Supervuoro Verkkolehti »

Hyvinkään Tahko 2022

Viestejä
749
Late pelaamassa Hyvinkään Itä-Lännessä lauantaina. Eiköhän se jostain kerro. Etenijäjokeri.
Niin, mitähän sitten tarkoittaa, kun mukana olivat myös
Itä:
Simo Eerikäinen, Johannes Kerola, Luka Kokkonen, Joose Kukkola, Markku Kuusiniemi, Samu Kyhyräinen, Teemu Nikkanen, Santtu Patova, Vili Rantanen, Ville Rämet, Mikke Tschesmenski, Lauri Vierimaa
PJ: Miika Rantatorikka
Länsi:
Kaapo Kalmari, Juho Kela, Ville Kivelä, Panu Koivisto, Jaakko Kujanpää, Juha Korhonen, Eetu Lehto, Luka Raesmaa, Eeli Rintamäki, Teemu Rouhiainen, Joonas Tuomi, Patrik Vartama Pj: Antti Yli-Saunamäki
 
Viestejä
1,499
Jokos Tahko se Nisun 3- vee sopimus on valmis?- Siitä kai ollaan täällä satavarmoja. Tohtoorikin on nähnyt pahvin, mutta siitä puuttuu nimi, ettäs seura. - Työpaikastakin oli kuulemma varmuus ja kentänhoitajan välineetkin oli listattu palstalla.
 
Viestejä
482
Rouhiainen tosiaan ainakin osittain asuu Hyvinkäällä paremman puoliskonsa kanssa (joka muuten pelaa leideissä). Siksi varmaan oli pelaamassa tuossa ottelussa. Vierimaa käsittääkseni kans asuu Hyvinkäällä ja mitä hänen Tahkossa pelaamisensa tulee niin haluja ilmeisesti olisi mutta Tahkosta ei ole oltu yhteydessä häneen. Näin olen kuullut.
Nisun ja Lehtolan julkistuksiin en usko vielä tällä viikolla, annetaan heidän nyt juhlia ensin.
 
Viestejä
895
Nyt olisi kyllä ekaa kertaa tehnyt mieli käydä Hyvinkään I-L varmaan viiteentoista vuoteen, kun olisi vielä nähnyt Pädiä, Hokkia ja Metua pelaamassa. Toki neljäs finaali ratkaisi sitten sen että en mennyt ja hyvän päälle vielä ajopelikin meni sopivasti rikki.

En pidä kyllä missään arvossa tuota peliä, höntsää vain. Ainakaan sen puolesta, että siitä voisi päätellä kuka Superia tulevana kautena pelaa. Hauskaa tekemistähän se pesisporukoille on ja jos olisi oikeasti kausi ohi, niin siellä olisin minäkin ollut.
Mä en usko tuohon Late Vierimaa-huhuun. Jos ei pelipaikkaa löytynyt enää viimeisinä vuosina, niin olisi aika ihme poukkoilua, jos yhden onnistuneen välivuoden jälkeen hänet takaisin kinuttaissiin.
 
Viestejä
528
Late oli kärkilyöntitilaston kolmas 170 tikillä. Kärkilyöntiprosentti oli 75,56. Tosiaan aika onnistunut välivuosi. Mutta löytyykö ulkokentältä enää Latelle tilaa, ja tyytyykö hän etenijäjokerin rooliin, "koiranvirkaan".
 
Viestejä
895
Jos Late ei meillä pelaa, niin ainoa vaihtoehto lienee Manse? Tuskin haluaa lähteä kauemmas.
Se oli huhun mukaan Laten toive jo Hyvinkäältä lähtiessä, mutta puhelinsoittoa Helimolta ei sitten koskaan kuulunut. Ja jälkiviisaana voi sanoa, että kenenpä unelma ei olisi pelata tuollaisessa jengissä isoja pelejä.

Mitä tulee suoritukseen Kankaanpäässä, olen jo aiemmin todennut, ettei sellaista kautta taatusti Hyvinkäällä olisi tullut. Ei siksi, ettei olisi kykyjä, mutta ihan korvien välin takia. Joskus muutto uusiin maisemiin voi tuoda ihan uuden elämän kevään ja juuri näin uskon käyneen. Paluu "samaan vanhaan" ei välttämättä kääntyisi hyviksi numeroiksi, ja todennäköisesti sopimus jouduttaisiin tekemään takaisin kalliimmalla kuin mistä silloin luovuttiin.
 
Viestejä
482
Vaikka Vierimaa Mansen kiikarissa olisikin, niin en jaksa uskoa että sielläkään olisi ulkopelipaikkaa tarjolla vaikka Manselta se varmahko keula puuttuukin. Toivotaan että saa sopparin johonkin ja ura jatkuu, henkilökohtaisesti olisi hänet vielä kiva nähdä Tahkossa mutta tosiaan en usko että Tahkon intresseissä olisi koska tosiaan oletettavasti korkeampi hintalappu kuin täältä lähtiessä plus että roolikin olisi todennäköisesti sama kuin lähtiessäkin eli etenijäjokeri.
Tässä tuota koppariasiaa pohdiskeltuani heitän ihan utopiana semmoisen skenaarion että mitä jos: Nikkanen ja Vartama kun nyt on sinne Kouvolaan menossa, ja siellä kaikki muutkin Kodea lukuunottamatta on jatkamassa niin koppareista on aika paljon ylitarjontaa ja jokeriosastollekin on samaa tunkua, ja jos mietitään että Metusta leivotaan siellä (Arffmannin mukaan) kotiuttaja/vaihtajajokeri, Meriläinen on kotiuttajajokeri ja Pesu etenijäjokeri joten Hacklinille ei jää vakituista pelipaikkaa, niin..... oiskohan mitään saumaa että Hakki saataisiin meille? Joo on soppari Kouvolaan mutta onhan noita purettu ennenkin.... tuli vaan tämmöinen ajatusleikki mieleen ja siis tämä ihan tuulesta temmattuna että älkää kuvitelko huhuksi tätä. Mutta mielelläni näkisin hänet Tahkossa kyllä ja tilausta olisi.
 
Viestejä
487
No samat ajatukset kyllä käyneet mielessä ja itse ajattelin tuota Mäentaustaakin vähän samoilla perusteluilla mutta hän ei ilmeisesti Tahkoon palaa. Olisihan siinä uutta säpinää jos Hacklin ja Niemi olisi Tahkossa…
 

Elk

Viestejä
887
Jatketaan nyt tuosta ei-huhusta sen verran, että Hacklinissa olisi kyllä Tahkon pelaajista puuttuvaa positiivista särmää. Huono puoli olisi taas se, että ei joukkueella olisi varaa siihen, että kolmannes pelaajista pitäisi kopittaa hitauden takia kentältä. Hacklin ei toki kaikkein hitaimpia ole, mutta yhdessä Niemen (jos siis Tahkossa pelaisi), Korhosen ja Ikosen kanssa muodostuisi kokoonpanoon jo melkoinen hidastetöyssy.
 
Viestejä
110
Tietääkseni Late lopettaa tai pitää välivuoden (työ/perhe syyt).
Ikävä kuulla. Olisi ollut hyvä vuorottelupari Kuitusen kanssa, mutta eipä sille mitään voi jos urheilun ulkopuoliset asiat painavat. Pesäpallo on kuitenkin pieni osa muuta elämää.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös