Supervuoro Verkkolehti »

Joensuun Maila 2024

Viestejä
337
Erikoinen näkökulma @Matti Matinpoika. Viime kaudella pelaajat hoiti 2pj hommaa joten minä ainakin luin ilolla uutisen, että 2pj homma on nyt Sirviön hallussa ja valmennuksessa on muutenkin enemmän leveyttä. Sirviö oli tosiaan aikoinaan jo JoMan remmissä aikaisemmin ja oli Pennasen opissa silloin ja hyvinhän mies hoiti naapurissa pari vuotta hommaa.

Kovan luokan tekijän on JoMa naarannut fysiikkakoutsiksi. Googlettelin että Leppämäki on toiminut mm. Iivo Niskasen fyssarina ja hänen ohjelmillaan reenaa tällä hetkellä yleisurheilun puolelta Suomen kärkeä. Toinen loistava uutinen!

Kettunen kapteeniksi – mitä erikoista? Viime vuonna varakapteeni, seuran oma kasvatti, nähnyt herroja Jussila, Rautiainen ja Kuosa kapteenina! Varmasti pidetty jätkä joukkueen sisällä ja johtava persoona.

Tekemisen meininki!!!
 
Viestejä
535
Kettu kippariksi ja Kitteeltä 2. pelinjohtaja. Aika erikoiset valinnat?
Valistapa meitä, ketä olisit itse valinnut?

Varsinkin pelinjohtopuolella ollaan onnekkaita, että jonkin verran meritoitunut 2. pelinjohtaja edes joukkueeseen saatiin. Sekään ei tänä päivänä ole itsestäänselvyys.

Kettunen luontainen valinta mielestäni kapteeniksi.
 
Viestejä
79
Kettu kyllä on ollut laiska aikaisemmin. En kiistä sitä. Mutta jos katsoo viime kesän etenemistä mikä meni valovuodella eteenpäin, en vaan voi uskoa että harjoittelisi laiskasti.

Eiköhän Huotari+seurajohto meitä paremmin tiedä😃
 
Viestejä
114
Kettunen on peluri ja uskon, että lisävastuu ennemminkin vaan motivoi miestä treenaamaan kovemmin. Iän myötä kasvamista tapahtuu monesti luontaisesti muutenkin.
 
Viestejä
337
Laiska harjoittelija? Mies takoo testeissä joukkueen nopeimpia aikoja, valittiin viime kaudella miesten Itä-länteen ensimmäistä kertaa ja ollut mun silmään varma tekijä räpylässä ilta toisensa jälkeen.

Kärsi 2019 vai 2020 pitkäkestoisesta loukkaantumisesta (oliko selkä?), joka varmasti toi nuoren miehen kehityskaareen särön.

Tulee nousemaan vakionaamaksi arvo-otteluissa ja kamppailee vuoden pesäpalloilijan tittelistä lähivuosina. Ottakaa talteen!
 
Viestejä
259
Nousiainen-Jussila-Rautiainen-Kuosa ja sitten Kettunen. Toki uskon Huotarin tietävän mitä tekee. Kettunen on hyvä pelaaja ja niinkuin yllä mainittiin peluri. Minusta hän on vain liian vekkuli JoMan kippariksi. Toivon, että olen väärässä.
 
Viestejä
252
Joman taustatyöntekijät sekä pelaajat ovat oman alansa huippua. Ens kaudelta voi odottaa suurta menestystä!
Toimitusjohtajaa haettu pitkän aikaa, mut ei tunnu nappaavan kukaan onkeen. Jojensuun torihuhut kertoo, että Savon alueen pesisjohtajiakin houkuteltu pestiin mutta miks kukaan ei tartu syöttiin?
 
Viestejä
337
siellä on oikeesti tekijämiehet vältelly tota paikkaa.
Mielenkiinnosta kysäsen että ketkä olis sun mielestä tekijämiehiä? Olisiko löytynyt Joensuusta tai seuran sisältä?

Nuori eteenpäin urallaan pyrkivä urheilua ymmärtävä mieshän on hyvä valinta. Toki enemmän voisi olla pesäpallotaustaa, mutta voi aika pirun vaikea olla löytää tuollaista pakettia.
 
Viestejä
759
Mielenkiinnosta kysäsen että ketkä olis sun mielestä tekijämiehiä? Olisiko löytynyt Joensuusta tai seuran sisältä?
Toimitusjohtajan pesti ei pitäs olla mikää harjottelijan pesti. Kyseisellä herralla on neljä vuotta kokemusta sänkyjen myymisestä. Urheiluseuran kokonaisvaltaseen johtamiseen on aika suuri matka tosta ja liike elämässä olis ollu lukuisia kovia ammattilaisia pestiin mut ei ketään kiinnosta koska tuo johto on nii ummehtunu. Veikkaan Nemon olevan max vuoden roolissaan
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös