Supervuoro Verkkolehti »

Joensuun Maila 2024

Viestejä
114
Viime talven halliavauksessa Joma oli KiPaa selvästi edellä, mutta nyt tilanne voi olla toinen, kun KiPa on huomiseen mennessä saanut jo kaksi ottelua alle ja saavat siinä mielessä etua. Jännä nähdä millaisia kokoonpanoja viikonloppuna nähdään. Lukkaritilannetta tuossa edellä olikin jo avattu.
 
Viestejä
114
Kokoonpanot Kipa-peliin tulleet julki jo pari tuntia sitten, eikä vielä kukaan lisännyt tänne. Taitaa porukka olla vielä talviunilla.
IMG_4626.jpeg


Kiva nähdä Lonkainen ja Schroderus tositoimissa.
Eniten uusista vahvistuksista odotan varmaankin Rättön peluutusta ja peliesityksiä, kun sekä Korhosen että Lehikoisen taso on aika hyvin jo ennakkoon tiedossa.
 
Viestejä
444
Mitä Rätön ekan jakson kolmannen vuoron viimeisessä lyönnissä tapahtui kun olikin laiton vaikka oli rajojen sisällä?
 
Viestejä
114
Ketäs pelaajia joukkueista puuttuu? Tirkkonen ainakin Jomalta, onko hänen tilanteesta kerrottu jotain?
Treeneissä mukana, mutta en tiedä pystyykö vieläkään ihan täysipainoisesti kaikkea tekemään. Taisi itse vasta vähän aikaa sitten julkaista jonkun päivityksen, jossa kertoi päässeensä tekemään ensimmäisiä juoksutreenejä, joten siitä voinee päätellä, että täyteen kuntoon pääsemisessä vielä kestää.
 
Viestejä
211
Schroderus pelasi erinomaisesti, saa Väliaho tehdä hommia tosissaan ettei jää pelkästään ”takamailamiehen” rooliin. Rättö ja Toivola loistavaa lyöntipeliä jokereina, kotiutuksista ei jää JoMan menestys kiinni. Ruudun selostus aivan hirveää, viisastelua ja välillä kuin olisi ensikertalaisille katsojille selostettu.
 
Viestejä
653
Schroderus ja Rättö antoivat mainiot näytöt! Kyllähän se pelaaminen näyttää ihan erilaiselta, kun on aidosti käytössä kaksi lyöjäjokeria.

Onkohan Joma ykköspesisjoukkuettaan julkaissut? Se on kyl hyvä keino saada kovia pelejä omille nuorille, joissa taitaa olla varsinaisia helmiä
 
Viestejä
759
Ny täytyy sanoo et tuli nuorilta ja Rätöltä semmosta settiä että useamman vuoden korpivaelluksen jälkeen täähän näyttää lupaavalta ja kaikki on mahdollista tulevalla kaudella!
 
Viestejä
366
Ei tuota ruutu+ selostajaa pysty kertakaikkiaan kuuntelemaan koko pelin aikaa, jumankauta mikä satusetä..
Kyllä oli varsinainen "ennustelija" . Pelin selostajana pitää ymmärtää,että lähetyksessä pelaajat ovat pääroolissa - ei selostaja.
Aika paljon pitää vielä termistöäkin opetella,vaikka " kaari ostikin väärän"-tyyppisiä uusia sanontoja oli mahduttanut selostamiseen.Ei jatkoon kesän ruutu- lähetyksissä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös