Supervuoro Verkkolehti »

IPV 2021

Viestejä
1,385
On kentällemeno taas vaikeeta. Eikä oo muutenkaan näkyvis mitään etua Jussien tuplapelistä. Enemmän omat ukot makaroonia. Mutta yks vaan takana, ei tää jakso ohi oo vielä.
 
Viestejä
76
jokerien juhlaa, mutta kyllähän koko poppoo pelasi järkevästi, lähes nappiin. Nyt vain ajatukset ole.elliseen tekemiseen. Vahva alku ekaan sisävuoroon ja ...
 
Viestejä
76
Vähän yllättävä kokoonpano, pakon sanelemaa, vai normaalia kierrätystä. Kärkeen emme hävinneet, emmekä jokereihin. Vastustaja pääsi tekemään kuitenkin turhan helpolla tilanteita. Nyt taas hyödynnettiin meidän etukentän kommunikaatio ja vastuujuttuja.
 
Viestejä
448
Vieraat rakensivat lyhyillä liian helposti tilanteita ja IPV:n ongelma on se, että etenkin Toivolalle tuli aivan liian vähän kotiutusmahdollisuuksia. Ymmärrän hänen käyttönsä jo vaihtotilanteissa, koska on joukkueen paras vaihtolyöjä myös.

Haasteet kasvavat, jos ei jatkossa lyöjäjokerit saa enempää kotiutustilanteita, koska muualta ei apuja juuri ole odotettavissa. Samoin pitäisi saada se ykköskokoonpano kehiin pian, kierrätetään sitten niissä peleissä, joista ei pisteitä ole otettavissa.
 
Viestejä
838
Hyvin on pisteitä kasattu vaikka on erinäisiä ongelmia ollutkin. Vaihtajien pitää vaan saada enemmän peräkkäisiä onnistumisia. Iivarisen numero outo Kososen puuttuessa ja Lehdon numeroa kyllä miettisin uudestaan, olisivat voineet olla toisin päin. Kun Kosonen saadaan takaisin täytyy myös hänen päästä lyömään sisällä enemmän.

Pistekin on toki hyvä mutta enemmänkin olisi ollut otettavissa. Silti nyt on kuitenkin pisteitä tullut tasaisesti vaikkei Mansea vastaan hirveästi ole odotettavissa.
 
Viestejä
339
Hyvä piste ja vaikka superissa olisi toivonut juoksua paikoista, niin ei tärkeää, että yksi piste taas plakkarissa. Ja itse olen jo laajentanut päävastustajien määrän yhdeksään ja Seinäjoki kuuluu nyt minun laskuissani tähän joukkoon.

Kyllähän tuo Seinäjoen kaksikko Viita-Lieto oli tänään aika pitelemätön, mutta koska Seinäjoki lähti usein myös kakkoskärjestä pelaamaan, niin onneksi Lieto jäi vähemmille tilanteille.

Luulen kyllä, että aiemmasta poikkeavalle kokoonpanolle oli syynsä. Sinällään hyvä, että nyt on Lehdon tulon myötä leveyttä kokoonpanossa, mikä sitten mahdollistaa pisteistä taistelun, vaikka poissaoloja olisikin. Keinänen alkaa kyllä ansaita paikkaansa numerolla kolme. Hienolla varsilyönnillä alusti 1J 4T tilanteen, josta Toivola ja Piirainen sitten löivät jakson ratkaisseet juoksut.
 
Viestejä
449
Onko kellään tietoa missä 2pj lötjönen on? Ei ole kahteen viimeiseen otteluun kaarella ainakaan näkynyt.

Helvetin hyvä kysymys. No toisaalta ihan sama onko se tuolla vai ei, kun pelaajat kuitenkin on mailamiehenä ja hoitaa kakkospjn virkaa. Ihmetyttää, miks koko ukko tänne raahattiin.

Pietinen näköjään pudonnut kokoonpanosta pois ja Haukka nostettu kehiin. Perkele.
 
Viestejä
76
No toivottavasti Surakan ei tartte tässä helteessä sisävuoroissa sitä laikkaa ylhäällä kannatella. On ihan typerä homma, että oman ulkopelin tärkein pelaaja ei pääse keskittymään olennaiseen, kun sitä lyöntivastuutakaan ei ole.....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös