Supervuoro Verkkolehti »

Alavuden Peliveikot 2023

Viestejä
1,291
Huolensa kullakin. Pelissä oli hieno tunnelma, tuli käytyä ensimmäistä kertaa Montulla. Eipä pääse yleisö missään niin lähelle kaarta. Itseluottamus huokui APV:sta toisella jaksolla ja ulkopeli oli hyvää läpi ottelun. Lyönnit olivat monipuolisia ja osuivat hyvin mailaan, eikä SiKi päässyt niihin oikein kiinni. Vaikka yleisöä oli alle 300, tuntui, että säilyminen olisi paikkakunnalle tärkeää.
 
Viestejä
276
Simo lähti koko Ykköspesikseen yhtenä suurimmista suosikeista ja on nyt laakin päässä Suomensarjasta. Paineethan on selkeästi Kirin niskassa ja puhutaan yhdestä isoimmista katastrofeista pesiksessä jos Simo tässä vielä sarjaporrasta vaihtaa. Alavus omin silmin pääsee paineettomammin peliin vaikkakin panokset toki heilläkin suuret.
 
Viestejä
11
Yksi peli vielä voitettava.jos pelataan noin kuin viime pelissä.ei hätää ole.miellytti eläkeläisen silmää.olis mukava ensikaudellaki kattoo ykköspesistä.Tsemppiä viimeiseen koitokseen.
 
Viestejä
66
Pojille tiedoksi että ollaan viimesessä pelissä kotikatsomoissa sydämellä mukana!! Joten tsemppiä ilman puristusta.
 
Viestejä
11
Tsemppiä peliin.ottakaa rennosti ja nauttikaa.Ottakaa viime pelistä fiilis mukaan.hyvä tulee.kaikki paine on Simolla.
 
Viestejä
11
Hyvä taistelu muttei riittäny tänään.lähellä oli voitto .Hakomäeltä käsittämätön moka superissa.mutta näitä sattuu joskus.jos vaikka aurinko häikäs.mitenkä ensi vuonna ,minkälaisia pelaajia saadaan,voi olla hankalaa nousta enää.saa nähdä.Harmittaa niin vietävästi
 
Viestejä
139
Kotiutusmäärät APV:lla oli melko vähäiset mutta niin oli kotiutusprosentitkin! Ei pelkästään Juurakolla jolla oli eniten yrityksiä, samalla tasolla kuitenkin prosentit:

Runkosarjan kotiutus% (yli 20 yritystä)
Juurakko 36%
Anttila 37%
Hakomäki 30%
Matintupa 36%
Koko joukkue 38%
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös