Supervuoro Verkkolehti »

Alajärven Ankkurit 2024

Viestejä
46
Hienoa Tuukka, jonkun oli aloitettava tämä jatkosopimusten teko ja näyttää luottamus oman seuran positiiviseen tulevaisuuteen.
Iivonen ja Koivusalmi kun saataisi mukaan Etulan seuraksi pitkällä paperilla, niin pelaajat saavat rauhan ulkopuolisilta "kosijoilta". Nämä kolme herraa ovat varmaanki monen isomman seuran listoilla, tulevaisuutta tehtäessä (budjetiltaan isomman). Näitä "kiikarimiehiä" voi olla ihan lähellä Alajärveä, sekä ympäri maata superin joukkueissa, jopa merenranta kaupungeissa.
 
Viestejä
105
Mistähän kertoo, että AA:n sivulla kirjoitetaan Vedosta. Jotain kertoo tekemisestä Hetjärvellä, että jo kaudelle 2025 on tärkeimmät nimet paperissa. Muutama vuosi sitten pestattiin jäähdyttelijöitä viime tingassa kalliilla rahalla. Jotain tärkeää on tapahtunut. Muistan 70-luvulta opiskelukaverini Tuomo Mäkisen kommentin pesiksen pelaamisesta korkeimmalla tasolla: saa kauniin ja mukavan vaimon ja vakiviran. Tuppu oli kakkosrajan tukko. Pikkuisen liian kiltti ihan lajinsa eliittiin.
 
Viestejä
105
Ei oikein hyvältä näyttänyt AA:n viimeiset pelaamiset talvisarjassa. Ymmärrän kokeilua pomputtomiin vaihtoihin, mutta viime syksyn pelasti konemainen pomppukärki. Ei unohdeta sitä. Peltokankaan kentällemenopomppu on kuin räpylä käteen eli nenä päähän. Ilmeisesti Joonalle tuli pikku haparointia Alajärven hallissa. Ruudun lähetyksestä ei oikein saanut selvää, mitä tapahtui. Muutenkin hallipelien säännöt ovat niin hapuilevat, että raitapaidatkin ovat vähä ulkona vaikka hallissa pelataan.
 
Viestejä
1,733
Onko arvon raadilla joku tieto/mielipide miksi ankkurit pelaa tuolla kärjellä tuossa kokoonpanossa?

Miksi ihmeessä loistavan kauden numerolla 1 pelannut Koivusalmi on vaihtajan tehtävissä numerolla 2?? Tietysti vähän hankala tehdä analyyseja kun ei tiedä taustoja, mutta näin kärki ei toimi.
 
Viestejä
603
Kun näitä hallipelejä pomppukentillä on katsonut, niin ikävä on tullut viime kauden kärjen varmuutta etenkin vaihtolyöjien osalta. Peltokangas menee kyllä hienosti kentälle, mutta vaihtajien prosentit ovat ihan eri tasolla kuin viime kaudella vaikka pomppukentillä on pelattu. Nyt olisi kotiutusosastollakin kuitenkin kova vahvistus…Mikä on Pennarin tilanne ja onko nykyinen lyöntijärjestys vain lepuutusta / kokeilua vai jotain muuta?
 
Viestejä
1,664
Onko arvon raadilla joku tieto/mielipide miksi ankkurit pelaa tuolla kärjellä tuossa kokoonpanossa?

Miksi ihmeessä loistavan kauden numerolla 1 pelannut Koivusalmi on vaihtajan tehtävissä numerolla 2?? Tietysti vähän hankala tehdä analyyseja kun ei tiedä taustoja, mutta näin kärki ei toimi.
Toki tänään taisi ne suuremmat ongelmat olla siellä ulkopelin puolella?
 
Viestejä
46
Olipa Ankkureilla viikonloppuna Seinäjoen hallissa masentavat pelit, niin Mansea, kuin Koplaa vastaa.
Jaatisella ja Peltomäellä piisaa pohtimista, sekä sisäpelin lyöntijärjestyksessä, että ulkopelissä etukentän ja takanurkan peluutuksessa. Etukentällä ei saada paloja (sijoittuminen ja lyöjän lukeminen) ja takakenttä on vuotanut luvattoman paljon. Polttolinjassa Koivusalmi, Yli-Sissala, Kuosmanen saavat puhtaat paperit sekä takana/kärkenä nuori Peltokangas. Jokeriosasto hoiti hommansa. Ollaan vasta helmikuussa, mutta töitä piisaa. Ensimmäisiin sarjapeleihin on riittävästi aikaa, joten tavoitteesta kasin sakkiin ei tarvi perääntyä.
 
Viestejä
105
Joukkueella on käytettävissä kaksi hyvää pelaajaa numeroksi yksi. Yllättäen numero kahden kohdalla alkoi yskiä. Sillanpää ja Koivusalmi ovat toistaiseksi olleet hukassa vaihtajina, toivottavasti tilapäistä. Viime kesän kolmen kärki toimisi varmaan kesälläkin, mutta olisi mukava nähdä lahjakas Peltokangas sekä etenemässä, että ulkokentällä. Etulan peluuttaminen numerolla kolme ei minulle oikein auennut.
Huolestuttavaa oli pomppujen epävarmuus ja surkeat lyhyet. Nestori oli ainut, jonka viisasta vaihtopeliä oli ajoittain mukava seurata.
 
Viestejä
424
Olisi kiinnostavaa tietää kauanko Penninkangas on pois rivistä. Numero kakkonen on monipuolisuudessaan pesiksen vaativimpia ja pelin rullauksen kannalta tärkeimpiä rooleja. Siihen ole helppo murtautua.

Koivusalmella on periaatteessa edellytykset ja mikäli hänen vaihtopelinsä nousisi riittävälle tasolle, hän vahvistaisi etenemisvoimansa myötä Ankkurien kärkeä. Tätä hallipeleissä on tosissaan kokeiltu, mutta toistaiseksi vaihtolyöntipeli ei ole ollut riittävää. Mikäli Koivusalmi palaa kärjeksi, Peltokangas siirtyy jokeriksi tai kakkoskärkeen. Hallipelien perusteella kakkoskärjen päävaihtaja olisi sitten Sillanpää.
 
Viestejä
105
Uskoisi, että Koivusalmen lahjakkuudella ja pienellä rautaistreenillä pomppukosketus saadaan kentän pintaan, koska loistava pompputekniikka on varmasti takaraivossa.
 
Viestejä
1,733
Viime vuonna ankkurit teki hienosti tilannetta kotiuttajille. Nyt ei onnistuta millään saamaan miestä kolmoselle. Vaikea tulee olemaan kesä, jos tuolla lyöntijärjestyksellä yrittävät.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös