Supervuoro Verkkolehti »

Ankkurit - KaMa, Superpesiskarsinta 2023

OTTELUSARJAN VOITTAJA?

  • Alajärven Ankkurit

    Ääniä: 27 84.4%
  • Kankaanpään Maila

    Ääniä: 5 15.6%

  • Äänestäjiä
    32
  • Poll closed .
Viestejä
26
Ei jäänyt tänään epäselvyyttä paremmasta. Onneksi on vielä pelejä jäljellä. KaMa ei päässyt tänään sille tasolle mitä nousuun tarvitaan. Toivotaan huomiselle parempaa KaMaa, muuten tästä sarjasta ei jää mitään käteen Kankaanpääläisen näkövinkkelistä.
 
Viestejä
662
Kuitenkin KaMa oli ihan eri tavoin tänään avausjaksolla pelissä mukana. Nyt toivottavasti rentoa taistelua toisella jaksolla👍
 
Viestejä
90
Hyvä KaMa! Hieno taistelu tänään ja sarja tasan. Kenties tämän pelin myötä Ankkureilla paineet hieman nousevat, kun sarjapaikan varmistuminen ei niin vain hoidukaan. KaMan on hyvä jatkaa tästä paineettomasti eteenpäin.
 
Viestejä
1,733
Tämän päiväinen meininki kuvaa kyllä ankkureiden koko kautta. Pelaaminen on todella ailahtelevaa ja taso vaihtelee rajusti illasta toiseen.
 
Viestejä
26
Kirjoittelin aikaisemmin miten pallo polttelee ja sisäpeli ei tahdo pyöriä. No näin ei käyny lauantaina, mutta sunnuntaina se oli totisinta totta. Toivotaan, että KaMan momenttumi saa jatkoa keskiviikkona. Taisi tulla yllätyksenä monelle ankkurinapille, mitä se on pelata Pohjanlinnassa. Toki tietäjät tietää, että tämä sarja on kaikkea muuta kuin selvä, katsoo sitä sitten kummasta suunnasta vaan. Parempi voittaa jatkossakin, eikä vain viime sunnuntaina.
 
Viestejä
662
Kyllähän Vuorenmäen mukana oleminen olisi hyvinkin saattanut kääntää tämän päivän matsin toisinpäin. Joka tapauksessa Ankkurit oli sarjassa kokonaisuudessaan vakuuttavampi. Onnittelut sarjapaikasta Alajärvelle. 🌹 Toivon mukaan AA myös säilyttää sen jatkossa ja KaMa tulee perässä, jotta keskinäiset matsit saisivat jatkua lähivuosina superissa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös