Supervuoro Verkkolehti »

HP (Haminan Palloilijat) 2023

Viestejä
11,815
1665687705723.gif
 
Viestejä
11,815
Miten Laakso ja Mehu tulee toimeen keskenään??

No jos Mehu tulee HP:hen niin tuskin on yllätys, että Tono on joukkueessa. Ja tuskin se Tonollekaan yllätyksenä tänään tulee jos Mehu on pelinjohtaja. Kohtahan se pelinjohtajan nimi tiedetään. Ja toukokuussa nähdään ketä on joukkueessa vielä mukana. Aika harvoin on tainnut talvikausi mennä ilman muutoksia, aina tulee loukkaantumisia yms.
 
Viestejä
11,815
Mehu Mäkinen ja Erik Häkämies kiesten pelinjohto, Erik myös B-poikien ja oletettavasti su,arin pelinjohto vaikka ei tossa sitä sanottukaan.

Junnuista Perttu Toikan kanssa soppari ja yhtä vielä huutaa. jere Heikkilä naisten joukkueen toimintaan ja Harri Yrttiahon kanssa jatketaan fysiikkapuolella.


No nyt on sekin sitten valmista. Sitten vaan treenaamaan itse kukin.
 
Viestejä
11,815
Näin se näyttää menevän. Tosin Kaikkohan oli useamman vuoden samoin Puli.
 
Viestejä
11,815
Eli vääntö jatkuu Hemen kanssa, vai??????????

Tai sit on sovittu, että Heme kertoo esim. marraskuun alussa tms. joten ei ole mitään kerrottavaa. Kymen Sanomien toimittajakaan ei ole honannut kysyä.
 
Viestejä
11,815
Kymen Sanomien maksumuurin takana oleva juttu töydentyi ja Mako Hovin mukaan yhtä pelaajaa etsitään ja Heme on se jonka kanssa neuvotellaan. Jos Hemen kanssa ei päästä sopimukseen, niin sitten katsotaan ulkopuolelta pelaajaa. Mitään aikataulua tuolle ei annettu.

Aika näyttää.

Pelaajat:​

Toni Laakso, Roope Koskelainen, Juha Leskinen, Mikael Harju, Kaapo Kalmari, Elmo Peltonen, Teemu Rouhiainen, Johannes Kiri, Mico Huttunen, Joosua Rättö, Erik Lahti, Elias Lahti, Ville Rämet ja Perttu Toikka.

Pelinjohtaja:​

Jukka Mäkinen

Kakkospelinjohtaja:​

Eerik Häkämies

Fysiikkavalmennus:​

Harri Yrttiaho

Huolto:​

Kai Tykkä

Joukkueenjohtaja:​

Marko Hovi
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös