Supervuoro Verkkolehti »

Haminan Palloilijat 2024

Mr. Orange

No sopimuksia on tulossa joukkueeseen jos rundille meinataan lähteä, se on varma. Muuten voi unohtaa.

Täytyy seurailla uutisiointia. Ja ottaa selvää näistä tämän päivän toisen nimimiehen vahvuuksista kentällä, kuten myös ilmeisesti sen ulkopuolella.

C'est la vie, honeybunny. Voi melkein arvata ettei miehellä ihmeitä takana, mut sen näkee ku ottaa selvää.

Normi toimitustyötä josta reilu vajaa puolet taustatutkimusta aiheen tiimoilta, olkoon aihe mikä tahansa.
 

Mr. Orange

Ai niin tänään on Haminan Valojen Yö. Auts. o_O

Nyt voi sanoa kaikille yliherkille ja muille sommosille, että kannattaa varmaan pysyä kotosalla.

:devilish:
 
Viestejä
4,768
Yep, eli tuolta @Risti :n tilastoista törkeästi varastaen

Haminan Palloilijat 2024:
Mico Huttunen 2024
Johannes Kiri 2024
Elias Lahti 2024
Elmo Peltonen 2024
Ville Rämet 2024
Juho Hacklin 2024
Aleksi Rantala 2024
Erik Lahti 2024
Roope Koskelainen 2024
Ilman sopimusta /:
Mikael Harju (pelasi vain 2 ottelua runkosarjassa)
Henri Heikkilä (koko kausi 2023 jäi väliin vaivan takia. Loppukaudesta tuli mukaan pelinjohtoon.)
Jere Heikkinen (Sotkamon sopimuspelaaja. Jatkaako Haminassa?)
Juha Leskinen
Teemu Rouhiainen
Akseli Toikka (pelasi vain 2 ottelua runkosarjassa)
Juha Toikka
Perttu Toikka

Kyllähän tässä alkaa mietityttää esim Rouhin tilanne. Ilmeisesti kisaa käydään sopimuksesta vai onkohan jo luovutettu? Kotiuttajajokeri tai pari ja kotiuttaja numerolla ois myös kiva ylläri. Ja hmm pelinjohto :unsure:

No edelleen syyskuun puoliväli.
Ei se @MieVaan törkeää varastamista oo. :) Vapaasti saat sieltä lainata.

Hacklin kova vahvistus HP:lle! Onnea hankinnasta HP:lle!
 

Mr. Orange

Pekkakin mainitsi tässä jutussa toisen hankinnan kysymyksiä herättävän luonteen. Varmaan aiheesta?

Täytyy ottaa miehestä selkoa jos ei muuten saa.
 
Viestejä
11,818
Merkillepantava asia tämänpäiväisessä julkistuksessa oli, että Yrttiaho jatkaa joukkueen valmennuksessa. Yrttiaho & co on ollut mukana pari kautta nyt ja sekä miesten, että naisten joukkue ovat mielestäni selvinneet huomattavan hyvin ilman vakavia loukkaantumisia.

Jutussa Hovi lupaa pelinjohtajat sekä miesten että naisten joukkueisiin ensi viikolla. Naisten joukkueen julkistusta luvataan ensi viikoksi ja joukkueeseen olisi tulossa yksi uusi pelaaja joka ehkä kuullostaa vähemmältä kuin mitä omat odotukset olivat. Miesten joukkueen seuraavista soppareiden julkistuksesta ei luvattu jutussa aikataulua kutta ulkoa tulevista puhutaan ja harmillisesti toimittaja ei ollut Rouhiaisen sopparista kysynyt.

 
Viestejä
1,485
Ilmeisesti tuolla avoimissa ovissa oli puheltu Sasun siirtyvän ensi kaudeksi Hyvinkäälle. Ihan ymmärrettävää kerta siviilityö on pääkaupunkiseudulla, mutta olisi ollut kiva nähdä Sasu vielä HP:n paidassa, kun edellisestä kerrasta tuli vähän tynkä toipumisen takapakkien seurauksena.

Rouhiaisen tilanne olisi kyllä kiva saada selville, josko ensi viikolla viisastuisimme.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
10
Ei ensi viikolla vaan lähitulevaisuudeesa pelinjohtajat..


Molempien joukkueiden pelinjohdon tilanne on myös epäselvä. Hovi lupaili myös tähän asiaan selvennystä lähitulevaisuudessa, mutta ei ottanut kantaa, ovatko kyseessä tutut Eerik Häkämies ja Jussi Toikka.
 
Viestejä
1,030
Hacklinin rekryn ymmärrän hyvin, tosin taitaa viedä Jullilta paikan. Hakki voi pelata takanakin tarpeen niin vaatiessa. Rantala on vieraampi suuruus, mutta kokemusta löytyy. Etukenttämies, joten kilpailua syntyy, mikä sinänsä on positiivista. Ehkä se Sasu ei tule.

Lisää kaivataan, ja selkeitä vahvistuksia niiden täytyisi olla. Rouhistakin tarvitaan ehdottomasti, jalkoja kaivataan. Mutta se uusi lyöjäjokeri on tärkein lenkki. Korea toivon tähän nykytilanteessa. Linjaan myös yhtä uutta kasvoa odotan.

Jäädään odottelemaan mielenkiinnolla.
 

Mr. Orange

Kyllä tässä on hyviä juttuja tekeillä ja parin hyvän sattumuksen kautta joukkueen profiilipaikat alkavat olla hyvällä hollilla. Hacklinin kaltaisen legendan tulo joukkueeseen on superplus. Mies muuten täytyy sitouttaa joukkueeseen. Eivätköhän veijarit osaa osoittaa kutsun mestari Hakille ihan omin voimin.

Heme kärkeen kakkoseksi, Kore joukkueeseen jokeriksi ja sitten mennään jo tukka putkella.

Lukkariltahan ensi kausi vaatii eniten. Voima-/nopeustreenin myötä suosittelisin psyko-sparrausta asiantuntijan opastuksella. Tulee pahoja kaaria sinne taakse miehelle.

Kaik omis käsis. Hyvä tulee.

Ps. Sanomatta selvää, että Rouhiaiselle olisi tässä paletissa oma paikkansa, ja käsittääkseni myös koppariparin tituleeraminen olisi hyvä olla mahd alusta alkaen tiedossa kaikille. Mutta joo, eiköhän tuosta ole jotain hyvin kiintoisaa kehkeytymässä. Ensi kauden superin musta hevonen. :devilish:
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
4
Sarjassa säilyminen vaatii kunnon lyöjäjokeria, ehkä kahta. Kaikki kunnia Leselle mutta ei riitä superiin lyönnit. Kunnon jokeritykki toisi myös katsojia lisää kuittaamaan osan hintalapusta.
 

Mr. Orange

Sarjassa säilyminen vaatii kunnon lyöjäjokeria, ehkä kahta. Kaikki kunnia Leselle mutta ei riitä superiin lyönnit. Kunnon jokeritykki toisi myös katsojia lisää kuittaamaan osan hintalapusta.
Pelkkää asiaa. Jokeri-kaksi, kahden kärjen ensimmäiset kaksi äijää, kopparipari ja ratkaisu siitä, että lukkari on meillä ässä-äijä ensi vuonna. Siinäpä toiveet ja tulevaisuuden näkymät tulevan kesän seikkailuille.

Ensi vuonna pitää lähteä siitä että taakse jäävät Imatra, Pattu, Alajärvi, Seinäjoki ja Kossu. Pisteet napataan Vallikentällä kaikilta muilta. Kiteeltä 3. Sotkamolta ja Manse PP:ltä molemmilta yhteensä vähintään 3-4. Kopla saa kuonoonsa kuus-nolla. ViVestä puhun vasta kun olen juossu pää edellä kiviseen jokeen ja keräilly luitani kokoon.

Hyvä tulee. (y)
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Viestejä
2,808
Pelkkää asiaa. Jokeri-kaksi, kahden kärjen ensimmäiset kaksi äijää, kopparipari ja ratkaisu siitä, että lukkari on meillä ässä-äijä ensi vuonna. Siinäpä toiveet ja tulevaisuuden näkymät tulevan kesän seikkailuille.

Ensi vuonna pitää lähteä siitä että taakse jäävät Imatra, Pattu, Alajärvi, Seinäjoki ja Kossu. Pisteet napataan Vallikentällä kaikilta muilta. Kiteeltä 3. Sotkamolta ja Manse PP:ltä molemmilta yhteensä vähintään 3-4. Kopla saa kuonoonsa kuus-nolla.

Hyvä tulee. (y)
Kannattaa ehkä koskenkorvaa nauttia kunnolla, että ei tipahda kossun kaveriksi ykköseen!
 

Mr. Orange

Ja tuolla kossuttomalla pistekimarallahan on melko hyvät mahdollisuudet nousta jopa Superin kuuman seitsemän sakkiin. Kossu pitää jättää pois laskuista.

JoMalta riistetyistä pisteistä en tosin vielä tässä kohtaa osaa sanoa mitään koska osa sydämestäni on joitakin vuosia sitten jäänyt sattumien oikuista Jojensuuhun. Ihminen ei voi mitään. Täytyy kestää, pakko vatkaa. 😪
 
Viestejä
3,239
Ensimmäinen asia: Lukkaripeli pitää saada kuntoon. Tämänvuotisella esityksellä ei ole mitään asiaa superissa pudotuspeleihin.
 
Viestejä
601
Itse olen vakuuttunut ettei lukkariin ainakaan homma kaadu. Armeija sotki tätä kautta Eliaksella, joten keväällä nähdään uudestisyntynyt huippulukkari. Muistanko oikein että edelliskaudella Joosua ja Kaapo olivat harmaissa ja tämä mennyt kausi jää historiaan.....
PS. Lyöjäjokeria tarvitaan eikä mitään tusinakamaa olevaa....
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös