Supervuoro

Hiihto, mäkihyppy ja yhdistetty

Viestejä
353
Avataanpas ketju näille perinteisille suomalaislajeille josko foorumilaisilla olisi kiinnostusta aiheelle.

Rukan MC-kilpailut ovat käynnissä. Mitään hurraa-huutoja ei suomalaisittain voi esittää. Juuri päättyi miesten 15km kisa perinteisellä hiihtotavalla väliaikalähtönä. Tässä saatiin suomalaisittain ihan hyvä kokonaispanos sikäli että neljä suomalaista sijoittui 20 parhaan joukkoon: 5. Iivo Niskanen, 11. Ristomatti Hakola, 17. Joni Mäki ja 19. Perttu Hyvärinen. Mutta näin pitikin tapahtua, miesten pertsa normaalimatkalla on parasta osaamista mitä Suomella on esittää ketjun otsikon aihepiirissä. Voisi todeta että hiihtäjistämme Hakola suoriutui yläkanttiin, muut kärkinimemme eivät. Kuitenkin sekä Norja että Venäjä omaavat vahvemman miehistön kuin me. Tilanne ei muutu paljoakaan kun tyyli vaihdetaan vapaalle: jos mainittu nelikkomme pysyy kunnossa, he voivat saavuttaa MM-kisojen viestissä pronssia ja lähinnä Niskanen kamppailee mitaleista henkilökohtaisillakin matkoilla. Särkymävaraa meillä ei kuitenkaan ole lainkaan, jos joudumme ottamaan viestiin seuraavaksi parhaan miehemme, taso laskee selkeästi.

Kaikissa muissa lajeissa menestyksemme onkin surkeata. Toivotaan että tasomme nousisi kauden edetessä mutta niin ei välttämättä käy.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös