Supervuoro Verkkolehti »

Imatran Pallo-Veikot 2022

Viestejä
448
Olisi jäänyt myös Puhtimäen kunnari lyömättä, jos olisi Kohonen syöttänyt, olisi antanut Pietisen ehtiä paikalleen. Onneksi kausi on kohta ohitse!
 
Viestejä
284
En olisi uskonut, mutta vähän jopa harmittaa että viimeisellä kierroksella menetettiin se meille niin tunnusomainen yhdeksäs sija. Se on ollut se meidän katkeransuloinen "mestaruus" tällä uudella Superpesis taipaleella viime kautta lukuunottamatta.
 
Viestejä
838
Minimitavoite - suora säilyminen - sentään saavutettiin, vaikka kauteen sisältyi monenlaisia vastoinkäymisiä. Nyt voidaan huokaista helpotuksesta ja suunnata katse eteenpäin, ensi kauden joukkueen rakentamiseen.
Meidän kausi oli riippuvainen touko-kesäkuusta, sarjaohjelma oli sellainen. Silloin oli liikaa härdelliä. Kohti tulevaa.
 
Viestejä
642
Se oli sitten sellainen kausi, tärkeintä kuitenkin että sarjapaikka säilyi. Nyt vaan mielenkiinnolla odoitteleman uusia sopimuksia ja erityisesti sitä kuka peliä johtaa ensikaudella.
Kiitos kuitenkin mehulle teki sen mitä moni yritti.
 
Viestejä
553
Kyllähän tää kausi oli sellainen et ei mielellään muistele. Valkeapää sai sirkuksen tähän viimeiseen peliin. Siitä kaikki kunnia,mut nyt pitää alkaa oikeasti menestymään.

Mehu Mäkinen on ilmeisesti todettu Ipvtä paremmaksi pelinjohtajaksi.

Toivon kaikkea hyvää Mäkiselle, mut kylhän tää kausi meni vihkoon.







 
Viestejä
259
Suora sarjapaikka on kova juttu. Pettymys kausi kuitenkin oli odotuksiin nähden, mutta ottaen huomioon alkukauden tapahtumat ja Laakson kuvion, niin ihan ok lopputulos. Joukkueen heikkoudet realisoitui ja poikkeuksena edelliseen vuosiin, niin kukaan ei tehnyt läpimurtoa eli melko tasapaksua.
Surakan 2 vuoden sopimus on kuitenkin hyvä signaali ja nyt toivotaan isoja kaloja koukkuun ja kunnon haastajajoukkueen rakentamista.
 
Viestejä
1,385
Siinä olisikin kombo. Mutta Kohonen on niin suoraan sanonut ettei aio ainakaan vielä jatkaa pesäpallohommissa. Partaselta taas varmaan kiinnostustakin löytyisi mutta vieköhän Kipa voiton.
Joo, epäilemättä KiPa se Partasen kotiseura ja lähinnä sydäntä, mutta ei se sielläkään ainakaan pelinjohtajana voi aina ja ikuisesti pyöriä, joten ihan realistinen mahdollisuus jossain vaiheessa meillekin, jos pelinjohtohommiin alkaa. Joko ennen KiPa- pestiä tai sen jälkeen.

Mutta saattaa tosiaan myös aloittaa vähän alempaa. Ei tuo mikään välttämättömyys kyllä ole. Kylhän moni tekijämies on hypännyt onnistuneesti viuhkaan ihan suoraan huipulle.
 
Viestejä
4,768
Siinä olisikin kombo. Mutta Kohonen on niin suoraan sanonut ettei aio ainakaan vielä jatkaa pesäpallohommissa. Partaselta taas varmaan kiinnostustakin löytyisi mutta vieköhän Kipa voiton.
Partanen sanoi Ruudun haastattelussa ettei heti siirry pelinjohtajan hommaan.


Tein vähän aikaa sitten IPV:lle kauden 2023 ketjun.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös