Supervuoro

Erojen takana muhii suurempi huoli – pelinjohtajan työ on koiranvirka, josta maksetaan olematon palkkio

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
770

Arffman:

Miesten Superpesis-joukkueiden valmistautumista koronakriisin runtelemaan kauteen on sävyttänyt kaksi yllättävää pelinjohtajauutista. Ensin Hyvinkään Tahko ilmoitti Pasi Kokkosen vetäytyneen pelinjohtajan tehtävistä ja hetkeä myöhemmin Kempeleen Kiri kertoi, että Jussi-Pekka Tanskanen oli päättänyt tehdä samoin. Hyvinkää palkkasi Kokkosen tilalle Tahkon Pesis Oy:n toimitusjohtajan Miika Rantatorikan ja Kempele joukkueen pelinjohtajana jo viime kauden lopulla toimineen Petri Pulliaisen.

Jokaiselle on oikeus tehdä omat ratkaisunsa ja varsinkin koronakriisin keskellä on turha lähteä spekuloimaan sillä, mitkä syyt päätösten takana on oikeasti ollut. Kokkosen ja Tanskasen yllättävät eroilmoitukset nostavat kuitenkin paljon suurempia kysymyksiä pelinjohtajan tehtävän vaativuudesta ja mielekkyydestä. Tänä vuonna nuo vaatimukset ovat kaiken lisäksi ennätyksellisen korkeat koronaepidemian sotkettua kauteen valmistautumisen. Myös koko kausi tullaan pelaamaan erikoisissa ja pelinjohtajan kannalta äärimmäisen vaativassa tilanteessa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös