Supervuoro Verkkolehti »

Hutunkeittäjät-podcast

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,031

Vieraana sotkamolaistaustainen pelinjohtaja Tomi ”Tomppa” Niskanen, joka luotsasi Vimpelin vuoden 2022 mestariksi häkellyttävän ylivoimaisesti.

Jaksossa Tomppa kertoo, kuinka hänen pelinjohtajauransa alkoi jo varsin nuorella iällä Kainuussa ja kuinka matka mestaripelinjohtajaksi vuosien varrella eteni. Hän avaa myös sitä, kuinka Vimpelin mestaruus rakennettiin syksystä alkaen usempien peräkkäisten välierätappioon päättyneiden vuosien jälkeen.

Mitä pelinjohtajaminen nykyään vaatii ja miksi pellnjohtajista meinaa huipputasollakin olla pula? Mm. näitä asioita kolmikko vakavoituu pohtimaan.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,031

Hutunkeittäjät vastaavat osaan yleisöltä tulleisiin kysymyksiin. Valtava kysymysten määrä yllätti jälleen positiivisesti ja loppuihin pureudutaan seuraavissa jaksoissa.

Kysymyksissä ja vastauksissa käydään laidasta laitaan asioita pesäpallon ympärillä, mahdollisia tulevia vieraita, talvisuperin parhaita pelaajia jne.

Toinen osa jaksoa palaa Toni Kohosen vierailuun Hutunkeittäjissä ja maallikkotuomareina Keittäjät esittävät omat näkemyksensä Manse PP:n ja Kohosen oikeustaistelun ensimmäisen osan jälkimainingeissa.
 
Viestejä
68
Uuen jakson kuunneltua voi kyllä viimestään todeta, että ei ole Hutunkeittäjät Koden puolella. Tai kummankaan.

Kun täällä sitä niin paljon huueltu niin varmaan hyvä ääneenki sanoa, kun on väärässä oltu…
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,031

Hutunkeittäjät jatkavat vastailua yleisön visaisiin kysymyksiin. Tällä kertaa ihmetellään mm. pesäpalloliiton kadonneita tiedotteita.

Antti joutuu myös vastaamaan erittäin kinkkiseen kysymykseen liittyen vimpeliläisiin naisfaneihin.

Supervuorossa perehdytään Vimpelin Vedon pelinjohtajavaihdokseen. Vieraana jaksossa kuullaan Vimpelin viuhkaan tarttunutta paikallista valmentajalegendaa Kari Kleemolaa.
 
Viestejä
353

Pesäpallon talvikauden huipennus, Talvisuperin lopputurnaukset ovat ovella. Naiset pelaavat omansa Seinäjoella 23.3.-24.3. ja miehet omansa Joensuussa heti pääsiäisen jälkeen.

Hutunkeittäjät pureutuvat historian ensimmäisen Talvisuperin runkosarjan lopputilanteisiin ja luovat katsetta finaaleihin. Myös jotain veikkauksia jaksossa heitellään ilmaan. Myös kolikko lentää ilmassa ennakoidessa tulevaisuutta.

Jaksossa kaksi mielenkiintoista vierasta lopputurnausjoukkueista, kun naisten kestomenestyjä Lapuan uusi pelinjohtaja Jussi Muilu kertoo joukkueen talvikaudesta. Miesten puolelta haastattelussa KPL:n luottomiehenä jo vuosia luutinut Valtteri Luoma.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,031

Hutunkeittäjät saa tällä viikolla vieraakseen Sotkamon Jymyssä ripakopallisen Suomenmestaruuksia voittaneen, nykyään oululaisen pesäpallon taustavaikuttajana toimivan Tanssivan Suden, Jimi Heikkisen.

Heikkinen muistelee peliuraansa ja sen aikana sattuneita monia tapahtumia. Kovana psyykkaajana ja viimeisen päälle joukkuepelaajana tunnettu Jimi jäi unohtumattomasti pesisfanien mieleen loistavana etupelaajana, mutta myös monista näkyvistä tempauksistaan kentillä.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,031

Hutunkeittäjät sai vieraakseen Pattijoen Urheilijoiden pelinjohtajan Perttu Westersundin. Nuorena pelit pelinjohtajuuteen vaihtanut viuhkavelho kertoo kuinka päätyi Pattijoelle ja millaiselta tulevaisuus Raahen keltamustissa näyttää.

Kahden edellisen kauden musta hevonen Pattu, tähtää entistä korkeammalle tulevalla kaudella. Joukkue on yllätysvalmiina ja aikeissa jatkaa menestystään kesällä. Perttu avaa kuinka tähän meinataan päästä ja millaista sitoutumista se pelaajilta vaatii.

2000- luvun alkupuolella sarjan eliittiin murtautunut joukkue tavoittelee uutta nousua kärkeen ja on onnistunut pitämään kiinni nuorista tähdistä, sekä loistavasta pelinjohdostaan. Missä joukkueen tavoitteet ovat tulevaisuudessa ja onko niiden saavuttaminen nykyisellä organisaatiolla mahdollisia?
 
Viestejä
353

Pesäpallon uudistettu talvisarja on saatu pelattua loppuun. Mestarit ovat selvillä ja ensimmäiset askelmerkit tulevaan kesään piirretty. Hutunkeittäjät perkaavat finaaliviikonloppujen tapahtumat tiheällä kammalla.

Mistä asemista alkavaan kauteen lähdetään, nostiko Talvisuperi uusia suosikkeja taistelemaan mestaruuksista vai starttaako kesäkausi tuttujen suosikkien komennossa ?

Jaksossa selviää myös monia askarruttanut Jyväskylän Kirin rikkoutuneen HartSport- koneen rikkoutumisen syy? Mutta miten tämä 25 vuotta vanha tapahtuma liittyy talvisuperiin?
 

LBC

Viestejä
3,625
Sieltä se kausi pikkuhiljaa lähenee. Kausiennakot tästä varmoja merkkejä. Suplalla heitä luvassa peräti 4 jaksoa.

 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös