin hyvä tulee.
 
Viestejä
2,333
Jos välieriin halutaan niin puolet pitää hommata uusia....4 ekaa+jukkis kantaa välieriin muut on putoamissarjan pelaajia....sen kun tunnustaa seurajohto niin hyvä tulee.
No mutta. Ketä lasket siihen neljän joukkoon kun kokoonpanoa ruuvattiin Vainionpään potkujen jälkeen taajaan.

Ja jos Mylläri lähtee Tampesteriin niin niin.
 
Viestejä
2,333
Koska Jussila lähtee nyt varmana tietona Joensuusta. Eikä Lippo ole vaihtoehto, eikä mene mahdu myöskään Pattijoelle. Ja jos oletetaan että menestysnälkä on jo ohi niin voisiko hiljaiselolle Seinäjoella olla että Jussila tuleekin Jusseihin.
 
Viestejä
147
Myllyniemi siirtyy siis odotetusti Manseen. Harmillinen menetys. Vaikka viime kausi meni penkin alle, kysymys on kuitenkin erittäin lahjakkaasta pelaajasta ja top 20 -vaihtolyöjästä. Mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan Juuson peli ensi kaudella lähtee menemään. Muutama kausi sitten ennen Jymyjusseihin siirtymistä hän oli kuitenkin kärkilyöntien onnistumisprosenteissa maan ykkönen eli potentiaali on hurja.

Jymyjussien tiedottamisessa hiljaiselo jatkuu. Olisi kiva jos kertoisivat edes, milloin aikovat sopimuksia julkistaa. Ehkä julkistuksissa joudutaan odottamaan, että kaikkien joukkueiden kausi on paketissa :) Ja sitten voivat vasta kertoa Jussilan siirrosta Seinäjoelle ;) Ouluunhan pääsee lakeuksilta kätevästi junalla...
 

Vaksi

Anttila ilmeisesti purkanut sopimuksensa, kun kerran julkaistiin tänään soppari kossuun...
 
Viestejä
1,330
Viestejä
147
Anttila taisi Seinäjoella päätyä pelilliseen umpikujaan. Oliko sitten heittokammoa vai mitä, mutta peliaikaa ei loppukaudesta enää tullut. Maisemanvaihto tuntuu luontevalta ratkaisulta.

Mitähän mahtaa tehdä Juho Toivola, kun ei Kossussa jatka? Manu Haukkalakin vielä vapailla markkinoilla, toki voi Alajärvellekin jäädä. Konsta Kurikkakaan ei mennyt Tampereelle, ainakaan vielä. Ja sitten tietysti on se Jussila :) Hyviä pelaajia on vielä vapaana (tai sopimusta ei ole julkistettu), ja toivoa on siis edelleen, että Jymyjussitkin saisi hyvän porukan kokoon ensi kaudeksi.

Jos ei ole Jymyjussit tulevasta vielä paljon kertonut, niin hiljaista on ollut monessa muussakin seurassa. Kai se viimeistään finaalien jälkeen alkaa selkiytyä.
 
Viestejä
19
Onkos Parven soppari virallisesti jossain julkistettu? Mitähän Iivarinen tekee? Ei jatka Kouvolas...
 
Viestejä
1,623
Mitähän mahtaa tehdä Juho Toivola, kun ei Kossussa jatka? Manu Haukkalakin vielä vapailla markkinoilla, toki voi Alajärvellekin jäädä. Konsta Kurikkakaan ei mennyt Tampereelle, ainakaan vielä. Ja sitten tietysti on se Jussila :)
Toivola voisi olla hyvä haku. JymyJussien pelisuunnitelman on perustuttuva omiin vahvuuksiin ja se ehdoton JymyJussien vahvuus on Jukkis. Jokaisessa sisävuorossa on vaan saatava Jukkikselle 3-tilanne. Tähän perustuen Toivola voisi olla se vaihtajajokeri joka järjestää 3-tilanteen Jukkikselle.

No joo, kyllä se Jussilakin saattaisi ehkä olla vahvistus. :ROFLMAO:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös